Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 19 окт 2023 19:19

И аз оставам с такова впечатление. Според писанията на някои хора тука от БФС абсолютно нищо не зависи и спокойно може да функционира на автоматизиран административен принцип с 2-3-ма служители.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 окт 2023 19:21

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа: А без тенекето заскърцва припознаването и валидацията на измамата с тире.

Трибестане, това го повтаряш всяка година. :lol:

Припошки47, примерите са пред очите ни. Всяка година, точно. Чаршафи "Вън селското ръководство", празен Еко Той, Еко Той с потрошена фасада, Еко Той със счупени греди, бой с банани по негрите, Демикренизация и какво ли още не.
Това ако не е прът в злата машина на припознаването и измамата, здраве му кажи.
Ако имаше тенеке, едва ли горните, иначе дивашки и неблагодарни към микренския господар случки, щяха да се случат.

Ние поне си знаем, че е селско, а вас завалиите дори не знаете кой ви е собственик.... :lol:
''Вън незнаен собственико'' сигурно трябва да е еквивалента, знам ли..... :lol:

Припошки47 - неблагодарник към господаря N1за 2023! :oops:
И що реши, че не знаем кой е собственика на Левски? Уау, разби ме. Уби ме. Направо ме закри с тия премъдри слова. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 окт 2023 19:35

В момента коментираме Лечков, тъй като той е вицепрезидент на БФС и е дал интервю преди 24 часа. В това интервю споделя доста неща и в момента дискутираме същите.
Отново ще го напиша за пореден път, това ръководство час по-скоро трябва да си тръгне от управлението на БФС, защото е видимо, че който няма преценява, че Бербатов няма да се справи на този пост автоматично бъде заклеймяван, че подкрепя ръководството перуката.

Относно стадионите по света, всяка една държава си има собствени регулации. Аз проблем с нов стадион в Борисовата градина нямам. За същото нека си изказват мнение софиянци. Аз в този парк за последните три години съм влизал два пъти и то да стигна до сектор В на националното корито.

Когато някой иска наистина да остави нещо за поколенията, да вложи собствените си средства в същото, в случая стадион, ще си избере терен и ще го направи. Има толкова много примери в Европа, че не е трудно всеки да си намери, разгледа и прочете.

Ето един пример, стадиона на Хофенхайм https://www.google.com/maps/place/PreZe ... ?entry=ttu до магистрала в някаква индустриална зона.
Последна промяна от Dust на 19 окт 2023 19:45, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 окт 2023 19:45

delqnski47 написа:
Dust написа:Обаче Лечков още нещо сподели, но него никой не го коментира и всеки го подминава, а за същото отново е болезнено прав.
"Финансирането на българския спорт е най-важното нещо, а не да чакаме сега както са Левски, ЦСКА, Лудогорец и за който, и да е на един собственик, който примерно получава обществени поръчки или както да е облагодетелстван от управляващите"

Мен ми е много интересно белите държави оставят ли си клубовете да си купуват на 100 процента земята, след тва стадионите и всичко останало...
Много ми е интересно. Така и така постоянно слушам по цял ден как еди кой си пари не давал, бил чакал от държавата и т.н.
Колкото до Лечков и постоянните ви коментари за него и БФС аз оставам с впечатление, че ние от БФС нямаме абсолютно никаква нужда, защото те отговорност друга освен да назначават съдии и да правят смотани програми на клубовете, да събират глоби и членски внос друго не правят. Че тва и клубовете могат да си я праят тая чиновническа работа и не разбирам що трябва да се наливат пари там.
Некви празни приказки на Лечков и да го тупам по рамото ''колко е прав'' та Министерството на Спорта да му дава лиценз за тва....

Тъй, тъй, право думаш -кво ли става по белите държави. Ето например едни никаквци като Реал Мадрид кво правят - знам де, знам, че са под нивото на река ОсЕм до Покрития мост, ма :lol:

