Да обобщя днешната футболна вечер, ЦСКА игра много слабо, с Вар, с късмет, с Бусато успя да вземе трите точки и Маестро беше недоволен, но обеща добро бъдеще.Левски надигра сериозният отбор на Арда, не му даде да отправи удар към Пацо, а след мача треньорът Костов ми се видя, че вдигна бяло знаме.Мое мнение, не ангажирам никой, само да добавя, че в този форум има един който освен, че е абсолютен глупак и палячо е и РАСИСТ, а това вече е прекалено, да не говорим, че това е престъпление.[offtopic]Член 4 от Международната конвенция за премахване на всички форми на расова дискриминация (МКПРД) е също решаваща отправна точка за всяко изследване на взаимодействие между свободата на изразяване и премахването на расизма. Той гласи, както следва:
Държавите-страни осъждат всяка пропаганда и всички организации, които се основават на идеите или теориите за превъзходството на една раса или група лица от един цвят на кожата или етнически произход, или които се опитват да оправдаят или насърчават расова омраза и дискриминация под каквато и да било форма, и се задължават да приемат незабавни и позитивни мерки, предназначени да изкоренят всяко подбуждане към, или актове на такава дискриминация, и за целта, при надлежно спазване на принципите, въплътени във Всеобщата декларация за човешките права и на правата, изложени изрично в член 5 от тази Конвенция, между другото:
а) Обявяват за нарушение, наказуемо от закона, всяко разпространение на идеи на основата на расово превъзходство или омраза, подбуждане към расова дискриминация, както и всички актове на насилие или подбуждане към такива актове против всяка раса или група лица с друг цвят на кожата или етнически произход, както и предоставянето на всякаква помощ за расистки дейности, включително тяхното финансиране;
б) Обявяват за незаконни и забраняват организациите, както и организираните и всички други пропагандни дейности, които насърчават и подбуждат расова[/offtopic]
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:Не искам да се заяждам, но ако някой му се играе нека пусне отиграванията на Цонев и Стаси в този мач, направо класика.Блатер, явно Анатоли Господинов не е бил уведомен за двойката
.
Арда предния мач намачка Тирето и само адския късмет, който имахте ви покри от загубата. За справка, днес Арда, като домакин на Левски, нямат излизане от половината си, да не говорим за удар или голово положение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
peliforewer
- Контакти:
W84me написа:bubka написа:tamkuan написа:Не където завършва фала.
Само, ако те държи през цялото време. Примерно хващаш даден играч за фланелката на 1-2 метра преди пеналта, държиш го, влизате в пеналта и той чак тогава се свлича е дузпа.
При единично побутване, което стана извън пеналта, както беше в случая, а играчът от инерцията си пада вътре в пеналта не е дузпа.
Съдията в случая прави 2 грешки. Първо не е дузпа и второ, дори да е дузпа, пак е чист червен картон. Защото Снежинката няма никаква мисъл да играе с топката и извършва умишлено нарушение като последен в защитата.
Тук малко ще поспоря, прие се май, че когато има дузпа се показва жълт картон, приема се, че дузпата е достатъчно наказание.Ти видял ли си някъде за бутане в гърба да отсъждат дузпа и червен картон.Само да те попитам, днес Краев за колко жълти картона беше.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:Да обобщя днешната футболна вечер, ЦСКА игра много слабо, с Вар, с късмет, с Бусато успя да вземе трите точки и Маестро беше недоволен, но обеща добро бъдеще.Левски надигра сериозният отбор на Арда, не му даде да отправи удар към Пацо, а след мача треньорът Костов ми се видя, че вдигна бяло знаме.Мое мнение, не ангажирам никой, само да добавя, че в този форум има един който освен, че е абсолютен глупак и палячо е и РАСИСТ, а това вече е прекалено, да не говорим, че това е престъпление.
Член 4 от Международната конвенция за премахване на всички форми на расова дискриминация (МКПРД) е също решаваща отправна точка за всяко изследване на взаимодействие между свободата на изразяване и премахването на расизма. Той гласи, както следва:
Държавите-страни осъждат всяка пропаганда и всички организации, които се основават на идеите или теориите за превъзходството на една раса или група лица от един цвят на кожата или етнически произход, или които се опитват да оправдаят или насърчават расова омраза и дискриминация под каквато и да било форма, и се задължават да приемат незабавни и позитивни мерки, предназначени да изкоренят всяко подбуждане към, или актове на такава дискриминация, и за целта, при надлежно спазване на принципите, въплътени във Всеобщата декларация за човешките права и на правата, изложени изрично в член 5 от тази Конвенция, между другото:
а) Обявяват за нарушение, наказуемо от закона, всяко разпространение на идеи на основата на расово превъзходство или омраза, подбуждане към расова дискриминация, както и всички актове на насилие или подбуждане към такива актове против всяка раса или група лица с друг цвят на кожата или етнически произход, както и предоставянето на всякаква помощ за расистки дейности, включително тяхното финансиране;
б) Обявяват за незаконни и забраняват организациите, както и организираните и всички други пропагандни дейности, които насърчават и подбуждат расова
От вашите има ли такива?
peliforewer написа:Тук малко ще поспоря, прие се май, че когато има дузпа се показва жълт картон, приема се, че дузпата е достатъчно наказание.Ти видял ли си някъде за бутане в гърба да отсъждат дузпа и червен картон.Само да те попитам, днес Краев за колко жълти картона беше.
