Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 05 окт 2023 15:52

LoveAndPeace написа:
corazonazul написа:
LoveAndPeace написа:
corazonazul написа:
LoveAndPeace написа:
corazonazul написа:Докато се величае единият или другият, няма да стигнем далече. Стоилов допусна ли грешки при последния си престой в "Левски"? Каза ли, че ще си тръгне, когато вече не усеща подкрепата на феновете? Води ли разговори с Диксън, с Шолак? Кой направи връзката с последния? Когато е наясно, че Сираков има конфликт с недиалогичния изпълнителен директор, не е ли най-добре да бъде назначен нов кадърен човек (не "най-добрият от 1944 насам", не Боримиров), мислещ за интереса на клуба? Или сигурно всеки успешен бизнес разчита на "спъванки" от уж свои, за да върви напред? В тоя живот нещата никога не са само черни или само бели, както и не само Сираков носи вина за проблемите, за да бъдат цитирани единствено неговите глупости.

Десподов и Пеевски дори не знам защо присъстват тук. Кой изобщо ги бръсне за слива тези двамата и уважава или се интересува от изказванията им? Евентуално последния много си го обичат нейде из селата, когато хвърли някой лев предизборно, а редовните му изяви напоследък се дължат на поредната наглост и циничност от страна на партията му.

Сираков каза , че ще се запознае с всички документи подписвани от Ивков "другата седмица".
Какво стана с този одит ? Имам предвид това спъване в какво се е изразявало и колко фатално е било за клуба ?
Ако няма подобно спъване документално , то излиза че Ивков е махнат защото не прави ми-ми на Мимилото.

Какви хора искаме да работят в Левски ? Удобни угаждачи или хора вземащи интереса на клуба на първо място , па макар и чукундури :?

Достатъчно е да се уважават взаимно и да работят в интерес на клуба. Тогава се изслушват, дават се аргументи за всяко решение и работата спори.

Това добре , но когато единият има експертиза , другият не и стигнат до "арбитър" , който от своя страна винаги взема едната страна ? А пък другата страна много добре разбира , защо везните винаги накланят в едната посока ?
Тогава ?

Ако има наистина непреодолими различия в разбирането за управление, то тогава т.нар. "друга страна" си подава оставката и обявява публично причините за това. Без недомлъвки и плетене на интриги, не свиква нещо като пресконференция без микрофони и пред отбрани журналисти.

Знаеш ли какво щеше да се случи , ако веднага след мача с ПАОК , Ивков и треньора (чието име не е хубаво да се споменава в теми , които не носят името му) бяха излезли , хвърлили оставки и казали - Махаме се заради Палмите ??

Какво - щяха да лъснат истинските причини?
Хайде стига вече - колко месеца дъвчем едно и също?!?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 окт 2023 16:13

LoveAndPeace написа:Знаеш ли какво щеше да се случи , ако веднага след мача с ПАОК , Ивков и треньора (чието име не е хубаво да се споменава в теми , които не носят името му) бяха излезли , хвърлили оставки и казали - Махаме се заради Палмите ??

Ми щеше да се случи същото, което и когато опраскаха Черепа, т.е. нищо. Организираните фенове са на хранилка при БХ, а неорганизираните са си неорганизирани, стават за масовка, но не и за организация на нещо. Все едно живеем в различна държава, че да очакваме нещо различно, при положение че имаме периодично повтарящи се идентични събития :oops:

П.С. А пък и нито Ивков, нито Мъри биха се хвърлили ва банк за Левски - да не дъвчем едно и също - и те са хора, и на тях им се живее добре.

П.П.С. А някой да се сеща кой беше в НС на Левски по времето на Срас? Да подсказвам ли? После искате прозрачност и ала-бала - наивници
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

corazonazul
Контакти:

Мнениеот corazonazul » 05 окт 2023 16:14

LoveAndPeace написа:
corazonazul написа:
LoveAndPeace написа:
corazonazul написа:
LoveAndPeace написа:
corazonazul написа:Докато се величае единият или другият, няма да стигнем далече. Стоилов допусна ли грешки при последния си престой в "Левски"? Каза ли, че ще си тръгне, когато вече не усеща подкрепата на феновете? Води ли разговори с Диксън, с Шолак? Кой направи връзката с последния? Когато е наясно, че Сираков има конфликт с недиалогичния изпълнителен директор, не е ли най-добре да бъде назначен нов кадърен човек (не "най-добрият от 1944 насам", не Боримиров), мислещ за интереса на клуба? Или сигурно всеки успешен бизнес разчита на "спъванки" от уж свои, за да върви напред? В тоя живот нещата никога не са само черни или само бели, както и не само Сираков носи вина за проблемите, за да бъдат цитирани единствено неговите глупости.

Десподов и Пеевски дори не знам защо присъстват тук. Кой изобщо ги бръсне за слива тези двамата и уважава или се интересува от изказванията им? Евентуално последния много си го обичат нейде из селата, когато хвърли някой лев предизборно, а редовните му изяви напоследък се дължат на поредната наглост и циничност от страна на партията му.

Сираков каза , че ще се запознае с всички документи подписвани от Ивков "другата седмица".
Какво стана с този одит ? Имам предвид това спъване в какво се е изразявало и колко фатално е било за клуба ?
Ако няма подобно спъване документално , то излиза че Ивков е махнат защото не прави ми-ми на Мимилото.

Какви хора искаме да работят в Левски ? Удобни угаждачи или хора вземащи интереса на клуба на първо място , па макар и чукундури :?

Достатъчно е да се уважават взаимно и да работят в интерес на клуба. Тогава се изслушват, дават се аргументи за всяко решение и работата спори.

Това добре , но когато единият има експертиза , другият не и стигнат до "арбитър" , който от своя страна винаги взема едната страна ? А пък другата страна много добре разбира , защо везните винаги накланят в едната посока ?
Тогава ?

Ако има наистина непреодолими различия в разбирането за управление, то тогава т.нар. "друга страна" си подава оставката и обявява публично причините за това. Без недомлъвки и плетене на интриги, не свиква нещо като пресконференция без микрофони и пред отбрани журналисти.

Знаеш ли какво щеше да се случи , ако веднага след мача с ПАОК , Ивков и треньора (чието име не е хубаво да се споменава в теми , които не носят името му) бяха излезли , хвърлили оставки и казали - Махаме се заради Палмите ??

Можем само да гадаем. Вероятно това, което се случи и през април тази година.

На мене ми е по-интересно как за няма и два месеца нещата се промениха толкова драстично (05.2022)
Изображение
Снимката е взета от тази статия https://dsport.bg/palms-bet-i-batkov-domakini-na-vechera-sas-stoilov-i-legendite-na-levski-ot-sina-prikazka-1~83117.html

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 05 окт 2023 16:18

corazonazul написа:
LoveAndPeace написа:
corazonazul написа:
LoveAndPeace написа:
corazonazul написа:
LoveAndPeace написа:Сираков каза , че ще се запознае с всички документи подписвани от Ивков "другата седмица".

Тогава ?

Можем само да гадаем. Вероятно това, което се случи и през април тази година.

На мене ми е по-интересно как за няма и два месеца нещата се промениха толкова драстично (05.2022)
Изображение
Снимката е взета от тази статия https://dsport.bg/palms-bet-i-batkov-domakini-na-vechera-sas-stoilov-i-legendite-na-levski-ot-sina-prikazka-1~83117.html

Според мен основното, което се случи е, че не бяха продадени Кордоба и Анди Краев.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 окт 2023 16:31

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 окт 2023 16:47

corazonazul написа:На мене ми е по-интересно как за няма и два месеца нещата се промениха толкова драстично (05.2022)

Пари, пари и пак пари.. виртуалните пари на Драган и трансферите с процентите по веригата ... като тогава Иво е дал правата за продажба на футболиста Х, без знанието и съгласието на собственика !

LoveAndPeace , ти си един от малкото които наистина ги боли и се интересуват от уж ябълката на раздора с 10% на палмите.
Някъде да си видял поне един транспарант против десетях?, аз не съм видял признавам си.
Предполагам си спомняш Иво първите месеци какви минети прави на Сираков от сутрин до вечер и не се сети за консултирания от него договор за управление .. а, се сети в правилния момент, както и да е, всеки може да си провери кой как си противоречеше през тези 18 месеца .
Жалкото е, че дали заради наивността или нещо друго го използваха Мъри като парцал за скапаните им схеми, но още по важното е, че след онези свинщина се настани тежка чорбарщина.
Става дълго и широко, но според мен ако има грам истина, че Мъри е искал да си ходи след ПАОК ... излиза и казва , палмите това и това, Сираков е един покемон, ако не се оправят договорите до края на сезона напускам .... сещаш се какво ще стане .
Ама всеки е в правото си да вярва в каквото си пожелае.
Само Левски!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 окт 2023 16:59

mikata написа:https://levski.bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80-4/

Прекрасна новина!

tochavos написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 окт 2023 17:26

Kotooshu написа:…..
Става дълго и широко, но според мен ако има грам истина, че Мъри е искал да си ходи след ПАОК ... излиза и казва , палмите това и това, Сираков е един покемон, ако не се оправят договорите до края на сезона напускам .... сещаш се какво ще стане .
Само Левски!

И зашо да го прави? За да се превърне в мортир за кефа на няколко мрънкалници? Май всички забравяте, че Мъри е човек с пари и би желал да живее спокойно, а за тая работа нр следва да се конфронтира с баш капото бх и неговите проксита. Тук е така, следва да сте го разбрали
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 окт 2023 17:27

Kotooshu написа:
mikata написа:https://levski.bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80-4/

Прекрасна новина!

Мда, утилизираме парите от ект и Цонко, вместо да платим на нап - повече от прекрасна новина, разбира се
Непринуден написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 окт 2023 18:10

tmanolov написа:
Kotooshu написа:…..
Само Левски!

И зашо да го прави? За да се превърне в мортир за кефа на няколко мрънкалници? Май всички забравяте, че Мъри е човек с пари и би желал да живее спокойно, а за тая работа нр следва да се конфронтира с баш капото бх и неговите проксита. Тук е така, следва да сте го разбрали

Със сигурност е така, по добре да прави снимки и рекламни клипчета с лицето на мафията!

tochavos написа:

Върни се в “Левски”