darkblue67 написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:tmanolov написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:…..
Отделно не се знае прословутият спонсор дето даваше пари напред минали години дали не е дръпнал ръчната точно сега, като са се видЕли у пара от други пера. Ама ай, да не ти давам още поводи за хранилка на кокосите...
Точно, откри ключа за баракатаиначе има и още приходи, щото връщаме 6 месеца назад, нали? Имаш годишнина на Гунди, имаш грозната фланелка от мача с Пирин, имаш домакинствата от времето на Мъри, имаш мача за баража и т.н. Убеден съм, че в сметката в ИАБ има много пари, които така си седят - и ще го проверя, но няма как да дам резултати, разбира се, та става малко ежк
пиша от летището и аз, ма се старая да е без грешки
Смятах приходите от март до края на октомври, както беше представен периода вчера на общото събрание. Основната ми идея е, че клубът е със сигурност напред, но сумата не е толкова баснословна, колкото се представя (основно от теб). Човек като ти чете мненията, остава с впечатлението че едни милиони някъде са потънали, вместо да се дадат на НАП. Признавам, че и аз си го мислех доста време, но дори и бакалската сметка (с всичките и несъвършенства) показва, че нещата като че ли не са баш така. Има плюс от 2-3 милиона, но пък идва и зима без никакви приходи, а заплати и други разходи си вървят.
Стига правихте глупави сметки. При положение, че приходите не са регулярни всеки месец, а разходите са, не може да се правят такива сметки за някакъв период от годината. Не случайно счетоводните отчети се правят на годишна база. Изчакайте в началото на другата година да излезе ГФО за 2023, и тогава коментирайте.
Сметките колкото са глупави, толкова и не са. Март до края на октомври не е лош период за правене на сметки, защото това приблизително съвпада с основния период на реализиране на приходи. От 15 декември до края на февруари мачове не се играят, следователно и приходите са близки до нулата. В същото време разходите си вървят. Както и да е. От цялото упражнение поне на мен ми отпаднаха някои въпросителни, така че ми беше интересно и полезно