Ozzimozzi написа:NOMER14 написа:1914.1902 написа:Интересно ми е защо за нов треньор на националния отбор се спряга лице, което заяви, че напуска българския футбол преди време.
Велико изказване: ''Напускам българския футбол, но оставам в Левски''
А защо едно лице, напуснало националния отбор и българския футбол изобщо постоянно се цани да го оглави. Дори има и ръкопляскащи.
За да се опита да промени това, заради което е напуснал и заради което футболът ни търпи все нови и нови падения!
Да ти припомня какво каза тогава Бербатов...„Завистта не води до никъде. Амбицията трябва да е движеща сила за човек.”
„Ако съм оставил усмивка по лицата на хората с играта си, значи съм изпълнил целта си. Когато не правиш нещата вече за удоволствие, става лошо.”
„Аз се оттеглям от националния отбор, не от България. Аз си оставам българин, и се надявам хората да уважат решението ми.”
„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
Ще отбележа само, че след напускането на националният отбор, Димитър Бербатов чрез фондацията си подпомагаше много талантливи български деца, докато Перуката и компания пресушаваха бутилки с алкохол по заведенията и докараха футбола ни до това дередже.
Много мекушав тоя Бербо.
Видя малко по-дебел и беж да го няма.
Като беше активен футболист защо не се върна да оправи футбола в България, или ще кажеш, че никой не го е потърсил(вкл. и вие).
Незнам какви детски школи е захранвал, но резултата от тях е пагубен.
Как ли сега ще оправи футбола ни...