Шапиро доказва всеки един ден, че е човек с убеждения и то убеждения изградени на някакви основи. Много трудно може да бъде оборен за каквото и да е. Естествено разни пилета с 2 грама мозък и други либерали го нападат постоянно защото нямат желание да чуят някои неудобни за тях истини.
Иначе аз също се надявам Шапиро да се пробва за някоя изборна длъжност. Ако влезе в конгреса, спокойно може да стане и Спийкър бързо. Там след По Райън е пълна скръб.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Последна промяна от Thsmith на 20 ное 2023 10:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- bobonikolov
Thsmith написа:Шапиро доказва всеки един ден, че е човек с убеждения и то убеждения изградени на някакви основи. Много трудно може да бъде оборен за каквото и да е. Естествено разни пилета с 2 грама мозък и други либерали го нападат постоянно защото нямат желание да чуят някои неудобни за тях истини.
Иначе аз също се надявам Шапиро да се пробва за някоя изборна длъжност. Ако влезе в конгреса, спокойно може да стане и Спийкър бързо. Там след По Райън е пълна скръб.
Няма да го допуснат. В момента тук за да си политик или трябва да си твърд либерал и да плещиш разни либерални простотии като Defund the police или американски вариант на Копейката, който иска да активира електората от реднеци с някакви малоумни обещания за огради по границата с Мексико и набивания в тиквата как Хосе от Мексико му е виновен, че е мързелив и не иска да се хване да работи същата работа като него. Такива като Бен Шапиро казват истината и нещата както ги мислят и за това няма да получат шанс за изява. Аз между другото харесвам и женския вариант на Бен Шапиро, а именно Брет Купър. Даже имат доста видеа заедно, защото я бъзикат, че му е роднина заради визуална прилика, а и имат сходни виждания.
- bobonikolov
Я колко интересни работи започват да излизат. Значи реки от руски пари потекли в италиански политици, журналисти, професори. Немски писател взел 600 000 евро от санкциониран руски олигарх да прославя Путин с книги в Германия, обаче в България сме ни лук яли ни лук мирисали…..
https://cepa.org/article/rivers-of-russian-cash-flood-italy/?fbclid=IwAR2ilzvWbhRW3KHZ_701Ln8GrSUw2gziha3772osgdjgDkRg1jkZEuDf07E_aem_AXX7552UXejG47IQR7BQ31afbeYE5eMBp39hAp0glZC9eMcSZ8dbwjpHpPU9AShkCU0
https://cepa.org/article/rivers-of-russian-cash-flood-italy/?fbclid=IwAR2ilzvWbhRW3KHZ_701Ln8GrSUw2gziha3772osgdjgDkRg1jkZEuDf07E_aem_AXX7552UXejG47IQR7BQ31afbeYE5eMBp39hAp0glZC9eMcSZ8dbwjpHpPU9AShkCU0
bobonikolov написа:Thsmith написа:Шапиро доказва всеки един ден, че е човек с убеждения и то убеждения изградени на някакви основи. Много трудно може да бъде оборен за каквото и да е. Естествено разни пилета с 2 грама мозък и други либерали го нападат постоянно защото нямат желание да чуят някои неудобни за тях истини.
Няма да го допуснат. В момента тук за да си политик или трябва да си твърд либерал и да плещиш разни либерални простотии като Defund the police или американски вариант на Копейката, който иска да активира електората от реднеци с някакви малоумни обещания за огради по границата с Мексико и набивания в тиквата как Хосе от Мексико му е виновен, че е мързелив и не иска да се хване да работи същата работа като него. Такива като Бен Шапиро казват истината и нещата както ги мислят и за това няма да получат шанс за изява. Аз между другото харесвам и женския вариант на Бен Шапиро, а именно Брет Купър. Даже имат доста видеа заедно, защото я бъзикат, че му е роднина заради визуална прилика, а и имат сходни виждания.
Чакай сега... конгреса не е Монтана и Калифорния. Има достатъчно ширина за движение. И не съм много съгласен, че е нужно да говориш глупости. Просто Дони се възползва от липсата на добри оратори на предишните първични и това, че демократите го сатанизираха и успяха да настроят най-тъмното ядро на републиканците като върли негови поддръжници.
Дони примерно нямаше никакъв шанс да спечели номинaция срещу Маккейн или W преди всичко това, което сътвори "магарето".
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- bobonikolov
Thsmith написа:bobonikolov написа:Thsmith написа:Шапиро доказва всеки един ден, че е човек с убеждения и то убеждения изградени на някакви основи. Много трудно може да бъде оборен за каквото и да е. Естествено разни пилета с 2 грама мозък и други либерали го нападат постоянно защото нямат желание да чуят някои неудобни за тях истини.
