Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Аз така ги виждам нещата, идва Х и в замяна на 70-85 % от акциите връща всичките 35-40 млн. които се дължът или се дължът след време , част от тях. Чрез свои фирми осигурява 10-12 млн. бюджет на година за някакъв читав отбор след време , обещава , че ще направи стадион за 100-на млн. и вече от фенове и евротурнири(евентуално) си купуваме по ,,скъпички'' изпаднали звезди като ни контузят някой. ОК страхотно, но сега кой е този в БГ дето ще ги даде тези пари
Първанов, прав си, това е голямата дилема при нас (и в държавата е същата) - ако даваш пари, ходиш на стадиона и т.н., ти реално наливаш в една каца без дъно и подкрепяш режима именно на този, когото мразиш (в случая аз мразя "собственика"), на когото с ходенето на мачове можеш точно да му пръднеш на дедовия (всъшнист му даваш още някой лев, за да се прави на собственик). Ако не ходиш и не даваш - убиваш клуба си. Очеизвадно е, че Левски е в ръцете на задкулисието, което (как беше, вкарвам ти думи и те обиждам) ти подкрепяш с двете си ръце, и очеизвадно това задкулисие спря виковете "Раев, ковро", за да не срамим "мажото". Затова и надписът вече е със Сираков-вън, което си е лафче от селска вечеринка, а не протест.
Те затова и аз съм като поручик Ржевски от вица - ева и плача, т.е. давам от зор заман и псувам, като редуциарх до минимум ходенето си на мачове, а живея горе на баира в Редута и ми на 25 минути пеша да стигна до стадиона. Като видя някой различен от наркосите, който да се появи като реална опозиция, тогава ще се включа и по-активно, дотогава - стенд бай и твай - дали Левски ще умре бързо или бавно, е все тая, крайният резултат няма да се промени, докато начело е този "собственик", а друг задкулисието не допуска
Те затова и аз съм като поручик Ржевски от вица - ева и плача, т.е. давам от зор заман и псувам, като редуциарх до минимум ходенето си на мачове, а живея горе на баира в Редута и ми на 25 минути пеша да стигна до стадиона. Като видя някой различен от наркосите, който да се появи като реална опозиция, тогава ще се включа и по-активно, дотогава - стенд бай и твай - дали Левски ще умре бързо или бавно, е все тая, крайният резултат няма да се промени, докато начело е този "собственик", а друг задкулисието не допуска
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tamkuan написа:Аз така ги виждам нещата, идва Х и в замяна на 70-85 % от акциите връща всичките 35-40 млн. които се дължът или се дължът след време , част от тях. Чрез свои фирми осигурява 10-12 млн. бюджет на година за някакъв читав отбор след време , обещава , че ще направи стадион за 100-на млн. и вече от фенове и евротурнири(евентуално) си купуваме по ,,скъпички'' изпаднали звезди като ни контузят някой. ОК страхотно, но сега кой е този в БГ дето ще ги даде тези пари
Насо колко даде, като го назначиха за собственик - за един прЕател питам? И ще даде ли акциите без пари, както ги получи, или ще иска нещо в замяна, щото той е, как беше, "най-големият голмайстор на Левски"? И не знам що си мислите, че тя тая работа така става - някой си идва и дава пари на Левски? Ми няма такова нещо Левски, има ПФК Левски АД, на което мажоритар с 86% е наш Наско - ако някой иска да идва в Левски, следва да купи този дял от Наско, а не от някакъв имагинерен Левски, дето има дългове.
А хора в България с пари има, има и хора, които биха развили бранда Левски, но няма koj да им разреши да го правят. Защото Левски показа и доказа, че може да е печеливше дружество с наличните си фенове, отделно е един от най-силните брандове у нас, и пак марката Левски отваря много врати за много неща. Та стига да падне банкянския макак, нещата ще станат, но той не пада, няма и да падне
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Еми това казвам , какво ни се иска , кой е Х човека обаче незнам. И таксата спокойствие , която трябва да плаща въпреки , че трябва да излее 200 млн. лева. Оня селтак на Челси го разбирам, изхарчи 1-2-3-4-5 млрд. евро ама всеки го знае и ще прави бизнес с него той от Челси няма да спечели. Кой е готов да извади тези млн. за Левски и после евентуално да печели от имидж..
