Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 13 ное 2023 16:29

Kotooshu написа:... За 2 години от управлението на г-н.Иво сме погасявали към НАП 0лева с изключение на една вноска дадена от сздружението!....

Вноските от страна на сдружението бяха двенки - една от 100 000 и друга от 80 000 пари.
Като при втората ти орева орталъка, че в обръщението си са използвали думата "партньор" ли, какво беше там...
Добре поне, че не си искаха парите обратно по примера на Ваш Сираков.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 ное 2023 16:38

Киро Пора написа:За съжаление, както сме с последно предупреждение, аз очаквам да сме без публика в мача с Локо Плд, или в най-добрия случай, да сме със затворен сектор А.

Ми, да затварят стадиона направо за няколко месеца и това е! Аман вече от тия глупости с бомбички и ракетки, някои келемета направо се скъсаха да дърпат дявола за опашката да ни докарат ден на национален траур.
Години наред се ревеше, с пълно право при това, че охранителната фирма на наркосите допуска бомби и ракети.
Сега, месеци наред има друга фирма охранител, обаче понеже е от кръга на Техен Сираков, не се реве, че се допускат бомби и ракети.
В крайна сметка излиза, че на малцина всъщност наистина им пука за самите бомби и ракети :arrow: ключ на трибуните за няколко месеца, та белким на келеметорО им дойде акъла и се научат на малко по-цивилизовано поведение. Пушеците и факлите не ми пречат, ама бомби и ракети вярно ще утрепят някой човечец или ще го осакатят доживот.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 ное 2023 17:11

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:... За 2 години от управлението на г-н.Иво сме погасявали към НАП 0лева с изключение на една вноска дадена от сздружението!....

Вноските от страна на сдружението бяха двенки - една от 100 000 и друга от 80 000 пари.
Като при втората ти орева орталъка, че в обръщението си са използвали думата "партньор" ли, какво беше там...
Добре поне, че не си искаха парите обратно по примера на Ваш Сираков.

Хайде малко сега да четем какво съм напасъл, да върнем времето назад и да видим по онова споразумение, колко трябваше да плащаме и колко вноски подчертавам към НАП сме платили благодарение на сздружението, благодаря!

За бомби и ракети .... пак върни лентата назад, съм писал преди 1 година, за Краус и че охраната е негова .... та следващият път като се опитваш да пишеш с цел да обиждаш, доста трябва да се постараеш...но съм убеден, че бибочко си го смазал от критики, че смучеше парите на кокосите :roll:

Някой ден може и да си поговорим за една търговска дейност която прави сздружението отново на гърба на клуба с едни дарения на едни присвоени екипи и те така, бизнеса си върви ... моралните стожери :roll:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2023 17:25

Що се дърляте? А палмичките си разпределят втори дивидент за годината - 5 милки, баце

https://www.x3news.com/download/?id=598905
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2023 17:42

Да почетем и паметта на Джими - светла му памет, завинаги ще бъде легенда и част от едни славни времена
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2023 17:44

tmanolov написа:Що се дърляте? А палмичките си разпределят втори дивидент за годината - 5 милки, баце

https://www.x3news.com/download/?id=598905

Белким някой от тея, които казват, че Мъри бил "избягал" вдянат за какво иде реч.

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 13 ное 2023 18:54

За нищо не иде реч, ние сме клуб, който трябва да има 100-200 млн. бюджет, за да оправдае желанията Ни, а можем като привърженици да осигурим към 2-3 пряко сили чисти без данъци, на мач на нашия Левски 5 дебелака пиейки водка си викат да се троши, да се пали ,,аз няма да ги плащам'' ей тва Ви е мисленето на повечето тука, това на стадиона

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2023 19:06

tamkuan написа:За нищо не иде реч, ние сме клуб, който трябва да има 100-200 млн. бюджет, за да оправдае желанията Ни, а можем като привърженици да осигурим към 2-3 пряко сили чисти без данъци, на мач на нашия Левски 5 дебелака пиейки водка си викат да се троши, да се пали ,,аз няма да ги плащам'' ей тва Ви е мисленето на повечето тука, това на стадиона

За това си напълно прав, но то не оправдава тоталната нефелност на зависимия ни “собственик” и го доказах с цифри. За съжаление, рибата се вмирисва откъм главата, а измет сред феновете би винаги е имало и ще има
Непринуден написа:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 ное 2023 19:09

Манолов заговори като Терзиев.
Какво лошо има да се разпределя дивидент?
Нали и ти чакаш от това?
САМО ЛЕВСКИ!

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 13 ное 2023 19:21

Не може ли да идем на стадиона, съдията да не ни е виновен , да изчакаме футболистите да направят нещо , да се радваме на мача , да ни е готино , паднем бием ние сме Левски кво не ви е наред е

Върни се в “Левски”