Може да се покаже дузпа и ЧК, когато бранителят няма шанс да играе с топката. Примерно прави шпагат, скача за топката и прави фал, тогава е ЖК. Но ако направи умишлено нарушение, без умисъл за игра с топката, тогава се показва ЧК. Краев не знам, игра слабо, второто полувреме направи само един фал.
-
peliforewer
- Контакти:
W84me написа:peliforewer написа:Не искам да се заяждам, но ако някой му се играе нека пусне отиграванията на Цонев и Стаси в този мач, направо класика.Блатер, явно Анатоли Господинов не е бил уведомен за двойката
.
Арда предния мач намачка Тирето и само адския късмет, който имахте ви покри от загубата. За справка, днес Арда, като домакин на Левски, нямат излизане от половината си, да не говорим за удар или голово положение.
На едно мнение сме, какво се случи, че Арда не можа да отправи нито един удар към вратата на Левски,а безработните от Берое вкараха два гола на прехвалената селекция.Къде отидоха тези от Кърджали дето мачкаха на Армията и пропуснаха да бият Лудогорец.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:W84me написа:peliforewer написа:Не искам да се заяждам, но ако някой му се играе нека пусне отиграванията на Цонев и Стаси в този мач, направо класика.Блатер, явно Анатоли Господинов не е бил уведомен за двойката
.
На едно мнение сме, какво се случи, че Арда не можа да отправи нито един удар към вратата на Левски,а безработните от Берое вкараха два гола на прехвалената селекция.Къде отидоха тези от Кърджали дето мачкаха на Армията и пропуснаха да бият Лудогорец.
Все едно да те питам, къде бяха лъвовете на Никон Ел Маестро срещу Левски, Пирин, Арда и Етър. Просто тези отбори ви надиграха, както ви надиграва абсолютно всеки отбор.
-
peliforewer
- Контакти:
W84me написа:peliforewer написа:Тук малко ще поспоря, прие се май, че когато има дузпа се показва жълт картон, приема се, че дузпата е достатъчно наказание.Ти видял ли си някъде за бутане в гърба да отсъждат дузпа и червен картон.Само да те попитам, днес Краев за колко жълти картона беше.
Може да се покаже дузпа и ЧК, когато бранителят няма шанс да играе с топката. Примерно прави шпагат, скача за топката и прави фал, тогава е ЖК. Но ако направи умишлено нарушение, без умисъл за игра с топката, тогава се показва ЧК. Краев не знам, игра слабо, второто полувреме направи само един фал.
Един не му свири Желязов след жълтия през първото полувреме защото си беше за втори и през второто направи фаул пак на ръба.Намери видео когато за дузпа за бутане в гръб е вдигнат червен картон в Европа.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:W84me написа:peliforewer написа:Тук малко ще поспоря, прие се май, че когато има дузпа се показва жълт картон, приема се, че дузпата е достатъчно наказание.Ти видял ли си някъде за бутане в гърба да отсъждат дузпа и червен картон.Само да те попитам, днес Краев за колко жълти картона беше.
Един не му свири Желязов след жълтия през първото полувреме защото си беше за втори и през второто направи фаул пак на ръба.Намери видео когато за дузпа за бутане в гръб е вдигнат червен картон в Европа.
Няма как да намеря, такива цинични бутания само от Юга съм виждал, не му е за първи или втори път.
-
peliforewer
- Контакти:
W84me написа:peliforewer написа:W84me написа:peliforewer написа:Не искам да се заяждам, но ако някой му се играе нека пусне отиграванията на Цонев и Стаси в този мач, направо класика.Блатер, явно Анатоли Господинов не е бил уведомен за двойката
.
Все едно да те питам, къде бяха лъвовете на Никон Ел Маестро срещу Левски, Пирин, Арда и Етър. Просто тези отбори ви надиграха, както ви надиграва абсолютно всеки отбор.
Не е точно така, въпреки, че играем слабо вкарваме някакси голове, отправяме удари, но домакин който има такава добра серия да не опита един удар към противниковата врата си е голям карък.
W84me ( Блатер) ..