NBA Season 23-24

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: NBA Season 23-24

Мнениеот Pichichi » 06 окт 2023 11:13

Моите очаквания са Везенков да е 6-ти играч за Кингс т.е. първа резерва.
Ако успее да пробие в стартовата петица ще е голямо постижение. Така че ако искаш футболист за сравнение
но не български, вземаш един отбор от типа на Борусия Д/Леверкузен, Нюкасъл/ Тотнъм, Атлетико/Сосиедад/Севиля
виждаш кои играчи са им първи резерви (най-често включвани в игра от скамейката и с най-много минути)
и горе долу там. Отборите които съм изброил нарочно не са Реал М/Барса, Сити//, Байерн М!
Сравнението разбира се е доста кръчмарско!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 окт 2023 11:16

Не е точно сравнението, щото Бербатов примерно, не е бил чак доминантен играч в Байер Леверкузен преди да отиде в Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Везенков все пак тая година стана МВП на Евролигата. Те Леверкузен последния сезон бяха много слаби, в интерес на истината. Да не забравяме, че един велик български червен футболен отбор ги отстрани в Лига Европа...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 06 окт 2023 11:23

не питам за българин. На мен Сакраменто ми се струват отбор от златната среда, опитващ да пробие нагоре тип Тотнъм
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 окт 2023 11:24

Има логика, играха в плейофите миналата година...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2023 12:00

[offtopic]
Drunken_Master написа:П.С.
Не се сещам... Гунди в кое силно първенство беше играл?

Огромен кеф изпитваш да ръчкаш умрелите, но те предупреждавам наистина последно-това е тема за НБА, всякакви хуйни за комунизъм, политика, бг футбол, и каквито там си избереш заяждания извън темата, ще водят до хурка. Има си предостатъчно теми, където да графоманстваш по съответните въпроси.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 окт 2023 12:27

Позицията на Джеймс Хардън и желанието му за трансфер не създава проблем на никой в отбора на Филаделфия 76ърс. Това каза водещият реализатор на тима Джоел Ембийд по време на подготвителния лагер.
Хардън поиска трансфер в Лос Анджелис Клипърс, след като не получи предложение за нов договор от Филаделфия това лято. Той дори заплаши с бойкот, но все пак се появи на тренировъчния лагер преди началото на редовния сезон.

Тоя... колко отбора смени и пак е недоволен, да го еба...
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 06 окт 2023 13:18

locke написа:не питам за българин. На мен Сакраменто ми се струват отбор от златната среда, опитващ да пробие нагоре тип Тотнъм

Лично мнение, не са чак Тотнъм, поне не сега. Преди плейофите тази година не ги бяха стигали 16 години. Тотнъм горе-долу си държат ниво. Тоест по-скоро е нещо като Уест Хям.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 окт 2023 13:51

Е УХ!
Сакраменто в момента са на ниво точно под най-добрите отбори в НБА но може да се считат
за доста силен отбор, над златната среда. Миналата година се представиха страхотно в редовния сезон.
Точно за това ги поставям на нивото след най-добрите отбори в европейските първенства по футбол.
Д. Фокс беше супер миналата година.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 06 окт 2023 14:23

благодаря, добих представа. Ако търсим най често ползваната резерав на Уест Хем примерно, това е Пабло Форналс
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Везенков

Мнениеот Drunken_Master » 06 окт 2023 14:40

Каквото и да си говорим Везенков не е закърмен с типичната българска мая. Пиша "типичната" за сегашните наши таланти. Най-близко го виждам с Бербатов от Леверкузен, ако трябва да бъда максимално искрен. Берба също имаше своите тежки периоди, още от времето когато се спъна в топката срещу Левски. Тогава получи страшно много критики. После същото се повтори и в Леверкузен, наричаха го "господин 1000 пропуска", но явно от дистанцията на времето стигам до извода, че това още повече го е мотивирало да се стегне и да им начупи канчето. В последствие се превърна в най-добрият играч на Леверкузен. Е, оня Леверкузен с трите загубени финала нямаше вече същата класа, но...
При Везенков беше подобна ситуацията. Примерно, престоя му в Барселона беше провал за мен. Там не успя, да се пребори дори за титулярното място. И то като се има предвид, че Барселона Баскет тогава не беше и кой знае каква сила. Наваро беше бегло подобие вече на себе си. В дебютния сезон спечели шампионската титла на Испания, ама и тогава минутите му бяха доста редуцирани.
Помня... долу-горе по това време, какво се пишеше за него. Че няма особени шансове за успех в НБА, понеже е твърде тромав за леко крило, и твърде неатлетичен за тежко. Като положителни качества му се смятаха високото баскетболно айкю и стрелбата от тройката, но като цяло изтъкваха, че е и слаб защитник.

Общо-взето... вървим напред! : ))
Изображение

Върни се в “Баскетбол”