Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 13 ное 2023 17:35

Drunken_Master написа:
Soulen написа:
bubka написа:
Soulen написа:Ето това са снимки от 100 хиляден протест в защита на евреите. 100 хиляди бели, образовани и нормални хора.

Накратко умнокрасавци. Тези същите защо не защитиха собствените си деца от мангалската напаст в страната си?

Със сигурност обществото им ще направи повече от нашето по какъвто и да е проблем.

Не съм особено комптентен по темата за тая война, ама... така като гледам, май и едните и другите вършат едни и същи глупости.

Не е вярно. Като резултат може и така да се получава, но това е защото едните се крият зад цивилни. Израел никога няма да отиде да реже глави и да пече бебета. Пазят цивилни доколкото могат, а аз не бих честно казано след такъв зловещ атентат.

Израел би им дал независимост на момента, но онея просто ще го използват да се въоражат. Идеологията им е от реката до морето или война до смъртта на последния евреин.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 ное 2023 17:36

bubka написа:
Soulen написа:
bubka написа:
Soulen написа:Ето това са снимки от 100 хиляден протест в защита на евреите. 100 хиляди бели, образовани и нормални хора.

Накратко умнокрасавци. Тези същите защо не защитиха собствените си деца от мангалската напаст в страната си?

Със сигурност обществото им ще направи повече от нашето по какъвто и да е проблем.

Ти не беше ли тоя, дето обясняваше как мигрантите трябва да започнат да убиват и изнасилват с хиляди бели хора там, та да може обществото им да "направи" нещо? Това не е ли точно обратното на тезата, че обществото им "правело" нещо.

Аз съм за радикализация. Ей сега един самоубиец, ако се взриви в такава тълпа би било перфектно да настрои белите хора срещу всички подчовеци.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 ное 2023 17:40

Soulen написа:Аз съм за радикализация. Ей сега един самоубиец, ако се взриви в такава тълпа би било перфектно да настрои белите хора срещу всички подчовеци.

Това каква връзка им с това какво прави и не прави обществото им. Просто, когато някой почне да ми пробутва "умнокрасавци", че се "борели" за нещо си гледам да съм внимателен. Че точно заради такива ни натресоха ПП-тата и ДБ-тата. А днес Асен ВАсилев ще вдига осигурителните вноски, чете ли, което пак ще удари работещите на светло фирми у нас.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 ное 2023 17:44

bubka написа:
Soulen написа:Аз съм за радикализация. Ей сега един самоубиец, ако се взриви в такава тълпа би било перфектно да настрои белите хора срещу всички подчовеци.

Това каква връзка им с това какво прави и не прави обществото им. Просто, когато някой почне да ми пробутва "умнокрасавци", че се "борели" за нещо си гледам да съм внимателен. Че точно заради такива ни натресоха ПП-тата и ДБ-тата. А днес Асен ВАсилев ще вдига осигурителните вноски, чете ли, което пак ще удари работещите на светло фирми у нас.

Обществото им се бори по наболели социални проблеми. Във Франция се протестира и стачкува редовно.

Обществото им все още не е започнало активно да се бори с радикалния ислям. Затова искам да бъде побутнато в правилната посока по-бързо.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 ное 2023 17:49

Не знам за какво се бори, ама са достатъчно тъпи да протестират против Палестина, а на следващия ден да приемат 1 млн бежанци оттам, ако им кажат :lol: . Просто "белия", "нормален", "образован" човек на запад вече не е еталон за интелигентност или пък е някой, който да задава какви да са глобалните процеси.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 ное 2023 18:10

bubka написа:Не знам за какво се бори, ама са достатъчно тъпи да протестират против Палестина, а на следващия ден да приемат 1 млн бежанци оттам, ако им кажат :lol: . Просто "белия", "нормален", "образован" човек на запад вече не е еталон за интелигентност или пък е някой, който да задава какви да са глобалните процеси.

То по тая логика абсолютно всички сме тъпи, че търпим всякакви гаври в цял свят.

Тези процеси им трябва време да се осъзнаят, не става от днес за утре. Тези хора не са хрантутници, които висят на соцаилки и по цял ден се чудят какво да правят. Това са хора, работещи, учещи със семейства като всички нас, които основно се занимаваме със собствения си живот. За да се вдигнем сериозно срещу тази напаст, трябва много сериозен катализатор.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 ное 2023 19:04

Е те чак сега ли ги осъзнават :lol: . Те даже не протестират против собствената си африканизация, ами за някакви трети неща между съвсем други държави, дето реално не ги разбират.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 ное 2023 21:43

Drunken_Master написа:
Soulen написа:
bubka написа:

Не съм особено комптентен по темата за тая война, ама... така като гледам, май и едните и другите вършат едни и същи глупости.

The Arabs are one of the least developed cultures. They are typically nomads. Their culture is primitive, and they resent Israel because it's the sole beachhead of modern science and civilization on their continent. When you have civilized men fighting savages, you support the civilized men, no matter who they are."

Ayn Rand, любимия ми писател.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 13 ное 2023 22:39

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:
Soulen написа:
bubka написа:

The Arabs are one of the least developed cultures. They are typically nomads. Their culture is primitive, and they resent Israel because it's the sole beachhead of modern science and civilization on their continent. When you have civilized men fighting savages, you support the civilized men, no matter who they are."

Ayn Rand, любимия ми писател.

Любимия ти писател пише пълни глупости и негови си измишльотини.Търси не любими, а достоверни източници на автори и историци необременени със симпатии и антипатии.Още по-малко пък с мания за превъзходство над останалите.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 ное 2023 23:46

Кристияно Роналдо бил за палестинците, Джъстин Бийбър - за Израел... :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”