Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 10 ное 2023 19:41

На всуе се героизира П.Ганев!
И той е маскара.Бил финансист Бла бла.
Не съм чул за някакъв частен бизнес с тези негови знания,нещо брокер,счетоводни къщи,консултант???
Или само медиен герой?
Манолов ,ако беше вътре в сдружението щеше да бъде много по - острие от този Ганев.
Ганев много ми напомня за Костовия Институт за изследване на демокрацията.
Страшно безсмислие,сигурно е финансиран от Сорос
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 ное 2023 19:43

Пичове, наздраве от Вроцлав - ма дайте вие една сметка, пък да ви я ревизирам, искате ли? Щото и Фройд се пробва да ни изкара на 0, но май се оказва, че сме по-близо до моите 7(5 чисти), отколкото до неговата 0. Те затова трябва да се покажат сметките от Ганев и тези, които имат документите при тях. Аз виждам минимално намаление при нап за парите, които са влезли в клуба, но Насо знае най-добре, иначе нямаше да е собственик, нали така - никой не го е на назначавал все пак ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 ное 2023 19:53

Краев отскоро е с нов мениджър. От клуба казват, че са му предложили много добри условия, но не иска да преподпише. Според мен му тръсят отбор навън за много пари + комисионна за мениджъра. Дали ще е с трансферна сума или като свободен агент - няма значение. Ако не си успее да осъществи такъв трансфер, ще преподпише нов договор. С оглед на това, че е важен играч няма смисъл да бъде закотвян на пейката за назидание.
При Петрис работата е различна. Имаше силен период, веднага след като дойде при нас, но до там. Сега е пълна дупка. Не виждам нито една причина да играе вместо Галчев. За Галчев поне мога да дам една причина да е титуляр - центрирането му. Не мисля, че някой има по-добро центриране от него в отбора. Другия, който центрира добре е Цунами. И това е.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 10 ное 2023 20:09

Serafim написа:Краев отскоро е с нов мениджър. От клуба казват, че са му предложили много добри условия, но не иска да преподпише. Според мен му тръсят отбор навън за много пари + комисионна за мениджъра. Дали ще е с трансферна сума или като свободен агент - няма значение. Ако не си успее да осъществи такъв трансфер, ще преподпише нов договор. С оглед на това, че е важен играч няма смисъл да бъде закотвян на пейката за назидание.
При Петрис работата е различна. Имаше силен период, веднага след като дойде при нас, но до там. Сега е пълна дупка. Не виждам нито една причина да играе вместо Галчев. За Галчев поне мога да дам една причина да е титуляр - центрирането му. Не мисля, че някой има по-добро центриране от него в отбора. Другия, който центрира добре е Цунами. И това е.

На мнение съм, че Краев е “най-продаваемият” ни играч ( след Кордоба, де), но с тези безумни мачове в национала не е направил добро впечатление. Виж, може да звучи безумно, но Петрис ни е от най-добрите играчи… калпав характер със сигурност, но има футбол в него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2023 20:17

Честно казано не знам как някои левскари имат очи ли, съвест ли, чисто сърце и бистър ум ли, да коментира отказите на Краев и Джеремито да преподпишат след оня "юношески" позор в Разград и последващото надупване на Тирето.
И Сонко подбрахте като замина.
Ми, тия момчета като видяха, че трудът им заминава в канала на мръсотиите, а водата се пуска от Първия, дали ще искат още от същото?
А и явно само на мен и още един-двама ни прави впечатление, че играчите не мърдат в индивидуалното си развитие. Даже тръгват надолу. От футболисти втора ръка, при Мъри се превърнаха в основни играчи и национали, като беше удоволствие да се наблюдава прогреса и труда им по мачове и тренировки.
Сега - рязко надолу.
Ма Първия им бил предложил по-добри условия. Е, и? Дееба и демагогията сладка за БГЛ, де в главата му са само пари и бакалски сметки!
Чий повече да го дирят момчетата тука? Те професионалисти ли са, искат ли развитие и отличия, или да се превръщат в Антон Карачанаковци, Иван Коконовци, Мики Орачевци и прочее заплато-тотаджии на щат, за да има БГЛ тема на разговор кат' хване юзчето?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 ное 2023 20:32

Отдавна трябваше да са им зачислили косачките, особено на това цигане петрис.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 10 ное 2023 20:34

parvanoff написа:Ако Ганев не беше казал нищо и Сираков нямаше да му отговори нищо. Може би някои очакват да не се защити и да си чака да го нареждат публично, при това не за пръв път. И това ако не всява раздор... То се вижда и последните две страници. И г-н Манолов, който така и не си обяснява "елементарните истини" отново написа една половинчата и при това, както се оказва не много точна сметка. Ами и най-малкото дете ще се сети да се замисли малко за разходите, а тук половината съфорумници виждат само приходите-колко изгодно, а? Ами тоци, води, ДЮШ, лагери, организация на мачове, гостувания, бензин, поддръжка на техника и сигурно още много други, за които дори ми е бедна фантазията /ако приемем, че палмите плащат абсолютно всички заплати/. И доколкото четох по статиите за НАП не са дадени само 2.5 млн., а доста повече-все пак към тях не се плаща само дългът. И тъй между другото без да знам подробности, но как от 17000 фланелки по 120 лв. крайна цена има 2 милиона чисти приходи-егати изчисленията, при това на счетоводители, доколкото се сещам. И ето как и тук започва противопоставянето. Не го разбирам. Сигурно това е цел на някои хора и тук...
П.П. И мен не ме кефи нежеланието за преподписване на Краев и Петрис, но е ясно, че това си е тяхна работа. Такива хора са изглежда и вероятно няма да бъдат запомнени с нищо от феновете на отбора, освен от злопаметните. ;)

Даже и заплатите не покриват палмите, миналата година от спонсорство и реклама имаме 5.2 млн. лв. и 7.3 млн. лв. разходи за персонал по данни от годишния отчет

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 10 ное 2023 20:41

tmanolov написа:Пичове, наздраве от Вроцлав - ма дайте вие една сметка, пък да ви я ревизирам, искате ли? Щото и Фройд се пробва да ни изкара на 0, но май се оказва, че сме по-близо до моите 7(5 чисти), отколкото до неговата 0. Те затова трябва да се покажат сметките от Ганев и тези, които имат документите при тях. Аз виждам минимално намаление при нап за парите, които са влезли в клуба, но Насо знае най-добре, иначе нямаше да е собственик, нали така - никой не го е на назначавал все пак ;)

По моята сметка, двата (макс трите) милиона, които сме на плюс са по-близо до нулата от твоите 7 :) А тя сметката може да е и много лесна. Сравняваме основната разлика между приходи и разходи за 2023 спрямо 2022. Приемаме същите заплати на персонала, същите приходи от тв права и същото участие на спонсора за бюджета. В плюсовата част имаме:
- От Цонко 1 100 000 лв.
- Приходи от ЕКТ (един кръг повече и един домакински мач повече) 1 500 000 лв.
- Увеличение на капитала 600 000 лв.
- Мърч условно го слагам с 500 000 лв. повече заради наистина многото продадени фланелки

В същото време имаме в минусовата част:
- 250 000 лв. глоби от УЕФА дето ги нямахме миналата година (доколкото ми е известно)
- Наполовина продадени абонаментни карти и наполовина по-малко хора на стадиона с билети. Айде слагам, че приходите от билети и карти са намалели с 40% заради инфлация и т.нат. Минус 1 500 000 лв.

Всичко на всичко, 2 милиона повече приходи от предходната година. И с 2 милиона намаляла главница за НАП.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2023 20:47

Айде слагам, че приходите от билети и карти са намалели с 40% заради инфлация..

Точно заради инфлацията са намалели приходите от билети, особено пък тези от картите. Само това ще да е. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 ное 2023 20:56

Подкрепям, вчера го обявиха ... днес вече е поставено на дневен ред пред ръководството!

https://www.facebook.com/tribunalevski/ ... 7117968939

Трибуна ЛЕВСКИ
1 ч. ·
Красотата на чистата детска любов, най-голямото богатство!
⚠️ , приветстваме ви да обявите вход свободен за деца с придружител, в блок 19 и 20 на Сектор В, взимайки пример от прекрасната си инициатива за мача бараж с Арда
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”