Черно море - Черноморец (01.03.10)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море - Черноморец (01.03.10)
Понеже изтриха предната тема, пускам една "официална" тема, в която бих желал да видя мненията на всички за мача. Как мислите, ще свърши мача? Дали ще ни е зор без Данчо и Миро? 

-
- Контакти:
Re: Черно море - Черноморец (01.03.10)
Голям зор ще е!Липсват важни фигури,но все пак мисля че ще бием.
-
- Контакти:
Мача е троен... както ние можем да ви треснем, така и вие може да ни отнесете... тъпото е, че такъв интересен мач го слагат в понеделник от 2, . Успех, нека по-добрия да победи.
Сигурна единица за мен.
Черноморец в момента са зле - в контролата със Славия 2-0 беше най-малкото с което се отърваха. Странното е, че в края на подготовката им вместо да се сработват все повече те затъват и правят много слаби игри. Има слух, че миналата сряда преди мача срещу Славия са играли със сателита Черноморец Поморие и са паднали с 2-1, но го крият и не са го отразили никъде. Само слух, но кой знае...
Черноморец в момента са зле - в контролата със Славия 2-0 беше най-малкото с което се отърваха. Странното е, че в края на подготовката им вместо да се сработват все повече те затъват и правят много слаби игри. Има слух, че миналата сряда преди мача срещу Славия са играли със сателита Черноморец Поморие и са паднали с 2-1, но го крият и не са го отразили никъде. Само слух, но кой знае...
и аз съм за 1 или в най-лошия случай х:) върнете лентата назад.. кога сме губили последно домакински мач... ?
сега като поразгледах май е от 25-ти кръг на сезон 2007/2008, което е било на 20.04.2008
дано не бъркам
ай моряции!!! 

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
-
- Контакти:
iskrichka написа:и аз съм за 1 или в най-лошия случай х:) върнете лентата назад.. кога сме губили последно домакински мач... ?сега като поразгледах май е от 25-ти кръг на сезон 2007/2008, което е било на 20.04.2008
дано не бъркам
ай моряции!!!
Последната загуба във Варна е точно срещу тях

- plamen etov
- Контакти:
х-1
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
-
- Контакти:
В 1/8-ия мач с Левски също играхме без Данчо и Миро, а освен това липсваше и Борносузовм но момчетата играха с огромно желание, ако излязат отново по същия начин надъхани мисля че няма да имаме проблеми, но ако излязат с тази мисъл, че няма да имаме епроблеми, ще си направят мача много труден. Успех в понеделник 

- seaman/Ca/
- Контакти:
2: 0 Божилов,Ратников.