Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 16 окт 2023 21:53

Ozzimozzi написа:
NOMER14 написа:
1914.1902 написа:Интересно ми е защо за нов треньор на националния отбор се спряга лице, което заяви, че напуска българския футбол преди време.

Велико изказване: ''Напускам българския футбол, но оставам в Левски'' :oops:

А защо едно лице, напуснало националния отбор и българския футбол изобщо постоянно се цани да го оглави. Дори има и ръкопляскащи.

За да се опита да промени това, заради което е напуснал и заради което футболът ни търпи все нови и нови падения!
Да ти припомня какво каза тогава Бербатов...

„Завистта не води до никъде. Амбицията трябва да е движеща сила за човек.”
„Ако съм оставил усмивка по лицата на хората с играта си, значи съм изпълнил целта си. Когато не правиш нещата вече за удоволствие, става лошо.”
„Аз се оттеглям от националния отбор, не от България. Аз си оставам българин, и се надявам хората да уважат решението ми.”
„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”

Ще отбележа само, че след напускането на националният отбор, Димитър Бербатов чрез фондацията си подпомагаше много талантливи български деца, докато Перуката и компания пресушаваха бутилки с алкохол по заведенията и докараха футбола ни до това дередже.

Много мекушав тоя Бербо.
Видя малко по-дебел и беж да го няма.
Като беше активен футболист защо не се върна да оправи футбола в България, или ще кажеш, че никой не го е потърсил(вкл. и вие).
Незнам какви детски школи е захранвал, но резултата от тях е пагубен.
Как ли сега ще оправи футбола ни...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 16 окт 2023 22:03

"Селикционера" е абсолютно менте и вместо да си посипе главата с пепел заради слабите резултати и резила, се е заел да коментира клубен футбол! Само заради резултатата от последният мач трябваше да си е подал оставка и да се е измел с 200.
Димитър Пенев бе уволнен след победа, равен и загуба на европейското през 1996, като в групата ни бяха Франция, Испания и Румъния, а този анонимник освен, че няма чест, има и наглоста да се оправдава по най-тъпият начин!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 16 окт 2023 22:06

damyanov1963 написа:
Ozzimozzi написа:
NOMER14 написа:
1914.1902 написа:Интересно ми е защо за нов треньор на националния отбор се спряга лице, което заяви, че напуска българския футбол преди време.

А защо едно лице, напуснало националния отбор и българския футбол изобщо постоянно се цани да го оглави. Дори има и ръкопляскащи.

За да се опита да промени това, заради което е напуснал и заради което футболът ни търпи все нови и нови падения!

„Ако съм оставил усмивка по лицата на хората с играта си, значи съм изпълнил целта си. Когато не правиш нещата вече за удоволствие, става лошо.”
„Аз се оттеглям от националния отбор, не от България. Аз си оставам българин, и се надявам хората да уважат решението ми.”
„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”

Ще отбележа само, че след напускането на националният отбор, Димитър Бербатов чрез фондацията си подпомагаше много талантливи български деца, докато Перуката и компания пресушаваха бутилки с алкохол по заведенията и докараха футбола ни до това дередже.

Много мекушав тоя Бербо.
Като беше активен футболист защо не се върна да оправи футбола в България, или ще кажеш, че никой не го е потърсил(вкл. и вие).

Не школи Дамянов, ти дори нямаш идея с какво се занимава Бербатов! Наистина е нещо благородно, но за да го разберете, трябва да си свалите милиционерските фуражки!

https://dberbatov.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82/%d1%83%d1%81%d0%bf%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0/

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 окт 2023 22:11

dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
Ozzimozzi написа:
NOMER14 написа:

Много мекушав тоя Бербо.

Не школи Дамянов, ти дори нямаш идея с какво се занимава Бербатов! Наистина е нещо благородно, но за да го разберете, трябва да си свалите милиционерските фуражки!

https://dberbatov.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82/%d1%83%d1%81%d0%bf%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0/

Не ние му викахме Бербатов к***о, а познай кой.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 окт 2023 22:12

Шумадейският олигофрен като всеки свой сънародник е изрекъл поредната сръбска лъжа. Един поглед върху съставите на сръбските и хърватските отбори показва, че и те имат около 10-15 чужденеца. Двата ни отбора в челото Морето и Локо Пд са под 10 броя, Левски са 12. Разград, тирето, числото, канарите, Берое са попрекалили - по 20. По неговата логика всички водещи национални отбори в Европа ги чака нашата съдба, щото първенствата са бъкани с неместни футболисти.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 окт 2023 22:37

Селекционера Кръстаич се доказа, че не става във футболния елемент от задълженията си, но явно и в задължението си да селектира/избере се е провалил, тъй като в първа лига играят 510 българи и той явно не е избрал най-добрите.

Не зная защо трябва да ни боли и да се обиждате когато ни кажат истината в очите.

Първият във временното класиране в Хърватска Риека, в последният им мач в стартовите 11 има 9 хървати.
В първият във временното класиране на България Локо ПД, в последният им мач в стартовите 11 има 4 българи.

Истината боли, но само така може да те извади от порочния кръг.
Последна промяна от Dust на 16 окт 2023 22:45, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 16 окт 2023 22:41

А неблагодарният боклук, когато е подписал тлъстия договор, дали се е интересувал от нивото на клубния ни футбол и качествата на българските играчи?! Перуката дали му е разяснил тези неща на бутилка марково уиски?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 окт 2023 22:51

Не е хубаво да плагиатстваш. Това го споделиха в "Пред стадиона", уважавай чуждия труд и не си го приписвай. Спокойно можеше да напишеш кой цитираш.

Проблема е много далече от Кръстаич, но щом той е основния виновник, явно с махането му, което ще е след мача с Албания националния отбор ще тръгне нагоре.

Ако си слушал внимателно предаването там също споделиха, което и аз споделям няколко пъти, че следващите след това управление също няма да имат никакви успехи, но дано да могат да поставят основите към някаква промяна. Като зная народопсихологията ни, вероятно на втората година също ще бъдат подгонени с камъни и дърве.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 16 окт 2023 22:56

Кое точно съм плагиатствал? Това предаване не го гледам и нямам идея за какво са говорили. За мен е проява на лош вкус да се гледат подобни псевдо журналисти. Тези освен за ебавка, за друго не стават.
Кръстаич трябва да се омете с 200 заедно с Перуката и тези около него. Ако дойдат по-читави управници, може би след 10 години нещата ще изглеждат по-добре. Нещо, което е съсипвано 2 десетилетия, няма как да се оправи с магическа пръчка. Като за начало КУР за БФС и за всички подкрепящи това пропаднало управление.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 окт 2023 23:01

Дано болшинството не са мислещи като теб, защото ако е така Перуката още дълго време ще е на поста на който заема.

Излезе един другоземец, каза ни публично и официално истината в очите, и сериозно ни заболя щом нищоневършещия плондер Караиванов скочи като ужилен.
Кръстаич след два дни си тръгва и всичко ще е точно, защото ще дойде следващия бутон.

Защо да си тръгва перуката при положение, че по редица критерии сме пред Сърбия и Хърватия?

Върни се в “Левски”