Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 13 ное 2023 15:20

Ако има наказание,нека!Стига тия пияндурници са се гаврили с всички!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2023 15:37

BRF написа:Ако има наказание,нека!Стига тия пияндурници са се гаврили с всички!

И аз съм ЗА, ама тогава ще пострадат твоите и делиорманци, че моите я се класирали, я - не. Очаквам и ботевЪ да го издуха много яко с лиценза за ещадио дьо колежЪ при следващото лицензиране. Въобще страхотна гняс се получи - Перукан е тъп като гъз, ама и майните не му отстъпват много по тъпота :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 ное 2023 15:42

Мечтата на Капчин напът да се реализира.. :lol: :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 13 ное 2023 15:46

Dust написа:
dedko2022 написа:Да видим дисциплинарната комисия как ще замаже поредната олигофрения на динамовци!

Вероятно, както наказват всички бомбджии по стадионите, а те нямат цвят и принадлежност, защото всички са примати от най-ниската прослойка.

Мятането на ракети по хора, с последствия се случва за пореден път на динамовци. Нямам спомени при другите бомбаджии да стоят така нещата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 ное 2023 15:47

tmanolov написа:

И аз съм ЗА, ама тогава ще пострадат твоите и делиорманци, че моите я се класирали, я - не. Очаквам и ботевЪ да го издуха много яко с лиценза за ещадио дьо колежЪ при следващото лицензиране. Въобще страхотна гняс се получи - Перукан е тъп като гъз, ама и майните не му отстъпват много по тъпота :lol:

Каквото такова!Трябва да се започне от начало,каквото и да струва това!Виж ги ,че са се ояли с власт и се намират в паралелна реалност!Лечков даже попита,кой им искал оставката!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 ное 2023 15:53

tmanolov написа:Въобще страхотна гняс се получи - Перукан е тъп като гъз, ама и майните не му отстъпват много по тъпота :lol:

Ти не допускаш ли, че майните може и да са прави?
Имат да монтират КОЗИРКА ( недей да завиждаш! :) ) на 2 от секторите. Последното им домакинство беше срещу буферите на 3-ти, следващото е чак на 25-ти. Това са 3 седмици да бачкат с тежка техника. Точно по средата на тези 3 седмици се налага да уйдисват на акъла на пиян Боби, да спират, да обезопасяват и т.н. ....а идва зима. Що да го правят? Нали се сещаш, че КОЗИРКА не се слага с 3 баничарки ръчни инструменти ;) Всъщност, .... ти откъде да знаеш как се слага КОЗИРКА :mrgreen:

Как да е, ..... аз майните не ги упреквам. Тези неща не стават от днес за утре! Щом солташ@ка на Баце не може да накара Общината да разпише, значи има проблем.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2023 15:54

BRF написа:
tmanolov написа:

Каквото такова!Трябва да се започне от начало,каквото и да струва това!Виж ги ,че са се ояли с власт и се намират в паралелна реалност!Лечков даже попита,кой им искал оставката!

Ми рестарт и да се ебават, ма много фенове са глорихънтъри, каквото и да си говорим, така че имай едно наум :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 ное 2023 15:55

delqnski47 написа:Мечтата на Капчин напът да се реализира.. :lol: :lol: :lol: :lol:

[offtopic]Ако го нямаш във ФБ, веднага поправи тази грешка! Момчето има добри попадения на тема футбол. 8-)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2023 15:58

Red_Neck написа:
tmanolov написа:Въобще страхотна гняс се получи - Перукан е тъп като гъз, ама и майните не му отстъпват много по тъпота :lol:

Ти не допускаш ли, че майните може и да са прави?
Имат да монтират КОЗИРКА ( недей да завиждаш! :) ) на 2 от секторите. Последното им домакинство беше срещу буферите на 3-ти, следващото е чак на 25-ти. Това са 3 седмици да бачкат с тежка техника. Точно по средата на тези 3 седмици се налага да уйдисват на акъла на пиян Боби, да спират, да обезопасяват и т.н. ....а идва зима. Що да го правят? Нали се сещаш, че КОЗИРКА не се слага с 3 баничарки ръчни инструменти ;) Всъщност, .... ти откъде да знаеш как се слага КОЗИРКА :mrgreen:

Как да е, ..... аз майните не ги упреквам. Тези неща не стават от днес за утре! Щом солташ@ка на Баце не може да накара Общината да разпише, значи има проблем.

Тцъ, не допускам - от малък знам, че ще е майна, все е знаеш какво :lol: Бъзикам се, разбира се, да не обиди някой. И не допускам, не защото не звучиш логично, а защото у нас всяко нещо е като у армията (ма не кочинпарк екотой) - предпоследно. Щом са им казали, че ще се играе мачът там, значи ще се играе и толкова. Да напомням ли как Левски загуби стотици хиляди приходи, щото шефчетата ни са малоумници и ботевЪ игра на националния, че жълтата им кочина не беше готова?

Не оправдавам перукан и да се ебава когато и където иска, но това на ботевЪ е тотално малоумно, почти на нивото на пиянките от бившата Кърниградска
Непринуден написа:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 ное 2023 16:02

tmanolov написа:
BRF написа:
tmanolov написа:

Ми рестарт и да се ебават, ма много фенове са глорихънтъри, каквото и да си говорим, така че имай едно наум :oops:

Не ми пречи да се започне от начало и да се поставят основи!Ако ни няма 3-5 години от ЕКТ,много важно!Аз си ходех на ЦСКА и във В група,така че щи го превъзмогно и друго да има!Постоянната ебавка на бфс с всички нас,постоянните глоби за всякакви неща наглостта!Аз съм ходил по чужбина да подкрепям националите,сега има момент в които дори не знам,че играят!Това да затвориш стадиона за да не те оплюват си е чиста форма на диктатура!Надявам се да доведем нещата докрай и да ги изметем от там за да тръгне футбола НАНЯКЪДЕ!

Върни се в “Левски”