Ми затова следва да имаш база - затова и при нас е много важно да искаме базата на стадион Раковски, която е ултра прекрасна за всичко. И тогава ше имаш не диксъновци, ми не знам какво ще дойде. Там, по почина на всякакви отбори по света, правим мол+стадион и заспива. Не че не може да стане и на Герена, ма къде е Сухата река, къде е Иван Вазов - инвеститорския интерес ще е огромен. Молът си остава за инвеститора, стадионът си е за нас и става топ - същото иска да прави мачуганчев на припоците, ма в Борисовата градина е ад, и няма как да стане, докато в Иван Вазов не е проблем.
Но за цялата работа трябва човек с акъл и топки - Левски има огромен потенциал, ама наистина огромен, но се иска и работа, а не само стригане на стадото и лафчета тип дайте да дадем. Нищо особено не е този дълг за отбор като нашия, обаче трябва мениджър, който да се заеме с нещата - с изкукуригали дядки и ИД с три думи на кръст в речника си няма как да стане
Но за цялата работа трябва човек с акъл и топки - Левски има огромен потенциал, ама наистина огромен, но се иска и работа, а не само стригане на стадото и лафчета тип дайте да дадем. Нищо особено не е този дълг за отбор като нашия, обаче трябва мениджър, който да се заеме с нещата - с изкукуригали дядки и ИД с три думи на кръст в речника си няма как да стане
Непринуден написа:
Виж от това , което чета последните страници никой не е казал дайте да дадем, да ние си даваме ама за билети и артикули, които наистна са страхотни, и от това което се продава в БГ само на ПСЖ ми изглеждат на по-високо ниво и то някой , белия анцунг е световно ниво , суйтчарите идват скъпички ама и на Интер са 330 и нашите са толкова.
tmanolov написа:Първанов, прав си, това е голямата дилема при нас (и в държавата е същата) - ако даваш пари, ходиш на стадиона и т.н., ти реално наливаш в една каца без дъно и подкрепяш режима именно на този, когото мразиш (в случая аз мразя "собственика"), на когото с ходенето на мачове можеш точно да му пръднеш на дедовия (всъшнист му даваш още някой лев, за да се прави на собственик). Ако не ходиш и не даваш - убиваш клуба си. Очеизвадно е, че Левски е в ръцете на задкулисието, което (как беше, вкарвам ти думи и те обиждам) ти подкрепяш с двете си ръце, и очеизвадно това задкулисие спря виковете "Раев, ковро", за да не срамим "мажото". Затова и надписът вече е със Сираков-вън, което си е лафче от селска вечеринка, а не протест.
[offtopic]Подкрепа с две ръце казвам на това да се агитира за този или онзи. Да участваш в контрапротести, което никога не съм правил! Да казваш, че във форум за спорт не е редно да се говори за политика не го наричам така. Да не обичам да се отправят обвинения към хора без доказателства също не го наричам така. И когато се стигне до факти и се изпокрива другата страна в дискусията и след две мнения пак пише същите неща е дразнещо, защото това означава, че се опитва да се наложи нещо с постоянно спамене. Както казах никога не бих отказал дискусия и на политическа, и каквато и да е друга тема, но не е тук мястото. Не съм съгласен с теб за някои неща, което ме прави наивен, елементарен, заблуден, вероятно и глупав-е, не ми се влиза в такава дискусия. А всъщност не е трудно да се организира протест в днешно време, но не ти се занимава. И на мен не ми се занимава-вече съм на почти 50, а и не смятам, че има достатъчно хора в държавата да излязат на улицата за правилната кауза. Опитвал съм, правил съм го-не са се събирали достатъчно, затова и спрях. И точно и по тази причина ме е яд, че сме силни на думи, но слаби на дела, защото съм го виждал. И опитвам по друг начин-чрез дискусия да стигнем до истината, но и дискусии трудно се получават тук, пък и не само тук, защото никой не гледа факти, а предпочита епитети към опонента.[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
- blue avalanche
- Контакти:
Както каза Ал Пачино във филма "The recrut" - спасението е да не те хванат. Хванат ли те, всичко ще си кажеш.
