damyanov1963 написа:Пикси говореше на английски, ние кога ще имаме такъв треньор?
А, не - на Левски не му трябва такъв шушляк като Нестор ел. Йевшич или както там се казва.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:Пикси говореше на английски, ние кога ще имаме такъв треньор?
Grande_Puyol написа:Гонзо дали може да осъди тези, които казват че завършил само 8 клас, т.е. е с основно образование, ако покаже като доказателство дипломи за средно или висше ?
Юристите във форума да дадат мнение, това брои ли се за клевета ?
 После проверете и Тошко Гугъла как е с немския ...
  После проверете и Тошко Гугъла как е с немския ... 

4x4 написа:Оставка искаме
Не дава той
Заместници подготвя
Нов герой
Вратите пази яко
Бие като полицай
Черно тото няма
Далеч сме от Китай
W84me написа:peliforewer написа:Grande_Puyol написа:Прави чест все пак на основните медии, че никой вече не защитава БФС пияндурника и подопечните му кученца Лечков и Костадинов. Дори и от по-малките медии и регионалните, не виждам нито една да е застанала в подкрепа на БХ и ръководството.
Не си съвсем прав, Сестра Тошева от Гонг вече започна с лайномета, Гонзо го канят да си ходи, а той щял да показва на 8 декември поредната уникална програма на БФС.Успя и да се похвали колко много са работили да може България да е равностойна на Унгария и Сърбия, на това му се вика гьонсурат.В играта са включени Вальо Михов, Порточанов, Венци Стефанов, ще се появят и други.Забелязвам и една много интересна линия на колеги от форума, всички искат промяна, ама що Бербатов, после след събитията в четвъртък, Боби вън. в неделя, да ама що Бербатов.За един мой приятел дето много обича да рекламира Сестрите и всичко което е срещу Бербатов и ЦСКА ще напиша, че засега Бербатов е единственият който е заявил, че иска да стане Президент на БФС, щом се появи друг с топки да скочи на Боби, ОК, но засега няма.А едва ли е нужно да сравняваме Боби с Бербатов.
Като гледам, скоро ще има нов кандидат. Може би Лъчо Танев или някой от "подготвените" заместници.
4x4 написа:Оставка искаме
Не дава той
Заместници подготвя
Нов герой
Вратите пази яко
Бие като полицай
Черно тото няма
Далеч сме от Китай
За новите момчета
Всеоще има хляб
Венци вика: Тихо
Не съм все още слаб