Не е уточнено за мен и теб, защото нито имаме достъп до реални документи, какво ще се прави, нито знаем наредбите в детайли.
От това което показаха от ръководството ви е видно, че цялата настояща структура на съществуващото съоръжение трябва да бъде изравнено със земята за да се появи това от въпросното видео. Това е далече от реконструкция. В минали дискусии някой се опита да подметне, че терена ще останел... айде да сме сериозни.
Аз съм за появата на ново съоръжение и не съм против с абсолютно нищо. Идеално ми е ясно, че всичко ще стане идеално, но ми е и ясно, че стадиона реално ще е нов, но в същото време доста орязан от функционалност.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Последна промяна от Dust на 29 окт 2023 12:22, променено общо 2 пъти.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- LoveAndPeace
- Контакти:
bubka написа:LoveAndPeace написа:Майкъла: Поредната простотия, не може да се спре реконструкцията на стадиона.............
................................................... Това нещо интелигентен човек не би го направил никога. ЦСКА има всички разрешителни. Стадионът ще се построи рано или късно. Няма никакъв проблем според мен. Проектът е много хубав“, заяви Майкъла.
Някой по-запознат припок да каже , ще се реконструира стадиона или ще се строи нов стадион ???
А теб лично това какво те вълнува?
Ходя да ритам в Спортна София наблизо

Що? Ако се "реконструира" ще има по-малко шум, отколкото, ако се "строи", или обратно? 

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- LoveAndPeace
- Контакти:
Викаш едно и също е да ремонтираш фасадата на блока и да строиш блок 

Стадионът ще бъде реконструиран. И това ще е цялостна реконструкция. А не нов строеж.
На тези, които не им е ясно, нека да потърсят какво означава думата. В самата жалба на този индивид е видно, че не е наясно какви са разликите. Всички компетентни органи са дали разрешение за цялостна реконструкция на "Армията", така че жалбата нищо не може да спре, но може да го забави. Явно човекът, който стои зад жалбоподателя се надява с това забавяне да си осигури време, в което да намери "подходящите" хора(с оглед на това, че днес има избори), с които да окаже реален натиск по един или друг начин върху разрешението за реконструкция на стадиона.
На тези, които не им е ясно, нека да потърсят какво означава думата. В самата жалба на този индивид е видно, че не е наясно какви са разликите. Всички компетентни органи са дали разрешение за цялостна реконструкция на "Армията", така че жалбата нищо не може да спре, но може да го забави. Явно човекът, който стои зад жалбоподателя се надява с това забавяне да си осигури време, в което да намери "подходящите" хора(с оглед на това, че днес има избори), с които да окаже реален натиск по един или друг начин върху разрешението за реконструкция на стадиона.
Последна промяна от Grf32 на 29 окт 2023 12:29, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
Dust написа:Не е уточнено за мен и теб, защото нито имаме достъп до реални документи, какво ще се прави, нито знаем наредбите в детайли.
От това което показаха от ръководството ви е видно, че цялата настояща структура на съществуващото съоръжение трябва да бъде изравнено със земята за да се появи това от въпросното видео. Това е далече от реконструкция. В минали дискусии някой се опита да подметне, че терена ще останел... айде да сме сериозни.
Аз съм за появата на ново съоръжение и не съм против с абсолютно нищо. Идеално ми е ясно, че всичко ще стане идеално, но ми е и ясно, че стадиона реално ще е нов, но в същото време доста орязан от функционалност.
Баща ми е правил хиляди реконструкции. Досега никога не е ставало за никакви такива неща какво колко трябвало да се запази.
Айде, в това не съм на 100%, но едни 80% да речем.
Последна промяна от delqnski47 на 29 окт 2023 12:29, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
ПФК Лудогорец 1945 честити 50-годишния юбилей на Ангел Петричев с пожелание за здраве, щастие и още успехи в личен и професионален план, както и с благодарност за положените усилия и приложените знания и умения през годините в полза на любимия ни клуб!
От ръководството, футболистите, спортно-техническия, медицинския и административния щаб на Клуба.
От ръководството, футболистите, спортно-техническия, медицинския и административния щаб на Клуба.
LoveAndPeace написа:Викаш едно и също е да ремонтираш фасадата на блока и да строиш блок
А според теб, когато някой монтира метална греда шумът ще е по-различен при реконструкция отколкото при строителство ли

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- LoveAndPeace
- Контакти:
bubka написа:LoveAndPeace написа:Викаш едно и също е да ремонтираш фасадата на блока и да строиш блок
А според теб, когато някой монтира метална греда шумът ще е по-различен при реконструкция отколкото при строителство ли?
Според мен ако трябва да заравнят терена и да изнесат пръстта ще е една идея по-различно от това насипите да останат и при новата конструкция.
krumeto написа:kamilata3 написа:1914.1902 написа:Ще създаде ли Любо Пенев проблеми за Лудогорец?
Тимовете на Лудогорец и Хебър се изправят един срещу друг в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Срещата на “Хювефарма Арена” е с начален час 18:15 и ще бъде ръководена от Георги Кабаков.
“Орлите” се завръщат в родния шампионат след загубата с 1:3 от Фенербахче в Лигата на конференциите. Разградчани вече са с нов наставник, след като Георги Дерменджиев замени Ивайло Петев. Към момента домакините заемат пета позиция с 24 точки - на осем от лидера Черно море, но и цели три мача по-малко.
Гостите от своя страна са на комфортната девета позиция с 19 точки. Тимът на Любослав Пенев е в серия от четири мача без загуба, а в последните си два двубоя надиграха Етър с 5:2 и Славия с 1:0.
Неприятната новина за Лудогорец от последната седмица е контузията на Ноа Сонко Сундберг, който получи травма в мача в Истанбул и ще бъде извън игра вероятно до края на календарната година. Все пак положителните новини по отношение на лазарета в Разград са повече в последно време и капитанът Антон Недялков и нападателят Квадво Дуа вече навлизат в кондиция след завръщането си в игра.
Любослав Пенев все още не може да използва голмайстора си Георги Николов, който бе наказан за пет мача в срещата с Етър, но впоследствие санкцията бе намалена на три срещи. Октай Хамдиев пък се възстановява от операция и все още е далеч от завръщане.
Нали заради изборите не се играят мачове,само за гелосаните това не важи или те не са в БГ и нямат тоя проблем.
Абе "специалист", нали повечето ваши искат Лудогорец да си изиграе отложените!
Я избери една дата до нова година и посочи, кога да ги изиграе!
МЪРКАЧИ!
Защо не играете като всички,четвъртък, петък.Едни ще играят от 12.ч в работен ден само вие неможете.Тук говорим за равнопоставеност,без това сте 10 човека както спомена колегата,за вас няма значение.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