efbet Лига, мач от 12-и кръг: Левски - Лудогорец
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Re: efbet Лига, мач от 12-и кръг: Левски - Лудогорец
Днес е моментът отбор, треньор, ръководство с дела да подкрепят думите си, че се борят за титла
Падаме 0:2 .
Три поредни много важни мача, изхода от които ще определи сезона ни.
Bet изравнили коефициентите.
-
Тези съперници винаги правят интересни, макар и често предизвестени двубои.
Сега поне има интрига преди мача, щом доста левскари смятат, че имаме реални шансове за победа.
Да видим дали ще има интрига и по време на самият мач ...
Аз смятам, че ако от Разград включат на онова ниво, дето на моменти биеха с по 3-4 гола в Европа, нещата хич няма да са добре за нас.
От друга страна и ние показахме не-лошо лице когато играчите са на 100 % ментално и физически в среща ...
Тъй че, да видим... Ще бъде интересно.
Сега поне има интрига преди мача, щом доста левскари смятат, че имаме реални шансове за победа.
Да видим дали ще има интрига и по време на самият мач ...
Аз смятам, че ако от Разград включат на онова ниво, дето на моменти биеха с по 3-4 гола в Европа, нещата хич няма да са добре за нас.
От друга страна и ние показахме не-лошо лице когато играчите са на 100 % ментално и физически в среща ...
Тъй че, да видим... Ще бъде интересно.
Ще стискам палци за сините

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- metodito
- Контакти:
Ако играем единствено срещу Лудогорец - 1Х. Ако играем срещу тях и съдията - ноу уей!
Прави ми лошо впечатление от началото на сезона, че защитата ни в определени периоди от мача - основно към края на полувремената - заспива. Така със Славия, мача можеше да свърши даже равен.
Прави ми лошо впечатление от началото на сезона, че защитата ни в определени периоди от мача - основно към края на полувремената - заспива. Така със Славия, мача можеше да свърши даже равен.
При Мъри с желание и агресия ги отвявахме всички.Там е разковничето.
С безхаберни продукции -Славия,Хебър ,Крумовград,нямаме никакъв шанс
С безхаберни продукции -Славия,Хебър ,Крумовград,нямаме никакъв шанс
САМО ЛЕВСКИ!
1. Пламен Андреев – 2. Жереми Петрис, 5. Келиан ван дер Каап, 33. Хосе Кордоба, 6. Цунами – 8. Андриан Краев, 10. Асен Митков, 11. Джават Ел Джемили – 7. Роналдо, 17. Уелтон, 9. Рикардиньо
Резерви: 13. Николай Михайлов, 4. Виктор Любенов, 14. Илиян Стефанов, 16. Преслав Бачев, 20. Асен Чандъров, 50. Кристиан Димитров, 88. Марин Петков
Резерви: 13. Николай Михайлов, 4. Виктор Любенов, 14. Илиян Стефанов, 16. Преслав Бачев, 20. Асен Чандъров, 50. Кристиан Димитров, 88. Марин Петков
1-цата продължи да пада и е 2,45, а 2-ката се вдигна до 3,0.