Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 02 окт 2023 11:44

ReBorn1982 написа:За него всички са комуняги ..... защо му е на следователя да лъже ??? Години след 1989-а .....

От всички очевидци, пристигнали на мястото на катастрофата, никой не разказва за нещо съмнително .... изчетох тия дни бая неща ..... как па никой не е видял нещо подозрително ..... или всички са били комунисти ?! :lol:

Ти по-важното не отразяваш... Че карайки с подобна скорост е отговорен за смъртта на останалите двама. Ама това колегата от Сектор Б нещо не го казва.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 окт 2023 14:56

nghcvth написа:А защо изобщо някой да е искал да го убие? Да, ясно, че смятате Левски за отбора на народа, че сте били репресирани и подобни глупости, но пак няма никакъв смисъл. Ако приемем, че е заговор на комунистите, защо им е да убиват най- популярния български футболист от отбор, на който те помагат? По- скоро ми звучи като поредните приказки от 1001 нощи.

Запознат ли си с историята на комунизма, на зверствата му, на убийствата без съд, за доносите, за всичките гадории на този противен строй?

Изгледай това видео:

https://m.youtube.com/watch?v=xSWCDAxS_Rc

Малко над 13 минути е. Разказва историята на Ради Мазников. Футболист, играл рекордните 18 сезона за Левски, и до днес е един от най-младите национали на България. Носител на Балканската купа(единственият, за съжаление, трофей на ниво мъже, ако не бъркам).
Малко след 9-ти септември изчезва. Така го пишат него и поне още трима футболисти - Коста Жеков и Кирил Цветков от Левски и Димитър Зографов от Славия.
Със сигурност има и други, аз за тези се сещам.

Видеото излиза 2022 година - близо 80 г. след изчезването му. Дали толкова години, след убийството му е разсекретена и разкрита истината за него, не знам, ама във всеки случай е шокиращо, отблъскващо и зверско всичко, което му се случва, а заедно с него и на хиляди други, затрити от онези години.

Аз все още не намирам причина някой да иска да убие Ради Мазников, К. Жеков, К. Цветков, Д. Зографов, Г. Аспарухов и др. хора от България, ама те са го правели.

Обърни внимание на последните му думи в края на видеото! Настръхваш! Какви Българи е имало в България!
... и какви са ги наследили...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 окт 2023 15:02

Много е зле момчето... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Понеже и 1982 е фен на "ние спасихме евреите", може да потърсите информация за "Комисарството по еврейските въпроси" и колко "репресирани" са се облагодетелствали от изселването на евреите и репресиите им. Та, въпросния е бил вътре...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 окт 2023 15:21

Мазников се е занимавал и с политическа дейност, затова е убит най-вероятно.

Гунди е бил напълно верен на режима и галено дете на МВР, неслучайно е карал все западни коли, мебели от Италия си е поръчвал и т.н., няма грам логика да го убиват.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 окт 2023 15:28

Аз малко не се съобразих. Питам дРАНЕ, ама то момчето... как да ми каже? 4 страници с плюнки по БКП, понеже "убило" Гунди, дето кара Алфа Ромео и бил много "репресиран"... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама все пак защитника на тезата за "развитата" монархия, да ми отговори на въпроса... Къв х0й го дири "репресирания" Мазников в "Комисарството по еврейските въпроси"? Това е една жалка институция, която по цял ден се чуди, какви "хубави" неща да измисли за да "подобри" живота на евреите. Само за сведение... начело на комисарството е един човек, който е откровен антисемит, дори е членувал в подобни организации - Александър Белев.

Само да довършва... та, за въпросния вратар има доста слухове, че се е обладетелствал от репресиите срещу евреите... Айде едно цитатче по тази тема. От дневника на Лулчев, съветника на царя...

По вътрешните работи: комунистите са турени под надзор. Това не е лошо, но те сега са безопасни. След десетина дни събитията ще ги сломят съвсем. Срещу евреите се продължава политиката на ограбването. Говори се за висши лица, които са „купили“ сребърни сервизи и килими от евреи. Когато се провери и документира, ще Ви кажа имената.
Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 окт 2023 15:29

ReBorn1982 написа:
rane написа:А ти знаеш ли, че Гунди е карал със 140 км/ч. Щото и това никой не го знае, а са само догадки!

Всичко сочи натам, че е карал с толкова или някаква подобна скорост - дълъг спирачен път, разказите на следователя, на шофьора и т.н.
Да всичко сочи натам. 100+ метра видимост, камион, уж препречил вече пътя, ама Гунди ще ускорява до 140 км/ч, а след това ще спира???

Запознат ли си със спирачките на автомобилите от онова време и дистанцията, която е била необходима да се спре? Знаеш ли, че ако ти блокират колелата, спирачният път се удължава?
Знаеш ли, че при скорост от 80 км/ч можеш да оставиш и по-дълга следа, ако гумите ти блокират?

По спомен, руската кошница, която карахме дълги години имаше спирачен път от около 45 метра от 80 км/ч до 0.

Чел съм интервюта с Величка Аспарухова. В едно от тях казва, че ако ударът не е бил в резервоара на камиона, колата е щяла до посети тенекиджия и след няколко дни да си продължи по пътя.

Да ти пускам ли вида, какво се случва с автомобил, доста по-съвременен от тази Алфа, който се врязва в камион със скорост мнооого, ама много по-ниска от 140, 100, 80 км/ч?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 окт 2023 15:34

ReBorn1982 написа:
rane написа:Второ, всеки един добре обучен шофьор, какво пък остава за професионален такъв, е постоянно нащрек при подобни маневри.
Никакви шокове, никакви паники не настъпват. Скачаш докрай на спирачката, като възникне подобна ситуация с толкова малка скорост

Знаеш ли колко самолетни катастрофи са предизвикани от опитни и добре обучени пилоти ??! Правещи откровени глупости в критична ситуация. На теб ти е лесно пред компютъра да казваш трябвало това, трябвало онова .... в реална ситуация надали ще ти е толкова лесно ..... човекът вижда чист път, тръгва и след малко към него лети кола .... естествено, че е шокираща ситуация, сблъсъкът е бил неизбежен по вина на Гунди, щото е карал с прекалено висока скорост ....

Неслучайно по пътищата има ограничения на скоростта. Като не ги спазваш, стават ей такива работи .....
А кое те кара, да мислиш, че за около 1 млн. км зад гърба си(което реално си е нищо на фона на някои колеги с по над 10 млн.)не съм попадал в такива ситуации.
И знаеш ли? Спирам, бре. Спирам! И нито с камионите, нито с колите ми е било проблем да реагирам мигновено и да спра за около метър при такава скорост...

Виждам чист път, с много по-малка видимост от тази, след което отляво изскача МПС и аз... ами спирам, няма да катастрофирам и да наранявам хора я!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 окт 2023 15:42

rane написа:Чел съм интервюта с Величка Аспарухова.

Супер, аз пък съм чел интервю на вдовицата на Котков... Я да видим, тя какво казва. ;)
Защо толкова дълго прикриваха смъртта на третия човек?
Защото не искаха да се говори за вината на Гунди.

http://onovini.eu/2021/06/%D1%81%D1%8A% ... %83%D0%BC/
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 окт 2023 16:05

rane написа:Запознат ли си със спирачките на автомобилите от онова време и дистанцията, която е била необходима да се спре? Знаеш ли, че ако ти блокират колелата, спирачният път се удължава?
Знаеш ли, че при скорост от 80 км/ч можеш да оставиш и по-дълга следа, ако гумите ти блокират?

По спомен, руската кошница, която карахме дълги години имаше спирачен път от около 45 метра от 80 км/ч до 0.

1750 GT Veloce няма нищо общо със съветската кошница, която сте карали. Има 4 дискови спирачки (никакви барабанни, както е при вас) и подобрени характеристики на спирачната система, все пак е спортен модел.

Освен това пътят е сух и, както и да го гледам, не може да е карал със 70 км/ч, примерно, и да има 40 м спирачен път ... и то пак не е успял да спре .....

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 окт 2023 16:29

ReBorn1982 написа:Мазников се е занимавал и с политическа дейност, затова е убит най-вероятно.

Гунди е бил напълно верен на режима и галено дете на МВР, неслучайно е карал все западни коли, мебели от Италия си е поръчвал и т.н., няма грам логика да го убиват.

Да бе, занимавал си се с политическа дейност и просто ей така ще те застреляме, погребем до малко посещаван път, а после ден по-късно ще те изровим и изгорим заедно с животни.
Нормално? Според и за комунисти, явно да. За нормалните хора, не.

Върни се в “Свободна зона”