В нашия случай - спасението е да не правиш колосални дългове. Направиш ли - баталясваш. Страхувам се, че при нас "заболяването" е терминално.
Никой, уважаващ себе си бизнесмен, не е намерил едни милиони на улицата, за да ги загроби в Левски.
Говоря за 30-ина милиона дългове плюс още толкова за стадион с прилежащите структури(паркинги, заведения, шопинг центрове и т.н.) плюс 20-на милиона бюджет за конкурентно способен отбор. Който да изкарва нещо си от някакъв си турнир...
С перспективата да излезе на нула...кога ТОЧНО??? През този живот? Или в следващия? А на печалба?
Според мен, за лечение без "тире" е доста късно. Не лобирам. Просто изказвам собствено мнение. Единственото, което ни държи над водата е, че НОВЕ не са ни "дръпнали шалтера". Нито фенове, нито Палми, нито евентуални трансфери.
В нашия случай - спасението е да не правиш колосални дългове. Направиш ли - баталясваш. Страхувам се, че при нас "заболяването" е терминално.
Никой, уважаващ себе си бизнесмен, не е намерил едни милиони на улицата, за да ги загроби в Левски.
Говоря за 30-ина милиона дългове плюс още толкова за стадион с прилежащите структури(паркинги, заведения, шопинг центрове и т.н.) плюс 20-на милиона бюджет за конкурентно способен отбор. Който да изкарва нещо си от някакъв си турнир...
С перспективата да излезе на нула...кога ТОЧНО??? През този живот? Или в следващия? А на печалба?
Според мен, за лечение без "тире" е доста късно. Не лобирам. Просто изказвам собствено мнение. Единственото, което ни държи над водата е, че НОВЕ не са ни "дръпнали шалтера". Нито фенове, нито Палми, нито евентуални трансфери.
parvanoff написа:[offtopic]По-назад написах, че който няма факти в дискусията се хваща за думата. Другият път ще броя точно колко пъти съм ти го казал.Иначе е ясно, че само ти давам предложение, не съм ти, за да решавам какво да правиш и нямам такива претенции, както и че 100 /образно казано
/ пъти да кажеш нещо в някакъв форум то няма да се превърне в истина, нито пък ще промениш нещо. Същото важи и за мен естествено, защото ти продължаваш да си пишеш едно и също. И затова и те репликирах. Посочи ми 1 място само, където съм писал, че не трябва да питаш или критикуваш? Писах ти елементарното нещо, че тук във форума няма кой да ти го прочете, а като имаш въпроси към някого да отидеш да му ги зададеш-но пак да спомена, не на кафенце.
Това е начинът, а не да даваш определения кой се бил примирявал и кой го обхващала "славизацията", още повече, че нямат нищо общо с истината. И продължаваш с личните нападки без да съм те нападал. Някакви общи приказки, че и до комунизма стигнахме. Само да ти кажа, че аз само съм си патил от този комунизъм, но ти си отправяй квалификациите. Като на бял човек ти казах, че има разлика между критика и плюване и че не визирам теб, но ти продължаваш прекалено лично да приемаш нещата... И кое не беше вярно в това, което написах не разбрах? Не е хубаво да дадеш нещо от себе си преди да почнеш да изискваш, така ли? Не е вярно, че когато човек иска да направи нещо търси начини, а не оправдания ли? Че това е взето от мисъл на Екзюпери и народна мъдрост, демек са го казали много по-умни хора от мен...
[/offtopic]
[offtopic]Човече, форумите са точно с тази цел: хората (феновете в този случай) да обсъждат всичко което се случва вътре и около футболния клуб. Ако смятах, че като почна да издигам плакати и да крещя "оставка" нещо ще се промени, щях да го направя. Само, че нещата не стават така. Освен това целта ми не е да искам оставки. Искам да се работи правилно и професионално. Направи ли се това, ще дойдат не само резултатите, но и парите.
Колкото и да отричате и да спорите славизацията сред една част от левскарите е факт! Толкова на тази тема!
Отговаряш на мен, обсъждаш написаното от мен, но не визираш мен... Дообре.

Не е проблема в даването, а това какво се случва след него. Едно голямо НИЩО! Хората нито получават добра игра, нито резултати, нито някакво движение около дълговете на отбора. Дори най-елементарното нещо: НАДЕЖДАТА, че се работи правилно и това след време ще даде плодове я няма!
Както казах в предни коментари: задълженията на клуба са идеалното оправдание да не се търсят други начини! Феновете трябва само да дават, дават и дават без да изискват. Отбора ще се върти около четвъртото място, а някои ще обясняват как точно така се прави, без да сме мръднали и сантиметър в правилната посока! Как това четвърто място ще се подобри само, ако някой изсипе чувалите с пари. Но този с парите трябва да го намерят феновете дето изисквали. Сираков и ко. не бива да си мърдат пръстчетата в тази посока![/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:[offtopic]Човече, форумите са точно с тази цел: хората (феновете в този случай) да обсъждат всичко което се случва вътре и около футболния клуб. Ако смятах, че като почна да издигам плакати и да крещя "оставка" нещо ще се промени, щях да го направя. Само, че нещата не стават така. Освен това целта ми не е да искам оставки. Искам да се работи правилно и професионално. Направи ли се това, ще дойдат не само резултатите, но и парите.
Колкото и да отричате и да спорите славизацията сред една част от левскарите е факт! Толкова на тази тема!
Отговаряш на мен, обсъждаш написаното от мен, но не визираш мен... Дообре.Това дори няма да го коментирам!
Не е проблема в даването, а това какво се случва след него. Едно голямо НИЩО! Хората нито получават добра игра, нито резултати, нито някакво движение около дълговете на отбора. Дори най-елементарното нещо: НАДЕЖДАТА, че се работи правилно и това след време ще даде плодове я няма!
Както казах в предни коментари: задълженията на клуба са идеалното оправдание да не се търсят други начини! Феновете трябва само да дават, дават и дават без да изискват. Отбора ще се върти около четвъртото място, а някои ще обясняват как точно така се прави, без да сме мръднали и сантиметър в правилната посока! Как това четвърто място ще се подобри само, ако някой изсипе чувалите с пари. Но този с парите трябва да го намерят феновете дето изисквали. Сираков и ко. не бива да си мърдат пръстчетата в тази посока![/offtopic]
[offtopic]Нито форумите, нито където и да е са места, където е редно да се повтарят едни и същи неистини по намколко си пъти. За славизацията ти писах 30 страници по-назад, когато каза, че Венци ги държал в будна кома, а се оказа, че той ги направи шампиони след десетилетия пауза. Не ми отговори, а това е факт... Казах ти, че разликата между Левски и Славия е в количеството фенове, а не че славистите не искат да стават шампиони и затова прогресивно са станали камерно количество фенове, а с твоите разсъждения, които се надявам да не се споделят от други хора и ние сме тръгнали лека-полека в тази посока-върни се малко назад и си припомни, че аз изгубих 20 минути да ти търся долните цитати, защото се оказва, че не помниш и 10 дни, поне за това говорят думите ти.
parvanoff написа:Първо-ясно е, че им пука иначе нямаше да е такава бройката привърженици, както спомена. И Венци не знам дали си спомняш, но ги направи шампиони след 53 години пауза... Факт! Но това очевидно не е важен факт за теб...
