LoveAndPeace написа:corazonazul написа:LoveAndPeace написа:corazonazul написа:LoveAndPeace написа:corazonazul написа:Докато се величае единият или другият, няма да стигнем далече. Стоилов допусна ли грешки при последния си престой в "Левски"? Каза ли, че ще си тръгне, когато вече не усеща подкрепата на феновете? Води ли разговори с Диксън, с Шолак? Кой направи връзката с последния? Когато е наясно, че Сираков има конфликт с недиалогичния изпълнителен директор, не е ли най-добре да бъде назначен нов кадърен човек (не "най-добрият от 1944 насам", не Боримиров), мислещ за интереса на клуба? Или сигурно всеки успешен бизнес разчита на "спъванки" от уж свои, за да върви напред? В тоя живот нещата никога не са само черни или само бели, както и не само Сираков носи вина за проблемите, за да бъдат цитирани единствено неговите глупости.
Десподов и Пеевски дори не знам защо присъстват тук. Кой изобщо ги бръсне за слива тези двамата и уважава или се интересува от изказванията им? Евентуално последния много си го обичат нейде из селата, когато хвърли някой лев предизборно, а редовните му изяви напоследък се дължат на поредната наглост и циничност от страна на партията му.
Сираков каза , че ще се запознае с всички документи подписвани от Ивков "другата седмица".
Какво стана с този одит ? Имам предвид това спъване в какво се е изразявало и колко фатално е било за клуба ?
Ако няма подобно спъване документално , то излиза че Ивков е махнат защото не прави ми-ми на Мимилото.
Какви хора искаме да работят в Левски ? Удобни угаждачи или хора вземащи интереса на клуба на първо място , па макар и чукундури
Достатъчно е да се уважават взаимно и да работят в интерес на клуба. Тогава се изслушват, дават се аргументи за всяко решение и работата спори.
Това добре , но когато единият има експертиза , другият не и стигнат до "арбитър" , който от своя страна винаги взема едната страна ? А пък другата страна много добре разбира , защо везните винаги накланят в едната посока ?
Тогава ?
Ако има наистина непреодолими различия в разбирането за управление, то тогава т.нар. "друга страна" си подава оставката и обявява публично причините за това. Без недомлъвки и плетене на интриги, не свиква нещо като пресконференция без микрофони и пред отбрани журналисти.
Знаеш ли какво щеше да се случи , ако веднага след мача с ПАОК , Ивков и треньора (чието име не е хубаво да се споменава в теми , които не носят името му) бяха излезли , хвърлили оставки и казали - Махаме се заради Палмите ??
Какво - щяха да лъснат истинските причини?
Хайде стига вече - колко месеца дъвчем едно и също?!?