ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45

Мнениеот Kotooshu » 08 окт 2023 10:29

kempesmario написа:Ако искаш да станеш шампион с Андреев , няма как да стане. Вече втори мач ни проваля срещу розовите. И в другите мачове се дъни , като с Лудогорец например. Трябваше това момче да го пратят някъде да се обиграва. На Левски му трябва стабилен вратар, който да организира защитата и да дава спокойствие на тези пред него. С това момче треперя всеки мач. Колко да го чакам бе още 5 години.

Наистина не мога да ви разбера, да, допуска грешки Пацо и ще продължава да допуска... но сте се вторачили само в него, все едно е единствен той на терена.
Да не ги изброявам, но ако можеха да подават и вкарват повечето си положения разни бразилски "футболни богове", ехе, сигурни шампиони в това отвратително слабо първенство...
Макар повечето забравихте, че ни спаси в последната минута.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 окт 2023 10:31

bilyaletdinov написа:Ако преди 25-27 години някой тиквеник се беше вслушал в приказките на "капацитети" като тук пишещите Митко Иванков нямаше да е легенда на Левски.
Пацо Андреев трябва да си играе всеки мач, както го правеше Митко навремето. Без значение колко грешки прави. Пуснете си някои мачове от 90-те и ще видите, че Митко на младини беше много по-слаб вратар от Андреев.

То точно заради това копаем дъното, защото мисленето ни е от преди 27 години, че и още по-назад дори. Хората се развиват, а ние мислим за преди 27 години какво било и как сега трябвало да правим същото. (Горе-долу като бабките пред блока, които си говорят как през комунизма било по-хубаво)
Времената вече са други и забързани. Никой не те чака, просто намират можещи, знаещи и такива, които ще свършат работата. Това важи и за футбола. Имаме втори отбор, там също може да се трупа опит и да се играе редовно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 10:33

darkblue67 написа:
За съжаление си прав, тъкмо се разиграят и ги продаваме, за да вземем някой лев, или те искат трансфер.

Такъв е и духа на времето. Младите искат да променят да се движат и накрая какво... Аз не знам, ако се направи едно сравнение за това колко деветки е сменил "Левски" за последните 10-12 години и колко е сменил от 90-та до '00, какво ще излезе. А деветката и вратаря са знакови фигури за този клуб.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 08 окт 2023 10:35

metodito написа:[offtopic]
Kotooshu написа:С какво се занимават Ората :oops:
Пацо е дете още, ама бай ганя намира всякакви начини да го храни, тъжно!

Изображение
[/offtopic]
Злобен комплексар го е писал това. Вероятно е бил многообещаваща дзвезда на вратата, ма не са оценили таланта му. Твърдо зад Пацо съм! Тука, ако дойде Шмайхел-син ще го сравнят със земята направо. Бахти разбирачите.

Мен ме е изключително яд, да не влизам в разни конспирации, но от доста време като че ли се води някаква отвратителна не-левскарска кампания срещу нашите си момчета .

Ето един Уелтън, колкото и да кефи и да е добро момче, вчера решаваше мача на два пъти, веднъж не вкара... после трябваше да подаде на Фадигаааа . А това при него е рецидив.
Що не го хранят него?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 окт 2023 10:38

Kotooshu написа:
Наистина не мога да ви разбера, да, допуска грешки Пацо и ще продължава да допуска... но сте се вторачили само в него, все едно е единствен той на терена.
Да не ги изброявам, но ако можеха да подават и вкарват повечето си положения разни бразилски "футболни богове", ехе, сигурни шампиони в това отвратително слабо първенство...

Мда, ако можеха да подават и вкарват нямаше да запишем 11 мача без победа. Но рекорда се лепна на Стоилов, а не на играчите. Грешките на Андреев са си лично негови и чрез тях ос*ра вече втори мач с -София.
Как точно ще се развие като в голяма част от мачовете чете вестник и като дойдат мачовете с равностойните отбори от три удара два са гол?!!
R.I.P.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 10:39

koisa написа:
bilyaletdinov написа:Ако преди 25-27 години някой тиквеник се беше вслушал в приказките на "капацитети" като тук пишещите Митко Иванков нямаше да е легенда на Левски.
Пацо Андреев трябва да си играе всеки мач, както го правеше Митко навремето. Без значение колко грешки прави. Пуснете си някои мачове от 90-те и ще видите, че Митко на младини беше много по-слаб вратар от Андреев.

