Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Дай източника
- damyanov1963
CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:honda написа:
Всеки който има очи видя,че защитната линия на Локо(Пд) в мача с ЦСКА-София бе подредена поне с 10 метра по-напред отколкото в мачовете с Левски, Лудогорец и морето.
В мача срещу Локо, Назон и Естрада печелиха почти всяко единоборство и направо изглеждаха като ван Бастен и Гулит в най-добрите им мачове. Само дето 5 дена след това единия за цял мач спечели едно единоборство, а другия нито едно . Нито единия ,нито другия взе висока топка. Просто бяха надборвани, надбягвани и надскачани от Кордоба, Кр.Димитров и Краев, като от тях с прилична бързина се отличава само Кордоба, Кр.Димитров и Краев са относително бавни.
Едно от силните оръжия на любимия ти отбор са играта при статични положения, в целия мач колко топки след центриране взехте?
Преди повече от една година ти писах,че тези голове дето ги вкарвате след статични положения ,може да влезнат само ако другия отбор не ви пречи.
Ти не си в ред! След гола ни имаше една ситуация, в която Естрада излезе сам срещу вратаря ви, но се опита да подаде на Назон, вместо да стреля! Ако го беше направил сега щяхте да си лижете раните от загубата! По-късно Назон получи топка и беше пред последния ви защитник, но се засуети, изглежда беше вече уморен! Към края на мача заради умора Хайнц не успя да овладее пас, който го оставяше сам срещу вратаря ви!
И в самия край Фаетон можеше да вкара!
Та нещо много си се объркал колко ситуации имахме срещу вас! Но объркването ти явно е по рождение! Ха-ха!
ПП Умората при нашите беше, защото изиграхме три важни мача за 10 дни! Затова през второто полувреме срещу вас титулярите ни бяха уморени, иначе нямаше да се радвате на равенството!![]()
Ако, Нако, Дако и Цако...
![]()
![]()
Нали щехте да ни разпорите, както вас 6вепси бе, нещастници?! Имали тежки мачове за 10 дни, с кои отбори играхте бе, с тия нагъзените ви на всеки мач, колко удара имахте срещу нас бе, изморени били, баси цирковата фаЕтонджийска трупа нещастна!
Муа-ха-ха-ха! Тебе верно трябва да те приемат спешно на лечение! Колко удара сме имали?! Колкото да ви бием! Колко удара имахте вие?! Според някои ваши "умни" привърженици даже сте ни били изпуснали! Голът ви при друг съдия, дали въобще щеше да го има?! Понеже при лежащ футболист в наказателното поле съдията е длъжен да спре играта! На всяко друго място по терена, ако има лежащ футболист, съдията може и да не спира играта по негова преценка! Но в наказателното поле се спира задължително играта, понеже лежащият влияе на играта!
Реално и двата отбора можеха да победят, но ми е интересна радостта на носителя на купата на ЛК от равенството?!![]()
Истината е, че с този мач СПУКАХТЕ БАЛОНА, спомни си заканите ви преди него и АКО нащо вратарче не ви беше подарило равенството, а Пели да не се прави на толкова морален, ами да обърне внимание и на ваще коментари, щото според вас "говеда" не е обида за разлика от "нещастници".
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Това ти е ранглистата за настоящия сезон https://kassiesa.net/uefa/qual2023.html другите таблици също са актуални, но са плаващи, влияят се от текущи мачове.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Това ти е ранглистата за настоящия сезон https://kassiesa.net/uefa/qual2023.html другите таблици също са актуални, но са плаващи, влияят се от текущи мачове.
Ей по гръб не падаш майка му .....
In this list the country coefficients are from the UEFA Country Ranking 2022. Това да ти го преведа ли?
И не са плаващи . Плаващи са за 2023/24 защото мачовете едва сега започват.

Ето ти за 2022 коефициентите които ти изкарваш.
Това са коефициентите на страните за 2022 г. а не за 2023 г.

Тоя скрийншот издава интереени бисквитки, в което лошо няма 
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Тоя скрийншот издава интереени бисквитки, в което лошо няма![]()
Сега сме година 2023, тя снима стартова листа, по която са класирани отделните държави, всичко останало е плаващо.
Преведи ми написаното на английски над твоя скрийншот
Бисквитките са интересни за чеки....жиите
Имам хубава жена можеш да видиш какви пропорции има
Нищо не е плаващо а просто ти си дървен философ . Е Румъния е преди нас в ранглистата и това е видно за всички ,колкото и да се стремиш да изкараш обратното и да не искаш да си признеш че си се объркал . Всеки бърка и греши.
Цялата ти вечер отиде само и само да влезеш на контра на един , който каза че румънските отбори са по-силни от нашите.
И ти го знаеш че е така, знаеш че и по-хубави стадиони имат , но явно това е живота ти в момента ! Да спориш с някой
Dust написа:Тоя скрийншот издава интереени бисквитки, в което лошо няма
Лъска на скъпите, явно не е чак толкова глупав.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
peliforewer
- Контакти:
drvasko98 написа:peliforewer написа:.Ако извади някой статистика за официални мачове между български и румънски отбори на клубно ниво резултатите едва ли ще са в наша полза.
Греда
http://www.eurocupshistory.com/match/co ... mpetitions
Като се махне баланса на ЦСКА и ЦСКА-София, който общо е 1-4-7, българските отбори са с доста положителен баланс 7-4 елиминации
Гредите за нас не са проблем
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- delqnski47
- Контакти:
Dust написа:delqnski47 написа:Кви са тия припошки таблици, къде е тирето!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Макар, че зная, че се правиш на ни лук ял, ни лук мирисал, аз съм добър човек и ще ти помогна.
Заповядай https://kassiesa.net/uefa/ Берт Касиеса е нещатен служител на УЕФА. Сайтът му не е официален такъв, но информацията в него е 100% коректна и достоверна и най-хубавото е, че е предоставена по удобен начин. Данните в сайтът ги взема от УЕФА. Той как изписва отборите няма абсолютно никакво значение.
Ако обичаш да не подвеждаш
Припок
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.