Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 04 ное 2023 20:08

dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:Ами да биеш Левски какво друго е освен празник.

Напоследък е рутина и ежедневие.

Само вие не можахте да си направите празника с нас :mrgreen:
Извинявам се за закъснението с отговора, но бях баннат с едноседмичен арест.
В допълнение - Аз не правя драма от това, като колегата Пели, който опищя орталъка и ни изкара всички Левскари доносници :lol:
Да е жив и здрав, да ни радва с коментарите и анализите си :)

Благосклонен е бил към теб "модерача". Ние го отнасяме двойно за къде по-безобидни "реплики"! :)

Не съм съгласен, бих ти дал доста примери, но пак ще ме баннат, защото нямаме право да коментираме работата на "модерачите"(това ми хареса :lol: ).

Какво лошо има да се въведе "ВАР" във форуНа!? Отваря се една тема в която се публикуват наказанията, заедно с причините и "модерача" наложил наказанието и готово. ;)

Да, тук съм съгласен с тебе, но спорове пак ще има. Както за очевидната засада и при двете снимки при гола на Етър, и тая излишна варлиния е напълно безсмислена. Не го казвам от куртоазия(Боже, каква дума само), а защото така виждам нещата.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 04 ное 2023 20:09

Да си припомним какво се случи доста по-рано в мача!
https://www.youtube.com/watch?v=O01k9QfOpRc

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 ное 2023 20:43

dedko2022 написа:Да си припомним какво се случи доста по-рано в мача!

Аз говоря за мача ви с Етър, такива спорни положения за дузпи ги има във всеки мач, нямам намерение да ви ставам аЙдукат.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 04 ное 2023 21:06

damyanov1963 написа:

Аз говоря за мача ви с Етър, такива спорни положения за дузпи ги има във всеки мач, нямам намерение да ви ставам аЙдукат.

Аз отговарям на онзи малко над теб, който се опитва да изкара Лудогорец жертва.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 ное 2023 21:47

dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:

Аз отговарям на онзи малко над теб, който се опитва да изкара Лудогорец жертва.

Е, извинявай :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 ное 2023 21:52

Дамянов, не знам защо си бил в почивка, не знам защо си ме споменал, но честно казано не си ми липсвал.На онези дето се сетиха за една неотсъдена дузпа за Лудогорец срещу ЦСКА мога да им припомня поне 5 неотсъдени за ЦСКА срещу Лудогорец + Моци.Не знам какво се мъчите да доказвате, явно гледате само в едната посока, а това не е добре.Много се радвам когато фенове на Левски и Лудогорец се подкрепят, вчера апелирах БФС да обедини два отбора, единият с футболисти
и пари, а другият с фенове :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 ное 2023 21:54

В началото на атаката за гола на ЦСКА-София има 100% нарушение. Единствения въпрос е, защо отново ВАР рефера, който на по-късен етап подаде и грешен кадър за да може графиката да отчете засада не извика главния съдия на он филд ревю
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 ное 2023 22:54

Dust написа:В началото на атаката за гола на ЦСКА-София има 100% нарушение. Единствения въпрос е, защо отново ВАР рефера, който на по-късен етап подаде и грешен кадър за да може графиката да отчете засада не извика главния съдия на он филд ревю

Това е твое виждане, Борето Касабов и Томислав Русев също са на това мнение, моето мнение е, че двамата футболисти се дърпаха взаимно, много интересно, че никой от футболистите на Етър не протестираха, а и от повторенията не се видя ясно дали има нарушение.За засадата категорично манипулираш аудиторията, засада има, а отговорникът за Вар е дал не най-точния кадър към тв оператора, това е казано от Съдийската комисия.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 ное 2023 00:16

Пред Стадиона вече не го гледам и какво са говорили там нямам никаква идея. Ти обичаш да даваш за пример Баялцалиев, той е на същото мнение като мен, категорично нарушение има, което е факт.

Така де, засадата, която отмени гола за Етър е на база грешен кадър. ВАр рефера ако беше подал точни кадър такава нямаше да има.

Както и да го увърташ си доказал, че си просто една въртиопашка. За тая работа трябват топки/

И след като има засада, защо са наказали ВАР рефера?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 05 ное 2023 00:25

Dust написа:Пред Стадиона вече не го гледам и какво са говорили там нямам никаква идея. Ти обичаш да даваш за пример Баялцалиев, той е на същото мнение като мен, категорично нарушение има, което е факт.

Така де, засадата, която отмени гола за Етър е на база грешен кадър. ВАр рефера ако беше подал точни кадър такава нямаше да има.

Както и да го увърташ си доказал, че си просто една въртиопашка. За тая работа трябват топки/

И след като има засада, защо са наказали ВАР рефера?

Много умело се правиш на луд,комисията казва ,че засада има,а съдията е наказан за неправилно изпратен кадър към телевизията.Това не е точния кадър със засадата и затова е наказан.Правиш се винаги на много умен и се изявяваш като последна инстанция а сега четеш както ти е угодно.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Върни се в “Левски”