Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 18 окт 2023 09:58

peliforewer написа:След този пасквил коментарите са излишни, наистина да си от Левски е диагноза.

Не чичка, ти си за диагноза ако го мислиш, това дето го пишеш. Нивото на Кюстендилеца и тези дето са на снимката над мнението ти, е едно и също с нивото на тези дето пишат декларациите от Сектор Б и тези дето ръководят и унищожават великия ни сектор. Абсолютно еднакви утайки облечени в различен цвят. Но според мен няма как да го разбереш това дето ти го пиша, както не можеш да разбереш че ЦСКА-София е Литекс.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 окт 2023 11:08

Ако почнем да смятаме и Левски колко държавна пара е потрошил, ние поне знаем какво означава наем и дълги години го плащаме.ЦСКА е създаден доста години след закриването на АС23 , така, че не виждам връзка в закриването на единия клуб и създаването на другия.С Аронакс сме на мнение, че този текст представен като декларация от сектор Б е олигофренски, а какъв трябва да си за да го популяризираш.Когато нещата опират до Левски не съм забелязал да сте толкова принципни, морални и законни, но стане ли дума за ЦСКА леле мале.От злоба, че ЦСКА може да СИ направи стадион преди Левски сте готови на всичко.В Борисовата градина може да има руини, може да има сгради застрашаващи здравето и живота на хората, но не може да се направи нещо ново, красиво и функционално само защото сините фенове + Николай Веселинов Веселинов не харесват това.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 18 окт 2023 11:16

honda написа:
peliforewer написа:След този пасквил коментарите са излишни, наистина да си от Левски е диагноза.

Научи какво значи "пасквил" ?
Аз лично много меко казано не харесвам хората,които са писали въпросната декларация , още по-малко начина по, които е написана .
Но определено във въпросната декларация има много верни неща:
- кое не е вярно ,че ръководителите на ЦСКА незаконно осъдиха на смърт шефовете на АС-23 ли ? Научи ли кои са Д.Джуров и Здр. Георгиев?
- При "лайнарщината" държавата беше ли ощетена с над 14 млн лв ?
- Разрешени ли са нови строежи в Борисовата градина?
- Това ,което наричате "реконструкция" наистина ли е "реконструкция" . Нали много добре знаеше каква е разликата между "реконструкция" и "нов строеж" ?
- Наистина ли са спазени изискванията за "плътност " и "интензивност" ?

Така става ли: "Реконструкция и модернизация на стадион "Българска Армия", чрез изграждане на сектор "А","Б","В","Г"."?

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 окт 2023 11:52

zieek91 написа:
honda написа:

Аз лично много меко казано не харесвам хората,които са писали въпросната декларация , още по-малко начина по, които е написана .
- кое не е вярно ,че ръководителите на ЦСКА незаконно осъдиха на смърт шефовете на АС-23 ли ? Научи ли кои са Д.Джуров и Здр. Георгиев?
- Това ,което наричате "реконструкция" наистина ли е "реконструкция" . Нали много добре знаеше каква е разликата между "реконструкция" и "нов строеж" ?

Така става ли: "Реконструкция и модернизация на стадион "Българска Армия", чрез изграждане на сектор "А","Б","В","Г"."?

Реконструкция чрез изграждане на нов стадион :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 окт 2023 12:10

honda написа:

Викаш абсолютно противозаконно е да се облагороди и озелени парка предвидено в проекта... :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2023 12:34

Банален отговор на припок, когато не може да отговори на фактите :arrow:
Последна промяна от damyanov1963 на 18 окт 2023 12:35, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2023 12:35

Гонзо от доказал се мъжкар щом се е превърнал и той в мишок, мисля че на перуката дните са преброени.
Лошото е, че новия кандидат за постът на перуката няма да е по-различен от него.
Дано на следващите избори за президент на БФС се появят още кандидати,
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 окт 2023 13:05

peliforewer написа:С Аронакс сме на мнение, че този текст представен като декларация от сектор Б е олигофренски, а какъв трябва да си за да го популяризираш.

Това го казва човек, който се занимава предимно с видяното от топспорт, тема спорт, Ачко, Жаклин, Жельо, Мигача, Ники, Явор, Томето и подобни ...... :oops:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 окт 2023 13:27

1914.1902 написа:
peliforewer написа:С Аронакс сме на мнение, че този текст представен като декларация от сектор Б е олигофренски, а какъв трябва да си за да го популяризираш.

Това го казва човек, който се занимава предимно с видяното от топспорт, тема спорт, Ачко, Жаклин, Жельо, Мигача, Ники, Явор, Томето и подобни ...... :oops:

Писал съм ти десетки пъти, че от споменатите медии чета само Тема спорт от време на време, Ники и Явор ги слушам, ама не съм тръгнал да им копирам коментарите.Жаклин и Жельо са много повече левскари от теб.Не мога да разбера какво общо имат споменатите медии и журналисти с клоаката на сектор Б която ти рекламираш тук.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 окт 2023 13:37

peliforewer написа:
1914.1902 написа:

Писал съм ти десетки пъти, че от споменатите медии чета само Тема спорт от време на време, Ники и Явор ги слушам, ама не съм тръгнал да им копирам коментарите.Жаклин и Жельо са много повече левскари от теб.Не мога да разбера какво общо имат споменатите медии и журналисти с клоаката на сектор Б която ти рекламираш тук.

Четеш Тема Спорт, а в същото време търсиш сметка на другите от къде са копирали статус. Това е общото.

И точно ти възхваляваше една статия на Ачко (Топспорт), в която се пишеше за сигнал за уреден мач между Лудогорец и Левски, а още не сме разбрали какво са отговорили от УЕФА. :oops: :oops:

Брилянтни източници имаш. Сектор Б са проблем, но глупостите на Тема Спорт и Топспорт не са .....

Върни се в “Левски”