parvanoff написа:Дребнаво е да кажа, че съм написал нещо 10 пъти, а ти да ми кажеш, че били 2. Дребнаво е да ми казваш, че не съм казал, че не се отнася нещо за теб, а да съм го казвал няколко пъти. Дребнаво е да кажеш, че пиша едни и същи неща при положение, че ти не си ги видял и върху тях си пишеш отново и отново заучените фрази. Очевидно ти се губят някои понятия. Това да дискутираш някаква тема и да се опиташ да я разясниш до края не е дребнавост! Освен това не смятам да те убеждавам в нищо, просто ми писна да се спами едно и също от някои хора, защото именно със спам човек се опитва да убеждава някого, когато няма доводи...
Благодаря, че потвърждаваш написаното от мен макар да виждам, че не го осъзнаваш...

parvanoff написа:Ето един от въпросите, на които не си отговорил, въпреки че написа, че си отговорил на всичко, при това ясно и точно/не е единственият естествено/. Колко намалиха дълговете предишните собственици или само ги увеличаваха? И ако наричаш намаляване на дълга към НАП за една година с 20% никакво движение, кажи какво е движението за примерно 15 години преди това?
Това, че вмъкваш допълнителни въпроси и очакваш отговори си е твой проблем. Аз съм отговорил на всичко, което съм засегнал като тема. А, ти може да се връщаш при всеки коментар назад до основаването на клуба и да ми задаваш въпроси, защо някой си направил нещо през 1935-та и да очакваш отговор.

Какво ме интересуват предишните собственици при условие, че сегашните и тези преди тях при всяко встъпване в длъжност ги освобождават от отговорност? Щом са ги освободили от отговорност, значи приемат техните бакии за свои и сега те носят отговорността. Днес щях да пиша абсолютно същото, ако ще Илон Мъск да беше собственик.
parvanoff написа:Я ми кажи колко са били многото фенове преди Венци? Ако може и с доказателства, защото аз такова нещо не съм забелязал... Не мисли, че защитавам прословутия Венци-такива хора са вредни за българския футбол, не само за Славия! Просто искам да го разнищим този термин.![]()
Навремето Славия са си пълнили стадиона. Ако това не е доказателство, че този отбор е имал фенове, а сега са една каруца...
parvanoff написа:Естествено, че не го наричат "славизация", защото този термин го измислихте тук без да отговаря на реалното състояние на нещата...
Напротив, този термин изобщо не е измислен тук. Това, че не си го чувал е само твой пропуск. Още бях ученик когато се използваше за определени хора.
Теб просто те дразни това, че славизацията обхваща хора с мислене точно като твоето! Това го разбрахме, спокойно! Като ме добавиш във врагове, няма да ти се налага да го четеш и да ме занимаваш с дружката ти бат Венци.
parvanoff написа:Ето ти още един въпрос. Как разбра, че на феновете на Славия не им пукат тези неща, които написа? Както ти казах познавам слависти и им пука. Просто не ходят на стадиона, а само плюят в лични разговори.
На кои точно им пука? На останалите общо 100-200 човека, или там колкото са? Именно от това "пукане" са останали толкова! Ей така се разбира колко им пука!
За мен тази дискусия се изчерпа!