През 1963 година, под управлението на Сантяго Бернабеу, Реал Мадрид строи най-модерната тренировъчна база за времето си, нещо нечувано до този момент. Съоръжението е наречено „Ciudad Depotriva”- „Спортен град” и съдържа множество тренировъчни игрища за футболния отбор и академията, баскетболна зала, плувни басейни и тенис кортове, като в онзи период отбора е имал и състави за тези спортове.
Но с течение на времето града се разрастнал, покрайнините от 60те години се превърнали в огромен финансов център. През 80те години започнало обсъждане базата да се премести извън градската част, но никой не се решил на тази стъпка. В началото на 90те години в клуба настъпила невиждана финансова криза, дълговете разстяли с геометрична прогресия. Поради лошото финансово състояние на отбора се засили споровете дали трябва да се мести базата и идеята била забравена.
Тогава през 2000г Флорентино Перез печели изборите за президент на клуба. Известен като финансов гений, той решава да направи огромна сделка. Предлага на общината Мадрид да продаде земята под базата, и да купи от нея земя в покрайните на града. След съгласието на общината и парламента, сделката се осъществява. Перес продава по-голямата част на 4 корпорации, които да си построят небостъргачи в идеалния финансов център, отделно част от територията се дава и на общината, с която се разпродава на публични търгове. От сделката Реал Мадрид печели 480 млн евро, с които изплаща всичките си дългове и финансира закупуването на новия парцел и започването на строежа на новата база.
Перез купува 1 200 000 кв м земя на север от Мадрид, място което по-късно става проект „Парк Валдебебас”

ма друго си е да си направиш сделката с Руди Гела, кЛечева и тоя новият припок Дунев, че да лапнеш мега апетитните 200 декара в топ центъра на София за 20 милиона лева, към тях и декари на Червено знаме, че и Панчарево и т.н. Как мислиш, колко ли им е пазарната оценка? Щото според мен е минимум по 20, ма нищо, за припоците даже беше намалена. И нагли бре, нагли!

П.С. Нали беше зидаро-мазач, би следвало да знаеш кое колко струва :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 окт 2023 19:46

Пускам тук тези линкове, че в едно мнение не може повече от два

Може да се погледне и стадиона на Ксанти, някъде в полето https://www.google.com/maps/place/Xanth ... ?entry=ttu

Стадиона на Коджаелиспор извън града до магистралата в индустриална зона https://www.google.com/maps/@40.7734615 ... ?entry=ttu
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 окт 2023 19:52

tmanolov, горе долу нещо подобно се случи и със стадиона на Галатасарай. Земята под стария Али Сами Йен е била държавна. Общината е предложила на Галатасарай друг района (Аслан тепе) до магистралата за Анкара водеща към втория мост над Босфора, като поема всички разходи по подравняване на терена, тъй като е било сметище и долчини свят да ти се завие, както и изграждане на спирка на метрото и други. Сега покрай Водафон арена там е станал баси квартала с модерни сгради, инфраструктура и т.н., а на мястото на стария стадион в момента се издигат сгради на голям бизнес парк https://www.google.com/maps/@41.0664503 ... ?entry=ttu

За София един нов стадион на водещ отбор в южните квартали ще генерира много много повече приходи, отколкото, в който и да е парк.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 19 окт 2023 20:12

Май "кандисаха" припоците!
Остава да продадат Арената и да купят някоя поляна.
Вярвате ли? Това да не са някакви "прости" Перезци!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 окт 2023 20:25

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа: А без тенекето заскърцва припознаването и валидацията на измамата с тире.

Трибестане, това го повтаряш всяка година. :lol:

Припошки47, примерите са пред очите ни. Всяка година, точно. Чаршафи "Вън селското ръководство", празен Еко Той, Еко Той с потрошена фасада, Еко Той със счупени греди, бой с банани по негрите, Демикренизация и какво ли още не.
Това ако не е прът в злата машина на припознаването и измамата, здраве му кажи.
Ако имаше тенеке, едва ли горните, иначе дивашки и неблагодарни към микренския господар случки, щяха да се случат.

Ние поне си знаем, че е селско, а вас завалиите дори не знаете кой ви е собственик.... :lol:
''Вън незнаен собственико'' сигурно трябва да е еквивалента, знам ли..... :lol:

Припошки47 - неблагодарник към господаря N1за 2023! :oops:
И що реши, че не знаем кой е собственика на Левски? Уау, разби ме. Уби ме. Направо ме закри с тия премъдри слова. :mrgreen:

Кое му е неблагодарното и какво лошо има да си от село?
Подуями също е било село, например :arrow:
И кой ви в собственика? Я кажи.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 окт 2023 20:33

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:Обаче Лечков още нещо сподели, но него никой не го коментира и всеки го подминава, а за същото отново е болезнено прав.
"Финансирането на българския спорт е най-важното нещо, а не да чакаме сега както са Левски, ЦСКА, Лудогорец и за който, и да е на един собственик, който примерно получава обществени поръчки или както да е облагодетелстван от управляващите"

Мен ми е много интересно белите държави оставят ли си клубовете да си купуват на 100 процента земята, след тва стадионите и всичко останало...
Много ми е интересно. Така и така постоянно слушам по цял ден как еди кой си пари не давал, бил чакал от държавата и т.н.
Колкото до Лечков и постоянните ви коментари за него и БФС аз оставам с впечатление, че ние от БФС нямаме абсолютно никаква нужда, защото те отговорност друга освен да назначават съдии и да правят смотани програми на клубовете, да събират глоби и членски внос друго не правят. Че тва и клубовете могат да си я праят тая чиновническа работа и не разбирам що трябва да се наливат пари там.
Некви празни приказки на Лечков и да го тупам по рамото ''колко е прав'' та Министерството на Спорта да му дава лиценз за тва....

