Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ticha i vladislav написа:След тази вечер ми се струва,че мача с Левски плюс съдиите в София, ще е много по-труден от този с Локото на Тича.
'enki' написа:Отборът с тирето разпердушинва Локото, направо ги направиха сами да си говорят. Ако влезем здраво и надъхано в мача, мисля, че Локото ще изглеждат като Ботев срещу нас. Като цяло те взеха доста мачове на късмет и днес това си проличава. Ние сме по-добрите, само да успеем да вкараме.
bsz1916 написа:'enki' написа:Отборът с тирето разпердушинва Локото, направо ги направиха сами да си говорят. Ако влезем здраво и надъхано в мача, мисля, че Локото ще изглеждат като Ботев срещу нас. Като цяло те взеха доста мачове на късмет и днес това си проличава. Ние сме по-добрите, само да успеем да вкараме.
Не съдете за Локо Пд от представянето им срещу отбора с тирето . От престоя та треньора им ( микренския слуга Сашко Пътя ) в Стара Загора сме запомнили едно - когато излезе срещу " отборчето " от Етрополе - Микре , воденият от него отбор не прилича на себе си , а той дори не успява да скрие задоволството си , че отбарът му е загубил мача .
ticha i vladislav написа:bsz1916 написа:'enki' написа:Отборът с тирето разпердушинва Локото, направо ги направиха сами да си говорят. Ако влезем здраво и надъхано в мача, мисля, че Локото ще изглеждат като Ботев срещу нас. Като цяло те взеха доста мачове на късмет и днес това си проличава. Ние сме по-добрите, само да успеем да вкараме.
Не съдете за Локо Пд от представянето им срещу отбора с тирето . От престоя та треньора им ( микренския слуга Сашко Пътя ) в Стара Загора сме запомнили едно - когато излезе срещу " отборчето " от Етрополе - Микре , воденият от него отбор не прилича на себе си , а той дори не успява да скрие задоволството си , че отбарът му е загубил мача .
Същото беше и когато сегашния треньор на Локото играеше в Черно море в мачовете среущу Цска тогава без тире.Помня един мач на Тича,когато ни биха с два гола и все с участието на Томаш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта