интересно ми е по какви признаци далавераджията от града на люляците ни отреди четвърто място в края на шампионата?
може би има вече някаква договорка с рогатите.......?????? интересно!!!
Ганчев ни прати четвърти??????
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Боримечката
- Контакти:
Re: ловешкият мошеник ни прати четвърти??????
Това джудже преди години сам си призна ,че е купил 13 мача за да са шампиони.Та и да си говори-на пролет ще броим пак 

kkatan написа:интересно ми е по какви признаци далавераджията от града на люляците ни отреди четвърто място в края на шампионата?
Селяни я по-полека със Г.Ганчев

Само като чух вчера, как 1фен на Литекс викаше,само Литекс оле ми стана много смешно

Което е жалко разбира се за такъв добър отбор

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
-
- Контакти:
kkatan написа:интересно ми е по какви признаци далавераджията от града на люляците ни отреди четвърто място в края на шампионата?
ТОЙ ПАК КАТО НЕ ВИ ОТРЕДИ Б"ГРУПА СЕ РЕДВАЙТЕ

Малко странно ми звучи че ще сме четвърти,още по малко Гриша Ганчев да го каже,след здравия бой който им хвърлихме преди седмица.
toi si e stranen po principembaro написа:Малко странно ми звучи че ще сме четвърти,още по малко Гриша Ганчев да го каже,след здравия бой който им хвърлихме преди седмица.
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

Разбира от футбол човека! 

- Боримечката
- Контакти:
BGarmy написа:kkatan написа:интересно ми е по какви признаци далавераджията от града на люляците ни отреди четвърто място в края на шампионата?
Селяни я по-полека със Г.ГанчевАко не беше той щяхте да видите футбол на кукуло лято.пък камоли да станат шампиони.Или пък да говорят хора който не са ходили на мач на любимия си отбор през послединте 8г.
Само като чух вчера, как 1фен на Литекс викаше,само Литекс оле ми стана много смешно![]()
![]()
![]()
![]()
Което е жалко разбира се за такъв добър отбор
Как по-полека бе плебей

zatova otkakto sprq da se nadprevarva da kupuva ma4ove s levski i sa gola vodakalo написа:Разбира от футбол човека!
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

-
- Контакти:
Ало чорбета май забравяте как му скандирахте на този човек името. Май забравихте как бяхте готови свирка да му направите за ви купи. А кой е мошеник то се вижда кой го обвиняват за източването на Кремиковци. И от кога хората родени на село са лоши и не са българи. Само в наща държава има подобна дискриминация и заради това ще отиваме още по-надолу. И искам да ви попитам от кое село отидохте в града или столицата я кажете скъпи "граждани". Мама и тати в кое българско село са родени смешни сте и ще ставате още по-смешни.