damyanov1963 написа:gihuelo написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:damyanov1963 написа:kamilata3 написа:
Ти можеш ли да осмислиш каква глупост си написал.Та ние от няколко години за първи път отпадаме от първия отбор ,играхме в групите две години.Тоя коефициент да не ни се падна от зрънчо,натрупахме го с мачове.Вие за първа година биете два отбора и едва ли не искате купата да ви връчат.
Глупостите ги пишете вие, аз написах какво ви очаква по график.
А, и още нещо - ние сме играли в трети пролетен кръг на ЛГ, прескачайки групите, докато вие винаги сте били на последно място в тях.
Всъщност, колко участия в групите имате?
Това с третия пролетен кръг беше преди 20 години и е най-големия ви успех от както съществувате.
Четвъртфинал по принцип вие е границата![]()
Все едно аз да ти припоням трите полуфинала![]()
И Славия има полуфинал за разлика от вас.
То според вас може и преди 200 години да е, но е факт, който вие никога няма да постигнете. А за Славия изобщо не споменавай, виж с кои отбори и колко мача са изиграли за техния полуфинал, за разлика от нашите четвъртфинали, на всичкото отгоре отпадат от първия по-сериозен отбор - Рейнцжърс с две загуби, който ние сме отстранявали.
А, вашите полуфинали ги няма вече, отидоха си с Милко ви Балев, ти сметни преди колко години.
Значи вие никога няма да постигнете нашите 3 полуфинала , обаче ми обясняваш че ние никога няма да стигнем вашия четвъртфинал.![]()
Помисли малко де
Значи и друго, че откакто го няма Мбалев не сте играли напролет в Европа.
Признати сте от цял свят за евродиоти , така че няма смисъл да спорим.