Чакай сега... конгреса не е Монтана и Калифорния. Има достатъчно ширина за движение. И не съм много съгласен, че е нужно да говориш глупости. Просто Дони се възползва от липсата на добри оратори на предишните първични и това, че демократите го сатанизираха и успяха да настроят най-тъмното ядро на републиканците като върли негови поддръжници.
Дони примерно нямаше никакъв шанс да спечели номинaция срещу Маккейн или W преди всичко това, което сътвори "магарето".
За Дони съм съгласен. През 2016 го подцениха. Подцениха и изборите. И руснаците му помогнаха доста с хакването на имейла на Хилъри. Но за Бен ще бъде трудно да влезе в политиката. Не невъзможно, но трудно.Просто гледните му точки понякога настъпват както идеологията на демократите с противопоставянето му на джендър идеологията така и идеите на републиканците и техните коментари за конфликта в Газа. Понякога дори е крайно десен в убежденията си дори за републиканец. Но най-важното е, че тук политическата кариера по принцип започва още от училище. На по 15-16 години започват да работят в щабовете на местни, а после и на щатски политици. И така се издигат в кариерата. Доста рядко някой може да счупи тоя кръг.
https://twitter.com/Osinttechnical/stat ... 6309400988
Бахти наглите подчовеци, чак лайвче си снимат. Кораба с частично български екипаж е в Йемен. Такива смешни държави стават единствено за полигон на най-новите военни играчки да си тестваш. Там не знам СА какви ги вършат и защо още съществува Йемен, но на такива хлебарки трябва да им остъкляваш пустинята след такива изпълнения. Редно е за 1 човек да се убиват 100 хлебарки минимум както правят Израел.
Единствения позитив, ако имахме силна армия, е да организираме специална военна операция на такива диваци, ако ни вземат заложници или убият хора и да следва наказателна акция.
Бахти наглите подчовеци, чак лайвче си снимат. Кораба с частично български екипаж е в Йемен. Такива смешни държави стават единствено за полигон на най-новите военни играчки да си тестваш. Там не знам СА какви ги вършат и защо още съществува Йемен, но на такива хлебарки трябва да им остъкляваш пустинята след такива изпълнения. Редно е за 1 човек да се убиват 100 хлебарки минимум както правят Израел.
Единствения позитив, ако имахме силна армия, е да организираме специална военна операция на такива диваци, ако ни вземат заложници или убият хора и да следва наказателна акция.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:https://twitter.com/Osinttechnical/status/1726641686309400988
Хайде сега се замисли защо САЩ НЕ МОГАТ да реагират!Някакви "диваци" - командоси слизат от хеликоптер и отвличат кораб и никой копче не им казва!Явно човек наистина трябва да се интересува и от различни медии от българските!
BRF написа:Soulen написа:https://twitter.com/Osinttechnical/status/1726641686309400988
Хайде сега се замисли защо САЩ НЕ МОГАТ да реагират!Някакви "диваци" - командоси слизат от хеликоптер и отвличат кораб и никой копче не им казва!Явно човек наистина трябва да се интересува и от различни медии от българските!
САЩ не ги бърка, че да реагират. Трябва или да са пряко засегнати или да има келепир.
Ето Хамас освободиха американските заложници още първата седмица, а другите си ги държат. Разбира се имат им страха и действат. Защо не освободиха на някоя друга ЕС държава? Много просто, ЕС нищо не може да им направи, ЕС няма да прати самолетоносачи до брега им с искане за незабавно освобождаване или да посрещнат унищожение. Даже олигофрените от Брюксел дават нашите данъци на гнусните гниди, живеещи в Газа. Нервирам се само като го мисля
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Soulen написа:BRF написа:Soulen написа:https://twitter.com/Osinttechnical/status/1726641686309400988
САЩ не ги бърка, че да реагират. Трябва или да са пряко засегнати или да има келепир.
Ето Хамас освободиха американските заложници още първата седмица, а другите си ги държат. Разбира се имат им страха и действат. Защо не освободиха на някоя друга ЕС държава? Много просто, ЕС нищо не може да им направи, ЕС няма да прати самолетоносачи до брега им с искане за незабавно освобождаване или да посрещнат унищожение. Даже олигофрените от Брюксел дават нашите данъци на гнусните гниди, живеещи в Газа. Нервирам се само като го мисля
Щом смяташ,че не ги бърка,нямам повече коментар!
BRF написа:Щом смяташ,че не ги бърка,нямам повече коментар!
Това си е самата истина, няма какво да си кривим душата. Никой не прави нещо без да е в негов интерес. Може би само ЕС по някакви си причини техни.
Да не отваряме темата с Либия и медиците ни, че накрая трябваше Саркози и най-вече жена му да ги спасят заради простотиите на Костов.
Иначе съм ЗА, да поддържаме елитни специални отряди, които да можеш да ги пратиш по опасни места, тип британските SAS или Френския легион. Да вършат реална работа, а не да си барат ташаците по цял ден.