Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 10 ное 2023 20:57

Миналата година картите бяха 5700 сега са 3600.Аз втора година не поднових,не е заради парите.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 ное 2023 21:00

TristaNNN написа:
Айде слагам, че приходите от билети и карти са намалели с 40% заради инфлация..

Точно заради инфлацията са намалели приходите от билети, особено пък тези от картите. Само това ще да е. :)

Май само четем, а? А четене с разбиране? :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 10 ное 2023 21:00

TristaNNN написа:

Точно заради инфлацията са намалели приходите от билети, особено пък тези от картите. Само това ще да е. :)

Не ме разбра, намалели са с 50% заради по-слабия интерес очевидно. Но понеже цените на картите и на билетите са леко нагоре (инфлация) смятам, че намаление с 40% е по-резонно, за да хване именно тази разлика в новите цени

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2023 21:12

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
TristaNNN написа:

Не ме разбра, намалели са с 50% заради по-слабия интерес очевидно. Но понеже цените на картите и на билетите са леко нагоре (инфлация) смятам, че намаление с 40% е по-резонно, за да хване именно тази разлика в новите цени

А, добре, прощавай. Не те разбрах, защото не го беше написал това за по-слабия интерес.
Това е и за сведение на господина отгоре, който незнайно защо реши, че не мога да чета с разбиране.
Съжалявам, че се намесих в дискусията, но коментирам това, което колегите пишат, или по-скоро пропускат да напишат.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 ное 2023 21:14

Едно е сигурно... С подобно темпо и управление на клуба задълженията ще се изчистят след приблизително 50 години!
Изображение
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 ное 2023 21:28

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:- Наполовина продадени абонаментни карти и наполовина по-малко хора на стадиона с билети. Айде слагам, че приходите от билети и карти са намалели с 40% заради инфлация и т.нат. Минус 1 500 000 лв.

TristaNNN написа:А, добре, прощавай. Не те разбрах, защото не го беше написал това за по-слабия интерес.
Това е и за сведение на господина отгоре, който незнайно защо реши, че не мога да чета с разбиране.
Съжалявам, че се намесих в дискусията, но коментирам това, което колегите пишат, или по-скоро пропускат да напишат.

[offtopic]И аз се извинявам, че се намесих в дискусията, но не издържах. ;) Типично по български, знаещи или незнаещи, разбиращи или неразбиращи, чели или недочели и т.н., за нас е важно да критикуваме. Същото се отнася и за 90% от мненията тук, както и за последните ти две-три мнения, но просто нямам, нито времето, нито физическата възможност да провеждам дискусия с всеки тук, колкото и да ме дразни това постоянно противопоставяне, мрънкане, обиждане на легенди на клуба и всякакви хора /дори политици в спортен форум/ и най-вече, защото според мен това вреди на клуба ни, а в момента това може и да е фатално за любимия ми отбор. Пък и май си е загуба на време, защото всеки си знае своето, независимо от фактите...
П.П. Наздраве на колегата Манолов-ще си отворя един Бернард по повода, но не смятам да правя никакви изчисления-само предложих да не се отчитат само приходите, а и разходите ;)[/offtopic]
Последна промяна от parvanoff на 10 ное 2023 21:50, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 ное 2023 21:47

koisa написа:Едно е сигурно... С подобно темпо и управление на клуба задълженията ще се изчистят след приблизително 50 години!
Изображение

Напротив, заради наглостта и некадърността на иво, имаме шанс да си изчистим НАП в близко бъдеше... една убийствена лихва ни го на таковат НАП, ама квото такова.
За черепа е мътна и кървава, както и за консултантския договор.

И още малко приятелски огън към нашия представител Пепи Ганев, провокиран съм от това:

Единствената вина на Петър Ганев е, че има "неблагоразумието" да е един от водещите икономисти в България, дълбоко уважаван със своята активна професионална и гражданска позиция. Виновен е, че е по-подготвен и компетентен във финансов план от всички членове на НС и УС на клуба взети заедно. Виновен е и че етиката и моралният му компас не търпи фалша, както подобава на един истински левскар.

Та се чудя, този страхотен икономист защо не ни представи неговия строг но справедлив финансов план за излизане от будната кома докато смучаше паричките на кокосите :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2023 22:05

Да, трябваше злия нарко директор да плаща на НАП, та да може гениалните решения на Първия да бие шута на този и онзи, да ни приключат някъде из съдилищата. Некадърника му с некадърник, не се научи да приоритизира дълговете!
Тогава какво ли щяха да пишат някои колеги - Ето, наркосите искаха да фалират клуба и успяха. :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 ное 2023 22:10

Няма смисъл да извърташ нещата, фактите са неоспорими... но всеки си има право на мнение, разбира се 8-)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 ное 2023 22:19

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
tmanolov написа:Пичове, наздраве от Вроцлав - ма дайте вие една сметка, пък да ви я ревизирам, искате ли? Щото и Фройд се пробва да ни изкара на 0, но май се оказва, че сме по-близо до моите 7(5 чисти), отколкото до неговата 0. Те затова трябва да се покажат сметките от Ганев и тези, които имат документите при тях. Аз виждам минимално намаление при нап за парите, които са влезли в клуба, но Насо знае най-добре, иначе нямаше да е собственик, нали така - никой не го е на назначавал все пак ;)

По моята сметка, двата (макс трите) милиона, които сме на плюс са по-близо до нулата от твоите 7 :) А тя сметката може да е и много лесна. Сравняваме основната разлика между приходи и разходи за 2023 спрямо 2022. Приемаме същите заплати на персонала, същите приходи от тв права и същото участие на спонсора за бюджета. В плюсовата част имаме:
- От Цонко 1 100 000 лв.
- Приходи от ЕКТ (един кръг повече и един домакински мач повече) 1 500 000 лв.
- Увеличение на капитала 600 000 лв.
- Мърч условно го слагам с 500 000 лв. повече заради наистина многото продадени фланелки

В същото време имаме в минусовата част:
- 250 000 лв. глоби от УЕФА дето ги нямахме миналата година (доколкото ми е известно)
- Наполовина продадени абонаментни карти и наполовина по-малко хора на стадиона с билети. Айде слагам, че приходите от билети и карти са намалели с 40% заради инфлация и т.нат. Минус 1 500 000 лв.

Всичко на всичко, 2 милиона повече приходи от предходната година. И с 2 милиона намаляла главница за НАП.

Махни от разходите едни 2-2,5 милиона за киселяка и насрания и може и да ти излязат сметките ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”