Ето един цитат съвсем малко по-нагоре, в който ти написах, че никъде не съм казал, че хората не могат да критикуват... Съвсем малко по-нагоре е да му се не види...
Ясно ти е, че с плакати няма да се променят нещата, а как ще се променят, според теб? И никой не е казал, че може да се протестира само за оставки-естествено, че може и да се протестира с определени искания към собствениците, което за мен, дори е по-добрия вариант...
parvanoff написа:Посочи ми 1 място само, където съм писал, че не трябва да питаш или критикуваш? Писах ти елементарното нещо, че тук във форума няма кой да ти го прочете, а като имаш въпроси към някого да отидеш да му ги зададеш-но пак да спомена, не на кафенце.![]()
Ето и още два цитата от преди 10 дни, които отново изглежда не си видял...
parvanoff написа:За петия цитат-никой не те е слагал теб в кюпа-щом не си го правил, тези думи не се отнасят за теб! Същото се отнася и за част от шестия цитат.
parvanoff написа:Да не говорим, че на повечето като им дадеш някой факт се изпокриват и после пак си пишат същите неща, като някоя латерна... Тук пак не визирам точно теб, да не се объркаш.
Изглежда трябва да слагам по някакъв начин маркери кое се отнася за твоето мнение, защото вероятно не може да прецениш. Макар че след последното ти мнение изглежда последният цитат важи и за теб, защото си продължаваш с тази "славизация" или че това било форум, за да се критикува, въпреки че никъде не съм твърдял обратното...
По поводи думите ти за оправданията с дълговете по-назад правихме сметки и кажи с коя не си съгласен, за да я обсъдим. И освен това ти бях писал и това по-назад:
parvanoff написа:Неслучайно също ти дадох пример с предишни години, когато сме играли добре, били сме в групи на турнирите и пак сме били на загуба, включително дори изненадващо за мен в периода на Батков /и Мъри, и Сираков/, когато помниш играхме в групи на ШЛ и стигнахме четвъртфинал за купата на УЕФА.
Та с оглед на предишния цитат, а и че сме трупали дългове и при Русев, Божков, а и с оглед на кръчмарските сметки, които направихме, но са ориентировъчни, как очакваш да си плащаме заема, да имаме добри футболисти и да не задлъжняваме след това? Може би трябва да сме някакви факири, които и в Барселона например ги няма, които въпреки фенската маса, огромните спонсори и т.н. са с колосални дългове? И не само те разбира се...
Дали получават феновете добра игра-субективно мнение, аз не съм на твоето мнение... За дълговете отново не си запознат-има намаляване и си е доста прясна новина, но как не си разбрал... не знам... Та я кажи от кога не сме намалявали дългът? Това за теб очевидно не е повод за надежда, но за мен е. И защо трябва да го пишеш като факт-ти като си изгубил надежда не прави, така че и другите да те последват, ясно е, че това не е добре за любимия ни отбор...
И естествено, че феновете като дават трябва да изискват-къде някой е писал, че не трябва? Даже съм ти посочил как се изисква в едно гражданско общество, но ти не искаш, искаш само да си критикуваш по форумите, макар и без много обективни факти... По-назад цитирах мнение на Лафчис, че не се намират толкова лесно спонсори, тъй като аз не се смятам за много компетентен по въпроса /вероятно ти си по-компетентен от бивш собственик, който знае за какво иде реч/, макар че като човек изобщо не го уважавам, но няма как да го оборя с моите знания... И още много мнения може да прочетеш по-назад, които ще отговорят на въпросите ти, защото когато аз отговарям се опитвам да се запозная с мненията на потребителите тук, за да не пиша неща, за които вече е писано много... Респект, че все пак си сложил мнението в офтопик![/offtopic]
само Левски и България