Мнениеот obi4am_pirin » 31 окт 2023 16:22
tmanolov написа:1914.1902 написа:gihuelo написа:
Пак ли някой друг е виновен и е предал Любчо, нали уж си ''стоеше зад думите'' ....
Винаги ми е било много любимо, когато някой подчертае или сложи големи букви на СЕЛО. Абре, лайньо, ми нали Люлин е по-голямо гето от 90% от селата у нас, а селяндурщините на живущите там са сравними само с крайните маргинали на най-дивите осорляци
Иначе принципно е прав наркосът - в този регион (понеже имам личен поглед), борбата е за ОС и там се натискат куцо, кьораво и сакато от всякакви коалиции. За кемт никой не го еве, ама за ОС - всички. И всеки си цака между 50 и 100 лева. Примерно в Благоевград (градът), където няма счупен турчин, а МВРО са маргинална организация, в ОС първи са именно ДПС и МВРО. Парица е царица и точно братът на Лайнежа би следвало да го знае най-добре, след като неведнъж е бил и то двете страни (особено откъм получаващата

)
За съжаление не си много прав за Благоевград.Идват доста деца на българомохамедани, които учат и след това остават в Благоевград.Това ново строителство кой мислиш го купува?Родителите работят навън, купуват за децата и те съответно се установяват.Да преди години вероятно ДПС нямаше такава подкрепа, но нещата се променят. За другото е истина, минават от партия в партия поголовно с единствена цел влизане в общински съвет...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции