Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 25 окт 2023 11:26

gihuelo написа:
Уверявам те че никой няма да пипне децата с фланелки на Левски и родителите им . Бас хващам! Виж ако се явиш на пазара в Подуене или около стадиона с фланелка на ЦСКА не е ясно колко бой ще отнесеш и ти и децата ти.
Попитах те дали можеш да коментираш вдигането на капитала на Ботев. Защо го прави руснака според теб?

Повярвахме на заблудените оранжеви радикалисти от ловешкия Хамас. Окото ви не мигна при убиването на клуба ви, при набиването на собствените ви младежи, при поругаването на легендите ви.
Уверявахте ни в декларацията на срама, че няма да припознавате ловешкия заместник, а тя каква стана? Стига сте ни уверявали в лъжи, а спазвайте законите. :P
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 окт 2023 11:31

gihuelo написа:....

Шеф е в Левски . Трябва да ти се обяснява като в едни специални училища :)
И за неговите пари нищо не казваш :)
На доста въпроси нямаш отговори .

На кое е шеф в Левски въпросният? Какво шефства, за какво отговаря? Моля за отговор по същество.
Неговите пари са нарко пари, какво толкова има да се дискутира?
На доста въпроси съм нямал отговор :lol: ... тръгнал припоко с реториката на един от нашите, де прави всичкото оранжев да вдига кръвно от безпомощност. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2023 11:42

peliforewer написа:
tmanolov написа:
vlong написа:Абе камила ти май не си остър.
Даваш лев и държавата дава лев
Иначе за Нефтохимик първо си беше общински,после направиха смесено дружество,50-50%,ама после бургаския меценат вдигна капитала,общината отказа да дава за нови акции и бургаското журже стана собственик с повече от 50%.
Че това я чака и държавата
Другия известен пример е с Пловдиския панаир,има сигурно още стотици такива примера в Бг

Остави го, толкова му е трудно да го асимилира - чувал съм, че като го налапат до макарите на джуджака, им пречело на мисловния процес, доколкото е останал

Няколко пъти те питам, този който пише коментари от този профил и онзи който направи запомнящо се участие в Стани богат един и същи човек ли са.Защото този във форума е доста деградирал.

When in Rome act like romans - един доста по-умен от мен човек го е казал. И те така. Казвал съм ти го много пъти - на мен ми е мъчно, че ЦСКА умря, щото това преди с чорбарите си беше класически фен отношения. Сега с припоците не изпитвам нищо, освен желание за гавра, понякога
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2023 11:43

1914.1902 написа:Бомба! Държавата обеща 30 млн. лева за новия стадион на ЦСКА - София (София)

Днес, по инициатива на Министерството на финансите, се проведе среща с футболни и спортни клубове от София и страната, където се обсъдиха наболели инфраструктурни проблеми в спорта.

На нея присъства и министърът на финансите Асен Василев, който обяви много добра новина, касаеща пряко ЦСКА - София (София). Финансист №1 на страната разкри, че е изготвен план за финансиране на спортната инфраструктура в България. И тя гласи, че ако даден клуб вложи Х лева в инфраструктура, то държавата също ще се включи в проекта с Х лева.

“Няма минимални и максимални прагове. Това, което сме обсъждали е, че в някакъв момент трябва да се сложи максимален праг. Примерно 30 милиона на проект. Финансира се спортната част от един проект. Ако има неспортна част, там няма как да се получи финансиране”, каза министър Василев.

От своя страна представителят на ЦСКА - София (София) Филип Филипов разкри, че строежът на нов стадион ще струва на клуба около 90 млн. лева. Това значи, че “червените” могат да кандидатстват за половината сума да дойде от държавата или ако се сложи лимит - за 30 млн. лева.

От програмата могат да се възползват и останалите футболни клубове.

Също така стана ясно, че за 2024 г. държавата отпуска около 1 млилиард лева за общински проекти.

Ясен Тошев, sportal.bg

Ачката от Топспорт е аматьор пред Яската Тошев по боНби и опорки, но и ти си голяма маймуна.Никъде на тази ПРЕДИЗБОРНА среща не е казано, че ще се дадат някакви пари даром конкретно на ЦСКА Евентуално, догодина могат да се отпуснат някакви пари за които ще могат да кандидатстват ВСИЧКИ КЛУБОВЕ.Тънкият момент тук е , че за да кандидатстваш за финансиране от Държавата трябва да имаш половината пари, това дали ще се хареса на тези дето са свикнали да ползват съоръжения безплатно и безвъзмездно не съм сигурен :) .Ако това което обещава финансовият министър се сбъдне ще е прекрасно, всеки спортен клуб ще кандидатства за държавно финансиране.Знам, че някои няма да искате да разберете какво съм написал, важното е да има опорки и ЦСКА да е Лошият.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 25 окт 2023 11:45

