Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
4x4 написа:Вън Бербо и Гришата от футбола! Те го съсипаха щото са гадни чорбари!
Боби Президент до живот!
Разград неизменен шампион!
Безсрочен син лиценз!
Националния в урна 5 с Гонзо напред!
Кое те кара да мислиш, че ПФК Левски няма да вземе лиценз, ако някой друг е начело на БФС? БФС какво общо имат с титлите на Лудогорец? На терена се вижда всичко, отвори си статистиката.
4x4 написа:Вън Бербо и Гришата от футбола! Те го съсипаха щото са гадни чорбари!
Боби Президент до живот!
Разград неизменен шампион!
Безсрочен син лиценз!
Националния в урна 5 с Гонзо напред!
Бъзикът настрани, но точно това е единственият ни шанс да се класираме за световно първенство - отиваме в последната група и с мачове със Сан Марино и Гибралтар се класираме напред през лигата на нациите. Притесняват ме Люксембург, но припоците ще им хванете мега звездата в защита (Махмутович ли там, както беше) и сме топ

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
miro_rz написа:https://sportal.bg/news-2023101704021938115
Нищо ново под слънцето - винаги сме били номер 1 по фенове. Имаше и едно проучване на Уефа, където пак бяхме номер 1, като бяхме примерно в топ 3 на Европа по % привърженици сред населението на съответната държава. Това оабче не решава основният проблем със зависимостите на един "собственик"...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
miro_rz написа:https://sportal.bg/news-2023101704021938115
Това е представителна извадка от анкетирани 1004 човека, а щом прочетох, че след Левски и ЦСКА трети по фенове са Лудогорец как да не и вярваш на тази анкета

W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:miro_rz написа:https://sportal.bg/news-2023101704021938115
Това е представителна извадка от анкетирани 1004 човека, а щом прочетох, че след Левски и ЦСКА трети по фенове са Лудогорец как да не и вярваш на тази анкета.
Аз пък като прочетох "ЦСКА", че даже и фенове имал, как да не й вярваш?

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
peliforewer написа:miro_rz написа:https://sportal.bg/news-2023101704021938115
Това е представителна извадка от анкетирани 1004 човека, а щом прочетох, че след Левски и ЦСКА трети по фенове са Лудогорец как да не и вярваш на тази анкета.
Ако си мислиш ,че някой е правил специално изследване -не вярвам.
Това е било част от друга анкета. 1000 човека избрани по случаен признак ( примерно една и съща последна цифра на телефонния номер) е напълно представителна извадка.
Общо взето повтаря резултатите от други проведени такива. Това ,че е през 2021г- периода на най-голяма криза в Левски ,дори сваля резултата на Левски.
Общо взето в няколко подобни анкети ,които съм виждал Левски е в 38-44%( 46 % според фейсбук) , а ЦСКА-София( приемаме,че всички привърженици на ЦСКА в момента подкрепят ЦСКА-София , защото някои от анкетите са преди ЦСКА да изчезне)- 27-35%
Напълно реални са резултатите и за Лудогорец. Отбори като Ботев(Пд) , Локо(Пд) , Берое, Черно море - са локални отбори . Не искам да обиждам привържениците им ,но това са отбори ,чийто привърженици са съсредоточени в един град(регион) и извън него практически не са представени ( тук не броя пловдивчани живеещи в София примерно) .
Лудогорец наистина има някаква ,макар и мижава подкрепа на национално ниво. Макар че тук повечето хора ,които са посочили Лудогорец , са го направили на принципа мразя и Левски, и ЦСКА-София.
Лудогорец трети
.

....Това показва социологическо проучване на изследователския център "Тренд", поръчано от "сините" през 2021 г....
.......На трето място по фенска маса е Лудогорец с 8%, като при разградчани се наблюдава тенденция към скокообразно увеличение на феновете с всяка година. Проучване на ESTAT показва, че феновете на Лудогорец през 2019 г. са 5,8% от всички привърженици в България, докато две години по-късно вече са 8%.......

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
honda написа:...Лудогорец наистина има някаква ,макар и мижава подкрепа на национално ниво. Макар че тук повечето хора ,които са посочили Лудогорец , са го направили на принципа мразя и Левски, и ЦСКА-София.

Нищо подобно. Имам няколко приятели, които влизат в тази група "фенове на Лудогорец". Единият е фен на Байерн и следи почти само германците, другият на Реал, който като цяло се интересува и от другите по-ключови първенства в Европа. От нашето вътрешно първенство нямат никакво понятие. Радват се на Лудогорец, защото постига някакви по-редовни успехи навън, което за неутрален фен мисля е нормално. Другият им досег с БГ футбол е националния отбор и дотам. Профилът на тази фенска маса на Лудогорец е млади хора, които имат минимално понятие и досег с вътрешно първенство у нас и гледат предимно тези по Европа. Няма нищо общо с омраза към Левски или ЦСКА.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- LoveAndPeace
- Контакти:
И ко стана ся
Рязането на греди пред одобрителния поглед на невисокият , несофиянец Гришан
отпада ли

Рязането на греди пред одобрителния поглед на невисокият , несофиянец Гришан