На всуе се героизира П.Ганев!
И той е маскара.Бил финансист Бла бла.
Не съм чул за някакъв частен бизнес с тези негови знания,нещо брокер,счетоводни къщи,консултант???
Или само медиен герой?
Манолов ,ако беше вътре в сдружението щеше да бъде много по - острие от този Ганев.
Ганев много ми напомня за Костовия Институт за изследване на демокрацията.
Страшно безсмислие,сигурно е финансиран от Сорос
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
Пичове, наздраве от Вроцлав - ма дайте вие една сметка, пък да ви я ревизирам, искате ли? Щото и Фройд се пробва да ни изкара на 0, но май се оказва, че сме по-близо до моите 7(5 чисти), отколкото до неговата 0. Те затова трябва да се покажат сметките от Ганев и тези, които имат документите при тях. Аз виждам минимално намаление при нап за парите, които са влезли в клуба, но Насо знае най-добре, иначе нямаше да е собственик, нали така - никой не го е на назначавал все пак 
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
Serafim
- Контакти:
Краев отскоро е с нов мениджър. От клуба казват, че са му предложили много добри условия, но не иска да преподпише. Според мен му тръсят отбор навън за много пари + комисионна за мениджъра. Дали ще е с трансферна сума или като свободен агент - няма значение. Ако не си успее да осъществи такъв трансфер, ще преподпише нов договор. С оглед на това, че е важен играч няма смисъл да бъде закотвян на пейката за назидание.
При Петрис работата е различна. Имаше силен период, веднага след като дойде при нас, но до там. Сега е пълна дупка. Не виждам нито една причина да играе вместо Галчев. За Галчев поне мога да дам една причина да е титуляр - центрирането му. Не мисля, че някой има по-добро центриране от него в отбора. Другия, който центрира добре е Цунами. И това е.
При Петрис работата е различна. Имаше силен период, веднага след като дойде при нас, но до там. Сега е пълна дупка. Не виждам нито една причина да играе вместо Галчев. За Галчев поне мога да дам една причина да е титуляр - центрирането му. Не мисля, че някой има по-добро центриране от него в отбора. Другия, който центрира добре е Цунами. И това е.
Serafim написа:Краев отскоро е с нов мениджър. От клуба казват, че са му предложили много добри условия, но не иска да преподпише. Според мен му тръсят отбор навън за много пари + комисионна за мениджъра. Дали ще е с трансферна сума или като свободен агент - няма значение. Ако не си успее да осъществи такъв трансфер, ще преподпише нов договор. С оглед на това, че е важен играч няма смисъл да бъде закотвян на пейката за назидание.
На мнение съм, че Краев е “най-продаваемият” ни играч ( след Кордоба, де), но с тези безумни мачове в национала не е направил добро впечатление. Виж, може да звучи безумно, но Петрис ни е от най-добрите играчи… калпав характер със сигурност, но има футбол в него.
Честно казано не знам как някои левскари имат очи ли, съвест ли, чисто сърце и бистър ум ли, да коментира отказите на Краев и Джеремито да преподпишат след оня "юношески" позор в Разград и последващото надупване на Тирето.
И Сонко подбрахте като замина.
Ми, тия момчета като видяха, че трудът им заминава в канала на мръсотиите, а водата се пуска от Първия, дали ще искат още от същото?
А и явно само на мен и още един-двама ни прави впечатление, че играчите не мърдат в индивидуалното си развитие. Даже тръгват надолу. От футболисти втора ръка, при Мъри се превърнаха в основни играчи и национали, като беше удоволствие да се наблюдава прогреса и труда им по мачове и тренировки.
Сега - рязко надолу.
Ма Първия им бил предложил по-добри условия. Е, и? Дееба и демагогията сладка за БГЛ, де в главата му са само пари и бакалски сметки!
Чий повече да го дирят момчетата тука? Те професионалисти ли са, искат ли развитие и отличия, или да се превръщат в Антон Карачанаковци, Иван Коконовци, Мики Орачевци и прочее заплато-тотаджии на щат, за да има БГЛ тема на разговор кат' хване юзчето?
И Сонко подбрахте като замина.
Ми, тия момчета като видяха, че трудът им заминава в канала на мръсотиите, а водата се пуска от Първия, дали ще искат още от същото?
А и явно само на мен и още един-двама ни прави впечатление, че играчите не мърдат в индивидуалното си развитие. Даже тръгват надолу. От футболисти втора ръка, при Мъри се превърнаха в основни играчи и национали, като беше удоволствие да се наблюдава прогреса и труда им по мачове и тренировки.
Сега - рязко надолу.
Ма Първия им бил предложил по-добри условия. Е, и? Дееба и демагогията сладка за БГЛ, де в главата му са само пари и бакалски сметки!
Чий повече да го дирят момчетата тука? Те професионалисти ли са, искат ли развитие и отличия, или да се превръщат в Антон Карачанаковци, Иван Коконовци, Мики Орачевци и прочее заплато-тотаджии на щат, за да има БГЛ тема на разговор кат' хване юзчето?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Отдавна трябваше да са им зачислили косачките, особено на това цигане петрис.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
parvanoff написа:Ако Ганев не беше казал нищо и Сираков нямаше да му отговори нищо. Може би някои очакват да не се защити и да си чака да го нареждат публично, при това не за пръв път. И това ако не всява раздор... То се вижда и последните две страници. И г-н Манолов, който така и не си обяснява "елементарните истини" отново написа една половинчата и при това, както се оказва не много точна сметка. Ами и най-малкото дете ще се сети да се замисли малко за разходите, а тук половината съфорумници виждат само приходите-колко изгодно, а? Ами тоци, води, ДЮШ, лагери, организация на мачове, гостувания, бензин, поддръжка на техника и сигурно още много други, за които дори ми е бедна фантазията /ако приемем, че палмите плащат абсолютно всички заплати/. И доколкото четох по статиите за НАП не са дадени само 2.5 млн., а доста повече-все пак към тях не се плаща само дългът. И тъй между другото без да знам подробности, но как от 17000 фланелки по 120 лв. крайна цена има 2 милиона чисти приходи-егати изчисленията, при това на счетоводители, доколкото се сещам. И ето как и тук започва противопоставянето. Не го разбирам. Сигурно това е цел на някои хора и тук...
П.П. И мен не ме кефи нежеланието за преподписване на Краев и Петрис, но е ясно, че това си е тяхна работа. Такива хора са изглежда и вероятно няма да бъдат запомнени с нищо от феновете на отбора, освен от злопаметните.
Даже и заплатите не покриват палмите, миналата година от спонсорство и реклама имаме 5.2 млн. лв. и 7.3 млн. лв. разходи за персонал по данни от годишния отчет
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
tmanolov написа:Пичове, наздраве от Вроцлав - ма дайте вие една сметка, пък да ви я ревизирам, искате ли? Щото и Фройд се пробва да ни изкара на 0, но май се оказва, че сме по-близо до моите 7(5 чисти), отколкото до неговата 0. Те затова трябва да се покажат сметките от Ганев и тези, които имат документите при тях. Аз виждам минимално намаление при нап за парите, които са влезли в клуба, но Насо знае най-добре, иначе нямаше да е собственик, нали така - никой не го е на назначавал все пак
По моята сметка, двата (макс трите) милиона, които сме на плюс са по-близо до нулата от твоите 7
- От Цонко 1 100 000 лв.
- Приходи от ЕКТ (един кръг повече и един домакински мач повече) 1 500 000 лв.
- Увеличение на капитала 600 000 лв.
- Мърч условно го слагам с 500 000 лв. повече заради наистина многото продадени фланелки
В същото време имаме в минусовата част:
- 250 000 лв. глоби от УЕФА дето ги нямахме миналата година (доколкото ми е известно)
- Наполовина продадени абонаментни карти и наполовина по-малко хора на стадиона с билети. Айде слагам, че приходите от билети и карти са намалели с 40% заради инфлация и т.нат. Минус 1 500 000 лв.
Всичко на всичко, 2 милиона повече приходи от предходната година. И с 2 милиона намаляла главница за НАП.
Айде слагам, че приходите от билети и карти са намалели с 40% заради инфлация..
Точно заради инфлацията са намалели приходите от билети, особено пък тези от картите. Само това ще да е.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Подкрепям, вчера го обявиха ... днес вече е поставено на дневен ред пред ръководството!
https://www.facebook.com/tribunalevski/ ... 7117968939
https://www.facebook.com/tribunalevski/ ... 7117968939
Трибуна ЛЕВСКИ
1 ч. ·
Красотата на чистата детска любов, най-голямото богатство!
⚠️ , приветстваме ви да обявите вход свободен за деца с придружител, в блок 19 и 20 на Сектор В, взимайки пример от прекрасната си инициатива за мача бараж с Арда
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.