Аз пьк наблюдавам от далеко и ще ви кажа
че измамата с нагласените предавания е старо откритие
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Феновете на Ботев твърдо срещу Салерно!
Сельо сельо
На такива като тебе забрадка в затвора
На такива като тебе забрадка в затвора
ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ПРАВИ КВОТО СИ ИСКА. АЗ ТОЗИ БОТЕВ НЯМА ДА ГЛЕДАМ. ЗА МЕН ТОВА Е ПОРЕДЕН ЦИРК. ХРИСТОЛОВ Е КОМБИНА С СОЛЕРНО
Имам позната дето е на смяна във БТК (Виваком) и мога да ви кажа, че абонатът 6.. ... с прякото предаване по ПОтв е бил нефункциониращ от 19:04 до 20:57 часа тази вечер, което може да ви говори много... а и водещия дето от 15 обадили се говореше за 80процента от феновете като цяло....... Май чичо Митко ви подготвя психически за салерно...
Ако допуснем Салерно и италянския Ботев, на стадиона, знаете ли че митичната трибуна изток ще стане детска градина "родина" и само кибиците ще са на стадиона. А при гостуванията да не говорим, може би само медийната звезда Велизар, ще развява не знаме а на оня черния Малу Мпасинкату(дето го развеждаше като ГИД из града) прашките.! Сега или никога, не слушайте левскарите и цесекарите, те са сеирджии, послушайте сърцето си - СВОБОДЕН БОТЕВ!
ТОЙ НЕ УМИРА

1936 написа:Имам позната дето е на смяна във БТК (Виваком) и мога да ви кажа, че абонатът 6.. ... с прякото предаване по ПОтв е бил нефункциониращ от 19:04 до 20:57 часа тази вечер, което може да ви говори много... а и водещия дето от 15 обадили се говореше за 80процента от феновете като цяло....... Май чичо Митко ви подготвя психически за салерно...
"трактор" ти ли си

1936 написа:Имам позната дето е на смяна във БТК (Виваком) и мога да ви кажа, че абонатът 6.. ... с прякото предаване по ПОтв е бил нефункциониращ от 19:04 до 20:57 часа тази вечер, което може да ви говори много... а и водещия дето от 15 обадили се говореше за 80процента от феновете като цяло....... Май чичо Митко ви подготвя психически за салерно...
Любчо,истина ли е това,а..?Селяка май те е нахранил!?Преди време говореше за едни 1000 евро....Гледай да не ти излезат отзад!
xWarden написа:Пуснах си Пловдивската ТВ онлайн...Не мога да повярвам, че повечето фенове вярват на Салерно и ще допуснат италианците
А някой да успя да се свърже с по тв да гласува.....??
Продажници сме това е !
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
- botev_1912
- Контакти:
vaskonti написа:veseo написа:vaskonti написа:Защо да е загуба на време? Какво можете да направите сега, което да е полезно за отбора и което ще е късно да стане след 1 месец например? Е това ми кажи!
Мисля, че както бяхте прави последните години в отношението си към Христолов, така и в момента може да прибързате и да допуснете грешка. Не казвам, че така ще стане, казвам, че има не малка вероятност за това.
Защото алтернативния план включва фалит на досегашното дружество, а не просто създаване на 32930913091 едновременни отборчета и "което потръгне сме от него". Ако БФС се успокои, че подкрепяме италианските курви и няма опасност за живота на говедарес първия кръг, ще му дадат лиценз, няма фалит и следва забавяне на алтернативния план с 6 месеца.
Какво ви бърка вас тоя фалит, нали се регистрира нов Ботев? Ако ви лъжат сегашната марка Христолов няма да ви я даде, това нали ти е ясно? Освен това БФС няма как да даде лиценз на тоя Ботев само защото феновете го подкрепят. Нали разбираш, че трябват да се плащат сериозни суми от Салерно, при това още утре! А пък алтернативният план нищо не му пречи да тръгне след 6 месеца просто защото, както вече отбелязах, новият Ботев ще започне най-рано от следващият сезон, а не от сега.
Бърка ни дотокова, че ако селяка успее да продаде клубът, то ние пак ще си го вземем, но тогава този който купи клубът ще има удоволствието да плати около 5 000 000 дългове. Аз искам да си ги плаща селяка!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Абе вие от мнението на 15 "фена " генерални изводи ли си правите ?