То точно заради това копаем дъното, защото мисленето ни е от преди 27 години, че и още по-назад дори. Хората се развиват, а ние мислим за преди 27 години какво било и как сега трябвало да правим същото. (Горе-долу като бабките пред блока, които си говорят как през комунизма било по-хубаво)
Времената вече са други и забързани. Никой не те чака, просто намират можещи, знаещи и такива, които ще свършат работата. Това важи и за футбола. Имаме втори отбор, там също може да се трупа опит и да се играе редовно.

Ами, не си прав. Налагането на Пацо за мен поне е едно от малкото читави неща в този клуб, което се прави. Това е решение със стратегическо значение. Освен това не сменяш вратарите като крилата или нападателите. Вратарят е диригента на защитата Примерът с Иванков е баш на място. Ти мислиш ли, че Иванков е най-добрият бг футболист на всички времена? Не правеше ли често и Митко грешки. Особено първите години. Ама и след това. Е, и? Той беше олицетворение на клуба с хъса си и поведението си.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 10:46

Kotooshu написа:
Мен ме е изключително яд, да не влизам в разни конспирации, но от доста време като че ли се води някаква отвратителна не-левскарска кампания срещу нашите си момчета .

Ето един Уелтън, колкото и да кефи и да е добро момче, вчера решаваше мача на два пъти, веднъж не вкара... после трябваше да подаде на Фадигаааа . А това при него е рецидив.
Що не го хранят него?

Аз бих погледнал малко по-глобално. Това е продължение на тоталното разделение, което вече не знам коя година прокарват в народа. Искат да се избием, да се изколим. Да се дръвчем постоянно. Социалните мрежи и сайтове, като този, в който сме, много помага за това. И бих намесил и липсата на възпитание, на култура. В народа се определи една група ФОБИ, гнъсари. Те обичат да мразят, да гнъсят - евро-, русо-, американо- и не знам какви. Шумни са, агресивни. А другите сме тихи. Нормални. Да си гнъсят. Понеже, ако им отговориш с хейт и ти ставаш като тях.

Що не го хранят него?

Щото не завършва на '-ов'. ;)
Последна промяна от metodito на 08 окт 2023 10:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 08 окт 2023 10:48

Kotooshu написа:
kempesmario написа:Ако искаш да станеш шампион с Андреев , няма как да стане. Вече втори мач ни проваля срещу розовите. И в другите мачове се дъни , като с Лудогорец например. Трябваше това момче да го пратят някъде да се обиграва. На Левски му трябва стабилен вратар, който да организира защитата и да дава спокойствие на тези пред него. С това момче треперя всеки мач. Колко да го чакам бе още 5 години.

Съгласен съм, вината за гола беше колкото на Андреев, толкова и на Кристиан Димитров, имаше цялото време на света да изчисти топката, а той взе да я гардира за Андреев и не прецени, че той е далече за да успее да я хване.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 окт 2023 10:55

В последните минути просто си изпълни задълженията без да сгреши.
Ако направиш геройство ,тогава спасяваш.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 окт 2023 10:55

metodito написа:
Ами, не си прав. Налагането на Пацо за мен поне е едно от малкото читави неща в този клуб, което се прави. Това е решение със стратегическо значение. Освен това не сменяш вратарите като крилата или нападателите. Вратарят е диригента на защитата Примерът с Иванков е баш на място. Ти мислиш ли, че Иванков е най-добрият бг футболист на всички времена? Не правеше ли често и Митко грешки. Особено първите години. Ама и след това. Е, и? Той беше олицетворение на клуба с хъса си и поведението си.

Аз не държа да съм прав, но вижданията ми са различни от тези на хората, които още живеете в/с миналото. Не съм привърженик на насилственото налагане на играчи. Значи предлагате отбора да търпи грешките на Андреев заради развитието му, което не е сигурно, че ще дойде. А, дори да дойде, не е сигурно, че в даден момент няма да направи номер за пари или трансфер, а клубът да вземе жълти стотинки. Е, тогава какво правим с всички жертви за неговото налагане?
R.I.P.

Върни се в “Левски”