Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Разум и страст...

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 00:09

BultraStyle написа:
botev forever написа:
BultraStyle написа:А някой теб в скоро време ще те напсува много грозно

Този някой сигурно се упражнява в къщи с родителката си в този момент!!!

Не знам кой с какво се упражнява ,ама в скоро време на някой няма да му издържат неврите и ще отнесе бан заради тебе !

Защо реши,че ще е заради мен?Аз не обиждам никой и не си служа с каруцарски речник.

1912BOTEV
Контакти:

Re: Заслужаваме си селския!!!

Мнениеот 1912BOTEV » 23 фев 2010 00:11

Всички искаме нашият си Ботев! САМО ЧЕ С ЧАКАНЕ НИЩО НЕ СТАНА! ПОНЕ В ТОВА СЕ УБЕДЕТЕ! ХРИСТО БОТЕВ СЪЩО НЕ Е ЧАКАЛ! ЧАКАЛИ СА МИЖИТУРКИТЕ, КОИТО ДРУГО НЕ МОГАТ И ДА СТОРЯТ! НИЕ ТАКИВА ЛИ ЩЕ СМЕ!?
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 фев 2010 00:20

Интересното е, че форевъра го раздава интелектуалец, но всяка тема в която се е намесил се окалпазява и извращава.
Вторият интересен факт е, че има хора първоначално мислещи като форевъра, но след като той "защити" позицията си - дори и тези хора разбират, че не са били прави.
Третият интересен факт е, че форевъра много умело оплюва всички, но никога не дава алтернатива или поне едно правилно според него действие което бихме могли да извършим.

Като цяло бих завършил с това, че форевъра е от тези хора които мразят всичко, но които все другите са им виновни, но никога не могат да поемат отговорност за нещо/дори и сред анонимността на някакъв си форум/. В живота тези хора са мишки и живота им се състои да се крият в мишите си дупки.

Най-редно е тази тема да бъде прекръстена на "bullshits from forever" и да му бъде разрешен постинга само и единствено в тази тема!

п.с.От всичко което съм написал, съм сигурен че форевъра ще се захване за мишките и за мишите дупки, но няма да види гредата в собственото си око!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 фев 2010 00:22

Форевър. Питах във ВОЙНАТА между ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ и Селско-италянската клика ти на Чия страна си... а ти ми отговори с педреското..."Всеки трябва да има избор".... междудругото по време когато се иска масово обединение да влезнеш и да ми кажеш тази глупсот си е чиста доза провокативност!!

Зададохме ти 100000 пати този вапрос ОТ ЧИЯ СТРАНА ЗАСТАВАШ и нито веднъж не даде конкретен и точен отговр.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 23 фев 2010 00:29

Този някой сигурно се упражнява в къщи с родителката си в този момент!!![/quote]

Не знам кой с какво се упражнява ,ама в скоро време на някой няма да му издържат неврите и ще отнесе бан заради тебе ![/quote]
Защо реши,че ще е заради мен?Аз не обиждам никой и не си служа с каруцарски речник.[/quote]

Ти си свършил като бряговския - в целия форум го псуват той си мисли че му обръщат внимание за умните му мисли е ..............без коментар повече.
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 00:32

bixxol написа:Този някой сигурно се упражнява в къщи с родителката си в този момент!!!

Не знам кой с какво се упражнява ,ама в скоро време на някой няма да му издържат неврите и ще отнесе бан заради тебе ![/quote]
Защо реши,че ще е заради мен?Аз не обиждам никой и не си служа с каруцарски речник.[/quote]

Ти си свършил като бряговския - в целия форум го псуват той си мисли че му обръщат внимание за умните му мисли е ..............без коментар повече.[/quote]
Цялата ти фамилия ли съчини този текст?Абсурд е да си бил сам!!!Толкова думи на едно място....

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 фев 2010 00:38

форевър ако ще не само неговата фамилия да го е мислила, ама и целия град да е помагал в мислите му.... СА СИ ИСТИНА БРАТЛЕ!!!

Ти си на опакото опако, харабия. Вечно с обратното на всички. Кеф ли ти прави да разединяваш да провокираш и да всяваш радори тука!!
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 00:40

rump_shaker написа:Форевър. Питах във ВОЙНАТА между ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ и Селско-италянската клика ти на Чия страна си... а ти ми отговори с педреското..."Всеки трябва да има избор".... междудругото по време когато се иска масово обединение да влезнеш и да ми кажеш тази глупсот си е чиста доза провокативност!!

Зададохме ти 100000 пати този вапрос ОТ ЧИЯ СТРАНА ЗАСТАВАШ и нито веднъж не даде конкретен и точен отговр.

Ти постоянно вадиш мои думи от контекста на случващото се във форума и ги нагласяш както ти е угодно.Аз съм твърдо на страната на воюващите срещу Селяка!!!!!Естествено,че всеки трябва да има право на избор в бъдещото управление на клуба свободен от изрода.

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 00:44

rump_shaker написа:форевър ако ще не само неговата фамилия да го е мислила, ама и целия град да е помагал в мислите му.... СА СИ ИСТИНА БРАТЛЕ!!!

Ти си на опакото опако, харабия. Вечно с обратното на всички. Кеф ли ти прави да разединяваш да провокираш и да всяваш радори тука!!

Симпатичен си ми поради твоята прямост и искрена любов към клуба ни,но мисля вече да не ти пускам аванти когато отправяш обиди към мен!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 фев 2010 00:48

botev forever написа:
rump_shaker написа:Форевър. Питах във ВОЙНАТА между ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ и Селско-италянската клика ти на Чия страна си... а ти ми отговори с педреското..."Всеки трябва да има избор".... междудругото по време когато се иска масово обединение да влезнеш и да ми кажеш тази глупсот си е чиста доза провокативност!!

Ти постоянно вадиш мои думи от контекста на случващото се във форума и ги нагласяш както ти е угодно.Аз съм твърдо на страната на воюващите срещу Селяка!!!!!Естествено,че всеки трябва да има право на избор в бъдещото управление на клуба свободен от изрода.

Благодаря!!

Сега след като зае официално позиция, мисля че ти е ясно следното. Взимаме 1000 човека фенове на Ботев. Това са 1000 различни мнения. Нито едно не е миродавно само за себе си. Приемаме че дори не е и право. Но когато болшенството от мнения съвпадат, е време да се вземе решение. Не всеки е сългасен но решенията се взимат на база общите възлгеди! Всеки който противоричи на тези възгледи се нарича Бунтар. Може да е прав, НО може и да не е!

И за да ти конкретизирам, ще ти кажа че и аз съм против полвината закони в БГ но ГИ СПАЗВАМ. Защото съм част от Българското общество

ТИ ЧАСТ ЛИ СИ ОТ КАНАРСКОТО ОБЩЕСТВО????
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”