bubka написа:Кво се занимавате с тея прости кочове футбалери. До преди малко даваха награждаването на жените на шампионата по шахмат.
Гледахме го, гледахме и партиите последните 3 кръга.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bubka написа:Кво се занимавате с тея прости кочове футбалери. До преди малко даваха награждаването на жените на шампионата по шахмат.
gacobacov написа:Е как няма да спечели Герито, шампионския манталитет е закодиран в ДНК-то![]()
1914.1902 написа:gacobacov написа:Е как няма да спечели Герито, шампионския манталитет е закодиран в ДНК-то![]()
Защо пак тръгнахме да пишем за ЦСКА и Левски, вместо да се радваме, а и за какъв шампионски манталитет ми говориш, след като не сте ставали шампиони от не знам колко години вече .....
ЦСКА-София и шампионски манталитет ..... стига вицове
gihuelo написа:Мърко при Шолак
И му е близо - 600 км.
Може да си ходи на риба пак.
metodito написа:Слушайте внимателно какво ви говори мъдреца-пиянка Болен. Споделя мнението ми. Това беше тренировка на прасетата и пп-тата за протестите срещу тях. Болен отива малко по-нататък. Но смятам, че няма да се стигне дотам.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gBq75NhOblc[/youtube]
peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Дайте нещо ново, това което вече с години дъвчете тук за Бербатов се изтърка.Бащата на Бербатов е съден за изнасилване заедно със 6-7 бивши футболисти на Пирин преди 40 години.Братът на Бербатов има проблеми с правосъдието, но това какво общо с Бербо.Явно някои капацитети тук ще бъдат доволни ако Бербатов се откаже чрез Държавен вестник от баща си и брат си за да Ви достави удоволствие.Не съм чул Бербатов да е казал, че е горд от постъпките на баща си и брат си, а на критикарите сигурно роднините са им света вода ненапита и щом се издънят веднага се отказват от тях.На доста от Вас в главите Ви още бият залповете на Аврора, ако бяхте казали , от Левски или Лудогорец сме и ни е страх ако някой независим оглави футбола в България щях да Ви разбера, но да ровите в дядовците, бащите, братята на Бербатов само защото имате комплекси, не благодаря.
То е същото, като да наричаш феновете на Левски милиционери и от ДС.
А това, че вие и специално ти го правите от толкова години, и се ровиш(ровите) непрекъснато в архиви за компромати на Левски, ако не е комплекс и опит за отклонение на вниманието от себе си, кажи ти какво е.
п.п. Точно пък ти недей да обвиняваш Левскарите за залповете на Аврора, щото ако не бяха тия залпове нямаше да ви има нито като ЦСКА и всичките и подвидове, нито сега, като Литекс!
Иначе, аз лично нямам нищо против да гледам сеира на сина на лежал в затвора за групово изнасилване и брата на наркодилър, като новия Бос на БФС.
,
Много те моля да ме коментираш рано сутрин, щом Бербатов трябва да се чувства виновен, че баща му преди 40 години е извършил престъпление, всички Вие сигурно сте чисти като утринна роса.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 21 госта