dedko2022 написа:ПФК Левски води самостоятелен протест, издигайки кандидатурата на Перуката за председател а БФС. Ех, тази милиционерщина....
Все пак са приятели от години и са си барали шпагите в съблекалнята (със сигурност не е единичен случай)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dedko2022 написа:ПФК Левски води самостоятелен протест, издигайки кандидатурата на Перуката за председател а БФС. Ех, тази милиционерщина....
boabbb написа:Как мазно разглеждаха 5 минути, стана ми двойно повече кеф, защото знаех какво тръшкане ще падне тукСега остава резаната карабина да гръмне между рогите и вечерта я пишеме забавна
![]()
![]()
Ако може и да има съмнителни положения в полза на Арда, ама няма как да е пълен кефа
RMCF написа:boabbb написа:Как мазно разглеждаха 5 минути, стана ми двойно повече кеф, защото знаех какво тръшкане ще падне тукСега остава резаната карабина да гръмне между рогите и вечерта я пишеме забавна Ако може и да има съмнителни положения в полза на Арда, ама няма как да е пълен кефа
Аз пък си пожелавам да отменят гол на Арсенал заради такава засада в последната минута на 38-ия кръг и да завършите втори след Сити. Тогава тъпата ти глава може и да поумнее, ама едва ли.![]()
И не не съм левскар, а бях цскар. Ама не от припоците.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
W84me написа:gihuelo написа:W84me написа:Тирето и Етър завързват стабилна уговорка.
Братчед, казвай как да залагаме докато е време.
Как да го играем този мач?
Чакай сега Етър да поведат и ще ти кажа.
dedko2022 написа:Очаквам Блатера да даде малко разяснения за съдийските отсъждания и как точно бе нареден този мач, че така и не разбрах.
gihuelo написа:W84me написа:gihuelo написа:W84me написа:Тирето и Етър завързват стабилна уговорка.
Братчед, казвай как да залагаме докато е време.
Как да го играем този мач?
Чакай сега Етър да поведат и ще ти кажа.
Братчед, нищо не каза за уредения мач и ние да хванем някой лев .
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, ElCochino, SANSIRO7, vlong и 16 госта