Айдее,половината реконструкция безплатна!
https://fakti.bg/sport/826780-ministara ... E%D0%BB%2D
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
tmanolov написа:kamilata3 написа:tmanolov написа:peliforewer написа:Дамянов, не само че няма да се жертва част от парка, но даже ще се върнат 20 дка облагородена земя към Борисовата градина.Това представлява 45% от площа на съоръжението, това разбива на пух и прах тезите на "специалистите" , че Ганчев искал да заграби Борисовата градина.Ако в това имаше грам истина щеше ли Ганчев да отстъпи безвъзмездно почти половината от имот за който е платил доста милиони.
Аман вече от глупости, че чак и ги ръсиш на килограм, а после се обиждаш, като някой ти каже истината. Значи, понеже съм ларж, влизаш ей тук - https://kais.cadastre.bg/bg/Map, намиращ си София и цъкаш върху имотите на нац. стадион и Кочинпарк екотой арена и о, изненада, ма то нац. стадион не се води в парка. И ко праим ся? Цъкаме на екотой арена и хоп - ми води се в парка, ерго всякакви глупости следва да си ги говорите само на Збирките на жуотните у Кюстендилско.
Кой има право да подаде такава жалба - разбира се, всеки жител на столицата ни, ползващ парка, има право да я подаде, работа на съда е прецени дали и как. Имам подобна игра с метрото - вече 6 месеца ни мотаят подобни.
Ся, да видим и самото имотче - 57231 кв. м., които дъжавата е оценила на колко - ми на 23 милиона, т.е. 400 лева на квадрат! Ще го напиша отново - земята под стадиона е оценена за под 400 лева на квадрат И това без да включвам Панчарево, самият стадион и разни други имоти. С тях цената ще е и под 300 лева на квадрат. 300 лева, пич, за толкова не можеш да намериш имот във Волуяк, не в топ центъра на София!!! Това е далаверата на века и тези джуджковите оранжевотиквеничета даже искаха намаляване на оценката. И я получиха. Е, вярно няма таква държава!
П.С. А за това, да осветлят кой е жалбоподателя, което не е общественодостъпна информация, аз лично бих ги спукал от дела, но явно този е човек на ганчуф и затова и цялата тази пародия на обжалване
Каква далавера ,че някой ще налее едни милиони в нещо което после не е и негово,а остава за държавата.Това е съвместно с държавата ,тя влиза с имот ние с пари и после стадиона остава за държавата.Айде малко по сериозно и си забърши устата ,че пяна излиза от злоба.Вие за герена колко дадохте ,платихте нещо по пазарни цени там или какво.
мда, как стадион Нефтохимик остана за държавата - вярно, че да си припок, означава да си мозъчно опериран, ама поне малко тъй да се напънете де
То май ти трябва да се напънеш,че освен припок друго не ти ражда главата,там стадиона е собственост на частна фирма ,докато тук е държавата.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
-
- Контакти:
Както и да изразя мнението си, все ще се изтълкува като левскарска злоба, че видите ли, "Армия"-та най-сетне щяла да се класира за определението "стадион", докато "Герена" си няма козирка и се разпада пред очите ни. И все пак: без по принцип да съм против това да има тук-там и някое прилично съоръжение, та като ходим по мачове, да не се връщаме сякаш от пълен работен ден като общаци на някой строеж, просто не мисля, че центърът на София е място за стадиони - поне не и при сегашните първо инфраструктурни и второ - обществено-културни реалности. Всяка една среща, проведена пред повече от 5-6000 зрители навежда на тая мисъл, а пък тези, при които има две враждуващи агитки, са въпиющ и трудно оборим аргумент в нейна подкрепа. В тоя смисъл и на "националния" стадион, разбира се, не му е там мястото, а ако искате постът да малко по-edgy - абсолютно същото важи и за "Георги Аспарухов", който вече само според "армейския" фолклор е в периферията на столицата, а иначе всеки мач на него създава неудобство и главоболия за жителите на няколко квартала.
Но заварено положение, какво да се прави - всички тези подобия на стадиони са строени в друго време и при други условия.