Тъй, тъй, право думаш -кво ли става по белите държави. Ето например едни никаквци като Реал Мадрид кво правят - знам де, знам, че са под нивото на река ОсЕм до Покрития мост, ма :lol:

През 1963 година, под управлението на Сантяго Бернабеу, Реал Мадрид строи най-модерната тренировъчна база за времето си, нещо нечувано до този момент. Съоръжението е наречено „Ciudad Depotriva”- „Спортен град” и съдържа множество тренировъчни игрища за футболния отбор и академията, баскетболна зала, плувни басейни и тенис кортове, като в онзи период отбора е имал и състави за тези спортове.
Но с течение на времето града се разрастнал, покрайнините от 60те години се превърнали в огромен финансов център. През 80те години започнало обсъждане базата да се премести извън градската част, но никой не се решил на тази стъпка. В началото на 90те години в клуба настъпила невиждана финансова криза, дълговете разстяли с геометрична прогресия. Поради лошото финансово състояние на отбора се засили споровете дали трябва да се мести базата и идеята била забравена.
Тогава през 2000г Флорентино Перез печели изборите за президент на клуба. Известен като финансов гений, той решава да направи огромна сделка. Предлага на общината Мадрид да продаде земята под базата, и да купи от нея земя в покрайните на града. След съгласието на общината и парламента, сделката се осъществява. Перес продава по-голямата част на 4 корпорации, които да си построят небостъргачи в идеалния финансов център, отделно част от територията се дава и на общината, с която се разпродава на публични търгове. От сделката Реал Мадрид печели 480 млн евро, с които изплаща всичките си дългове и финансира закупуването на новия парцел и започването на строежа на новата база.
Перез купува 1 200 000 кв м земя на север от Мадрид, място което по-късно става проект „Парк Валдебебас”

ма друго си е да си направиш сделката с Руди Гела, кЛечева и тоя новият припок Дунев, че да лапнеш мега апетитните 200 декара в топ центъра на София за 20 милиона лева, към тях и декари на Червено знаме, че и Панчарево и т.н. Как мислиш, колко ли им е пазарната оценка? Щото според мен е минимум по 20, ма нищо, за припоците даже беше намалена. И нагли бре, нагли!

П.С. Нали беше зидаро-мазач, би следвало да знаеш кое колко струва :lol:

Едно време краварите са го измислили - дават парцел земя на всеки жител да си строи, произвежда и т.н. напълно безвъзмездно. И сега са номер 1.
Тва говедата обаче не може да го разберете щот сте със скапан балкански манталитет. Иначе аз не съм се ровил, заради и това питам за стадионите. Не е лошо човек да пита. До колкото знам има примери и в двете посоки, има стадиони и в паркове и т.н. включително и съществуващ такъв в нашия парк и никой не му е станало нищо от това. Добавям факта че към проекта за нов стадион е предвидено и озеленявяне , което е задължително за всеки инвестиционен проект - т.е. там ще лъсне всичко с модерно осветление и няма да се налага през нощта да ходиш с нож и да се оглеждаш.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 окт 2023 20:45

Стадиони в миналото са изграждани в паркове. Към днешна дата това в никоя бяла държава няма да се случи. Вероятно има някъде из Европа да е разрушен стария стадион който е в парк и на негово място да се изгради нов.
Ако някой има конкретен пример нека го сподели.
Иначе Българска армия ще бъде реконструиран. Кога ще се случи да бъде завършено всичко на 100% не зная. Но едно го зная на 100%, заради парковата среда новия стадион ще бъде орязан от много функционалност, което повдига въпроса, колко във времето напред ще бъде актуален. Едно от най-тъпите неща е феновете да имат близък контакт с футболисти и служебни лица при слизане и качване в автобуса. Другото съществено и то пряко касаещо София е паркинга, какъвто новия стадион няма да има. За друга функционалност насочена за периодите извън официални мачове пък и дума да не става... там нещата клонят към нула

Върни се в “Левски”