peliforewer написа:
kamilata3 написа:
Testa_di_Legno написа:Както и да изразя мнението си, все ще се изтълкува като левскарска злоба, че видите ли, "Армия"-та най-сетне щяла да се класира за определението "стадион", докато "Герена" си няма козирка и се разпада пред очите ни. И все пак: без по принцип да съм против това да има тук-там и някое прилично съоръжение, та като ходим по мачове, да не се връщаме сякаш от пълен работен ден като общаци на някой строеж, просто не мисля, че центърът на София е място за стадиони - поне не и при сегашните първо инфраструктурни и второ - обществено-културни реалности. Всяка една среща, проведена пред повече от 5-6000 зрители навежда на тая мисъл, а пък тези, при които има две враждуващи агитки, са въпиющ и трудно оборим аргумент в нейна подкрепа. В тоя смисъл и на "националния" стадион, разбира се, не му е там мястото, а ако искате постът да малко по-edgy - абсолютно същото важи и за "Георги Аспарухов", който вече само според "армейския" фолклор е в периферията на столицата, а иначе всеки мач на него създава неудобство и главоболия за жителите на няколко квартала. :roll: Но заварено положение, какво да се прави - всички тези подобия на стадиони са строени в друго време и при други условия.

Сега само не разбирам като има мач между ЦСКА и Левски и отидат 30 000 ,40 000 души(което става и по -рядко) какво толкова затрудняват.

Ако следваме тази логика трябва да премахнем от рамките на градовете спортни зали, концертни зали.Трябва да се забранят протестите в градовете, няма голяма разлика между някои протестиращи и футболните агитки.Не е проблемът къде е съоръжението, а дали ведомствата които получават пари от Държавата за да осигуряват реда и безопасността на хората си вършат работата.

...което и аз отбелязах по-горе - че подобно разрешение е възможно най-примитивното. И все пак: един мащабен протест или митинг е по-скоро изключение, за провеждането на което без друго е необходимо разрешение от общинската администрация, докато мероприятията, състоящи се в спортни и концертни зали, традиционно не предизвикват зрителски интерес и, съответно, проблеми като преждеописаните. От друга страна футболните срещи открай време са най-добрият повод за определени хора да проявяват най-низките измежду страстите човешки, при това по паркове и градинки, превозни средства от градския транспорт, метростанции, заведения и прочее - все под любящия и изпълнен с търпимост и емпатия поглед и на общество, и на държавни органи, разбира се. В подобна ситуация за неангажирания с конкретния мач жител на София денят става просто непоносим, а пък - съжалявам, - футболът изобщо не е, или поне не би трябвало да бъде, чак пък такъв национален приоритет, че в негово име да се жертват редът и спокойствието на гражданите. Повтарям отново: това важи в еднаква степен за мачовете, както на "Левски", така и на "ЦСКА-София", и както за "Армия"-та, така и за "Васил Левски", също и за "Герена".

Но проблемът с реда и дисциплината не е и единствен. Дори да бъде решен с по-твърди полицейски мерки, пак остават шумът, замърсяването и огромните смущения в трафика... :roll:

С по-малко думи: ако зависеше от мен (и ако беше изобщо практически възможно, де), и "Левски", и "ЦСКА-София", и националният отбор, щяха да играят мачовете си далеч от местата, на които го правят сега, но все пак на стадиони, леснодостъпни с лични и обществени превозни средства. Тъй като обаче това е невъзможно, си мисля, че поне съществуващата ситуация трябва не да се влошава допълнително, ами някак да се подобрява. Ако това ще стане със строеж на нов стадион там, където сега е "Армия"-та, аз съм твърдо "за", ако обаче не - тогава, разбира се, съм "против", при това без да се водя от чисто фенските си пристрастия.
Само "Левски"!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2023 11:51

tmanolov написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
vlong написа:Абе камила ти май не си остър.
Даваш лев и държавата дава лев
Иначе за Нефтохимик първо си беше общински,после направиха смесено дружество,50-50%,ама после бургаския меценат вдигна капитала,общината отказа да дава за нови акции и бургаското журже стана собственик с повече от 50%.
Че това я чака и държавата
Другия известен пример е с Пловдиския панаир,има сигурно още стотици такива примера в Бг

Остави го, толкова му е трудно да го асимилира - чувал съм, че като го налапат до макарите на джуджака, им пречело на мисловния процес, доколкото е останал

Няколко пъти те питам, този който пише коментари от този профил и онзи който направи запомнящо се участие в Стани богат един и същи човек ли са.Защото този във форума е доста деградирал.

When in Rome act like romans - един доста по-умен от мен човек го е казал. И те така. Казвал съм ти го много пъти - на мен ми е мъчно, че ЦСКА умря, щото това преди с чорбарите си беше класически фен отношения. Сега с припоците не изпитвам нищо, освен желание за гавра, понякога

Сигурен съм, че във вашето село има много по-читави хора от теб, ако наистина си с две висши, язък за парите дето са пръснали родителите ти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Grf32

Мнениеот Grf32 » 25 окт 2023 12:05

tmanolov написа:Аман вече от глупости, че чак и ги ръсиш на килограм, а после се обиждаш, като някой ти каже истината. Значи, понеже съм ларж, влизаш ей тук - https://kais.cadastre.bg/bg/Map, намиращ си София и цъкаш върху имотите на нац. стадион и Кочинпарк екотой арена и о, изненада, ма то нац. стадион не се води в парка. И ко праим ся? Цъкаме на екотой арена и хоп - ми води се в парка, ерго всякакви глупости следва да си ги говорите само на Збирките на жуотните у Кюстендилско.

Кой има право да подаде такава жалба - разбира се, всеки жител на столицата ни, ползващ парка, има право да я подаде, работа на съда е прецени дали и как. Имам подобна игра с метрото - вече 6 месеца ни мотаят подобни.

Ся, да видим и самото имотче - 57231 кв. м., които дъжавата е оценила на колко - ми на 23 милиона, т.е. 400 лева на квадрат! Ще го напиша отново - земята под стадиона е оценена за под 400 лева на квадрат И това без да включвам Панчарево, самият стадион и разни други имоти. С тях цената ще е и под 300 лева на квадрат. 300 лева, пич, за толкова не можеш да намериш имот във Волуяк, не в топ центъра на София!!! Това е далаверата на века и тези джуджковите оранжевотиквеничета даже искаха намаляване на оценката. И я получиха. Е, вярно няма таква държава!

П.С. А за това, да осветлят кой е жалбоподателя, което не е общественодостъпна информация, аз лично бих ги спукал от дела, но явно този е човек на ганчуф и затова и цялата тази пародия на обжалване :lol:

Чакайте малко, господине! Вече много съфорумци не могат да ви смогнат на логиката. След като първо ни обяснихте, че Уелтън е някакъв дар свише за българския футбол, даже за БГ спорта като цяло, затова му се полага паспорт. Сега ни обяснявате, че според вас Ганчев е направил кражбата на века с разрешението за реконструкция на Армията. Но неговият диаболичен план включва сам да си сложи "прът в колелата", самобичувайки се?! Е, това вече е прекалено!
Добре е, че има такива форумни професори като вас, които са по-добри от Шерлок Холмс при дедукцията, иначе доста съфорумци щяха да си умрат непросветени. Хвала!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 окт 2023 12:18

Кой сътвори поредното безумие? Държавата обсъжда нов национален стадион, Бербатов бе там, но къде е БФС?

Днес, по инициатива на Министерството на финансите, се проведе среща с футболни и спортни клубове от София, където се обсъдиха наболели проблеми в спорта.

На нея присъстваха министърът на финансите Асен Василев, министърът на спорта Димитър Илиев, представители на Левски, ЦСКА - София, ЦСКА 1948, а от спортните клубове имаше хора от ЦСКА, Левски, Славия, Академик, Стара Загора, Ботевград и други.

Логично бе засегната и темата с евентуално изграждане на нов национален стадион. Министър Василев разясни, че ако Столична община обяви, че това е в топ 3 на приоритетите й, то държавата ще поеме 50% от финансирането. Също така финансист №1 на държавата допълни, че е крайно време спортът да спре да се финансира по симпатии.

Оказа се, че на сбирката бе Димитър Бербатов и още един човек от неговото обкръжение в лицето на Михаил Александров, но сред присъстващите отчетливо се открои липсата на хора от БФС.

Тук въпросът е защо Българският футболен съюз нямаше представител на подобно обсъждане, което пряко го касае - дали не е получил покана или пък е получил, но не се е отзовал?

Ясен Тошев, Sportal.bg

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 окт 2023 12:22

Тук има нещо любопитно,което може би обяснява хода на хитрия маломуж с неговото протеже - обжалващия

След края на срещата Асен Василев разясни, че има едно много важно условие - инициативата ще важи само за нови, а не за вече стартирали проекти. Т.е. не е ясно дали бъдещото строителство на новата "Армия" няма да се води за вече стартирал проект. И ако ЦСКА - София иска да се възползва от държавно финансиране, дали не трябва да започне процедурите отначало. ?????????????????????
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 окт 2023 12:23

Щото тия от БФС са гърмяни зайци и знаят, че подобни министерски дискусии са ала-бала, а в случая намирисват и на леееееки предизборни лъжи/ПР. Що да си губят времето там, като са наясно, че всичко е парлама? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”