Само "Левски"!
vlong написа:Айдее,половината реконструкция безплатна!
https://fakti.bg/sport/826780-ministara ... E%D0%BB%2D
Само ти може да си толкова зле,къде го видя това ,че ние неможем да четем между редовете.
Eminem написа:
Абе камила ти май не си остър.
Даваш лев и държавата дава лев
Иначе за Нефтохимик първо си беше общински,после направиха смесено дружество,50-50%,ама после бургаския меценат вдигна капитала,общината отказа да дава за нови акции и бургаското журже стана собственик с повече от 50%.
Че това я чака и държавата
Другия известен пример е с Пловдиския панаир,има сигурно още стотици такива примера в Бг
Иначе за Нефтохимик първо си беше общински,после направиха смесено дружество,50-50%,ама после бургаския меценат вдигна капитала,общината отказа да дава за нови акции и бургаското журже стана собственик с повече от 50%.
Другия известен пример е с Пловдиския панаир,има сигурно още стотици такива примера в Бг
Последна промяна от vlong на 25 окт 2023 10:26, променено общо 2 пъти.
САМО ЛЕВСКИ!
gihuelo написа:....
Те всички го подкрепят волейболния Левски ! Само Трахизан не го подкрепяПрави се на интересен
Търси внимание.
За кандидат общинския съветник в Петрич нищо не казва ! Ама той му е и шеф малко така че го разбирам.
Да, един от нашите се обади, че подкрепя ВК Левски и припоко заключи, че всички го подкрепят. С какво ви радикализират всички оранжеви, бре?
Какъв шеф ми е на мен въпросният кандидат за общински съветник от Петрич? Шеф на кое по-точно?
Усещам пак някакъв бездарен опит да блеснеш, та пак ли трябва да ти напомням къде е мястото ти в екосистемата?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[quote="Testa_di_Legno"]Както и да изразя мнението си, все ще се изтълкува като левскарска злоба, че видите ли, "Армия"-та най-сетне щяла да се класира за определението "стадион", докато "Герена" си няма козирка и се разпада пред очите ни. И все пак: без по принцип да съм против това да има тук-там и някое прилично съоръжение, та като ходим по мачове, да не се връщаме сякаш от пълен работен ден като общаци на някой строеж, просто не мисля, че центърът на София е място за стадиони - поне не и при сегашните първо инфраструктурни и второ - обществено-културни реалности. Всяка една среща, проведена пред повече от 5-6000 зрители навежда на тая мисъл, а пък тези, при които има две враждуващи агитки, са въпиющ и трудно оборим аргумент в нейна подкрепа. В тоя смисъл и на "националния" стадион, разбира се, не му е там мястото, а ако искате постът да малко по-edgy - абсолютно същото важи и за "Георги Аспарухов", който вече само според "армейския" фолклор е в периферията на столицата, а иначе всеки мач на него създава неудобство и главоболия за жителите на няколко квартала.
Но заварено положение, какво да се прави - всички тези подобия на стадиони са строени в друго време и при други условия
Сега само не разбирам като има мач между ЦСКА и Левски и отидат 30 000 ,40 000 души(което става и по -рядко) какво толкова затрудняват.

Сега само не разбирам като има мач между ЦСКА и Левски и отидат 30 000 ,40 000 души(което става и по -рядко) какво толкова затрудняват.
Eminem написа:
Testa_di_Legno написа:Както и да изразя мнението си, все ще се изтълкува като левскарска злоба, че видите ли, "Армия"-та най-сетне щяла да се класира за определението "стадион", докато "Герена" си няма козирка и се разпада пред очите ни. И все пак: без по принцип да съм против това да има тук-там и някое прилично съоръжение, та като ходим по мачове, да не се връщаме сякаш от пълен работен ден като общаци на някой строеж, просто не мисля, че центърът на София е място за стадиони - поне не и при сегашните първо инфраструктурни и второ - обществено-културни реалности. Всяка една среща, проведена пред повече от 5-6000 зрители навежда на тая мисъл, а пък тези, при които има две враждуващи агитки, са въпиющ и трудно оборим аргумент в нейна подкрепа. В тоя смисъл и на "националния" стадион, разбира се, не му е там мястото, а ако искате постът да малко по-edgy - абсолютно същото важи и за "Георги Аспарухов", който вече само според "армейския" фолклор е в периферията на столицата, а иначе всеки мач на него създава неудобство и главоболия за жителите на няколко квартала.Но заварено положение, какво да се прави - всички тези подобия на стадиони са строени в друго време и при други условия.
Заварено положение, факт, но пък и съботно-неделните мачове не правят чак такива проблеми в трафика.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
vlong написа:Абе камила ти май не си остър.
Къде го видя това .че държавата дава лев и ние даваме лев в статията бе остър.Чети. Всички инвестиции по реконструирането на стадиона са за сметка на ЦСКА, „Сердика спортни имоти“ ЕАД няма да заплаща нищо. Независимо от размера на инвестицията, броят на акциите няма да се променя и ММС, чрез ССИ, ще запази своя дял от 50%, като ще остане пълноправен акционер в „Спортни имоти Българска армия“ АД. Всякакви решения за управлението на дружеството се взимат само и единствено с пълно мнозинство от гласовете на акционерите.
Eminem написа:
TristaNNN написа:gihuelo написа:....
Те всички го подкрепят волейболния Левски ! Само Трахизан не го подкрепяПрави се на интересен
Търси внимание.
За кандидат общинския съветник в Петрич нищо не казва ! Ама той му е и шеф малко така че го разбирам.
Да, един от нашите се обади, че подкрепя ВК Левски и припоко заключи, че всички го подкрепят. С какво ви радикализират всички оранжеви, бре?
Какъв шеф ми е на мен въпросният кандидат за общински съветник от Петрич? Шеф на кое по-точно?
Усещам пак някакъв бездарен опит да блеснеш, та пак ли трябва да ти напомням къде е мястото ти в екосистемата?
Шеф е в Левски . Трябва да ти се обяснява като в едни специални училища

И за неговите пари нищо не казваш

На доста въпроси нямаш отговори .