efbet Лига, мач от 15-и кръг: Берое - Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига, мач от 15-и кръг: Берое - Левски
Пълен срам е да те бият някакви противни плажни "футболисти". Няма по-противен отбор от този берое - тотален антифутбол, цял мач не минаха центъра и лежане по терена.
1914.1902 написа:alexdb написа:1914.1902 написа:NOMER14 написа:Извади Краев и загубихме.
Той щеше да стигне играчът на Берое ли?
Не, ама с една балтия щеше да го приключи
Искаме да гледаме футбол, а не Черно море.
Е гледахме де. 80% владение на топката по ширината на терена, 15 удара към вратата и ни един опасен (извън гола), сума невероятни препускания на Петрис и прекрасни подавания в тъч, сума красиви и толкова безсмислени центрирания на нак. поле. Да не пропуснем невероятните позиционирания на Бидона на голлинията откъдето ще отлепи само при земетресение. Изобщо бродираме.
Последна промяна от alexdb на 27 окт 2023 21:18, променено общо 1 път.
1914.1902 написа:За две години едно и също нещо - биеш Славия и ставаш първи (ама падаш 2-1), сега биеш Берое и си взимаш отложения мач и си първи (ама падаш пак с 2-1) ....
Това само Левски го може!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
alexdb написа:1914.1902 написа:alexdb написа:1914.1902 написа:NOMER14 написа:Извади Краев и загубихме.
Е гледахме де. 80% владение на топката по ширината на терена, 15 удара към вратата и ни един опасен (извън гола), сума невероятни препускания на Петрис и прекрасни подавания в тъч, сума красиви и толкова безсмислени центрирания на нак. поле. Да не пропуснем невероятните позиционирания на Бидона на голлинията откъдето ще отлепи само при земетресение. Изобщо бродираме.
Аз коментирам това за влизанията, останалите са твои разсъждения, които не разбирам защо присъстват в цитата ти към мен. Напълно излишно е.
Поредното доказателство, че почти всички привърженици на Левски станаха "глорихънтъри". Аз лично не съм разочарован от отбора, а от мненията тук-съжалявам, че трябва да го кажа. Не знам какви обективни обстоятелства виждат някои, че очакват да бием наред /освен да надиграваме противниковият отбор, нали/-най-голям бюджет ли имаме?, нямаме дългове за връщане ли?.... Може би щяха да бъдат горди като привърженици на Берое, затворени в тяхната половина цял мач, както и повечето отбори в групата ни-сигурно искат да играем като тях и да разчитаме да се получи някоя контра, за да излъжем другият отбор. С гордост ще кажа аз, че искам Левски да играе така всеки мач като днес-да натиска цял мач, пък да става каквото ще! Наздраве "велики" привърженици...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Берое имаха само една случайна атака в 4-тата минута за цял мач. Само една атака а вкараха 2 гола. Световният футбол надали помни подобно нещо. И защо от всички най-често с топката играеше Кристиян Димитров?! Той плеймейкър ли е? Откъде накъде двамата най-активни ще са ти Кордоба и Димитров, донякъде и Цунами. Другите къде са?! Левски с колко души беше на терена, защото макар и да владееше много топката, сякаш липсваха няколко.
Абе тия зеленикавите къде са го намерили тоя треньор? Те не играли дефанзивно?! Чудя се ако това не е тотално дефанзивен футбол, тип паркиран автобус, не знам кое е. Сигурно да съберат всички на голлинията 

icemanbg33 написа:Какъв е смисъл от отбори като Берое е много интересен въпрос. Пожелавам скорошно фалиране.
Продължавам да се убеждавам, че в България няма отбор който да бие Левски - Левски сам се бие всеки мач.
Честит ми рожден ден.
Жив и здрав.
1914.1902 написа:alexdb написа:1914.1902 написа:alexdb написа:1914.1902 написа:NOMER14 написа:Извади Краев и загубихме.
Аз коментирам това за влизанията, останалите са твои разсъждения, които не разбирам защо присъстват в цитата ти към мен. Напълно излишно е.
Във футбола има две важни неща - да вкараш гол и да не допуснеш гол. За постигане на тези две цели всичко е позволено. Всичко останало е между другото
Halo написа:Берое имаха само една случайна атака в 4-тата минута за цял мач. Само една атака а вкараха 2 гола. Световният футбол надали помни подобно нещо. И защо от всички най-често с топката играеше Кристиян Димитров?! Той плеймейкър ли е? Откъде накъде двамата най-активни ще са ти Кордоба и Димитров, донякъде и Цунами. Другите къде са?! Левски с колко души беше на терена, защото макар и да владееше много топката, сякаш липсваха няколко.
Другите са ти Дарлан, Митков, Краев и още няколко полу-професионални. Преди гола Димитров 30 секунди маха на Дарлан да се изтегли напред, впрочем той му махаше така цял мач и накрая видяхме какво стана.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема