Dust написа:Манолов прави тайно разузнаване на форумният личен състав и разкриване на истинската им самоличност по име и снимка :D
Ей, не се бях замислял - затова гласувайте масово, че да не знам кой кой е

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Манолов прави тайно разузнаване на форумният личен състав и разкриване на истинската им самоличност по име и снимка :D
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tmanolov написа:SouthParkk написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:tmanolov написа:Я да ми изгласувате по един лайк у фейса за рисунката на чаветата, че за мой срам не мога - неам фейс. Мерси ин адванс
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=6 ... 215&type=3
Готово.
Мерси
И аз лайкнах,въпреки че не те познавам и съм от великият футболен клуб Сиескей София
Поне живееш(или даскалото е) в квартала ми
Ти не беше ли стария саут парк? Загуби си регистрацията ли? Помня, че доста пишеше едно времемерси и на теб - нека се кяфят децата
tmanolov написа:Dust написа:Манолов прави тайно разузнаване на форумният личен състав и разкриване на истинската им самоличност по име и снимка :D
Ей, не се бях замислял - затова гласувайте масово, че да не знам кой кой епфу, че не се сетих преди изборите значи, хем някой лев щях да взема
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
TristaNNN написа:Я, Тирето пак втори, където му е мястото.
Задължаващото второ място.
realno написа:TristaNNN написа:Я, Тирето пак втори, където му е мястото.
Задължаващото второ място.
С един музикален файтон по - скъпо.
peliforewer написа:Днес темата е друга, кои са тези институции които информираха УЕФА, че искането на оставката на наглеца Боби Михайлов е заплаха за провеждането на международна среща на националния отбор.Как стадионът в Пловдив който няма лиценз за официални международни срещи изведнъж може да приеме България-Унгария.Защо в България е разрешено да се иска оставката на Президент, Премиер и Председател на НС, а искането на оставката на Боби Михайлов е забранено и заплашва гражданския мир.
peliforewer написа:Днес темата е друга, кои са тези институции които информираха УЕФА...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта