Страхотен анализ ! Разбираш го футболчето ти

Радвам се, че вече оценяваш какво богатство е Майкъл Естрада - изключителен централен нападател - за мен е черният Бербо

Дано обаче контузията му не е сериозна. Ще е много жалко и за него и за отбора ни.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
mistreated написа:... Хубавото е, че след мача с Числото, това е втори такъв двубой. Явно не е случайност, а добре изпълнен замисъл. Вярвам, че при евентуална победа в събота, ставаме основен претендент за първото място.
danko_sot написа:Що? Къв е проблемът 15-20 Мин. преди мача да смени Назон и Фаетон с Асприля и Фаетон примерно. Мислиш, че щяхме да изпуснем контролът на мача ли? Аз не мисля така! Знам, че е лесно да се говори след мача, но Естрада 2 месеца бе в лоша кондиция, говореше се дори, че има хронична травма в коляното. И сега цял мач и то в Пловдив срещу водача?![]()
Относно Назон той се скъса да бяга в този мач, така че ще видим как ще е срещу Левски през второто полувреме примерно.
Red_Neck написа:mistreated написа:... Хубавото е, че след мача с Числото, това е втори такъв двубой. Явно не е случайност, а добре изпълнен замисъл. Вярвам, че при евентуална победа в събота, ставаме основен претендент за първото място.
Разбира се, че не е случайност. Просто отборът ни разполага с по-добри футболисти И от двата съперника. Въпрос на 2-3 седмици беше да влязат горе-долу във форма.
Жалко само, че в началото на сезона се казаха и изписаха един кубик глупости и същите "разбирачи" сега първи се мятат на вагона.
Колкото до мача с Ония, ... и с 5 гола да ги бием, пак Разград си остават основен претендент. Нека не се главозамайваме.
Gotzev.88 написа:danko_sot написа:Що? Къв е проблемът 15-20 Мин. преди мача да смени Назон и Фаетон с Асприля и Фаетон примерно. Мислиш, че щяхме да изпуснем контролът на мача ли? Аз не мисля така! Знам, че е лесно да се говори след мача, но Естрада 2 месеца бе в лоша кондиция, говореше се дори, че има хронична травма в коляното. И сега цял мач и то в Пловдив срещу водача?![]()
Относно Назон той се скъса да бяга в този мач, така че ще видим как ще е срещу Левски през второто полувреме примерно.
Проблемът е, че последните 15-20 минути един от най-слабите отбори в лигата Локо Сф успя да ни създаде ТРИ чисти положения. Проблем е и че смачкахме и Ботев Плд, но накрая треперихме. 2:0 е най-гадният резултат във футбола... Отделно, се говори за хронична травма, но не знаем дали е така, отделно не му знаем ние кондицията в момента. Отделно, за да не влиза Асприля нещо явно и за него не знаем... А и защо Назон и Естрада? От всички най-уморен изглеждаше Хайнц. А защо и Линдсет и Турицов да не получат почивка, толкова пот хвърлиха последните 5 мача. Ами Кареасо и него трябваше по-рано. То така за целия отбор можем да говорим... Най-ценното за мен бе, че Кордоба не влезе в игра и със сигурност ще е здрав за Левски и че Вион не получи 5 ж.к...
danko_sot написа:Така че, да Хайнц напоследък играе още по-добре и наистина може да се каже до голяма степен, че е барометърът на този състав.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта