Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ivan56 » 30 сеп 2023 23:00

ReBorn1982 написа:
rane написа:Защо позицията на камиона и ремаркето на снимките не издават ни най-малкото намерение да завиват наляво?
Напротив. Начинът по който се е позиционирал убиецът навежда на мисълта, че той ще завива по-скоро надясно

Ето ти снимка, как точно разчете, че ще завива надясно ??? .... завоят наистина е кофти и е напълно възможно да му е трябвало маневра с това ремарке отзад.

Изображение

Гунди предполагам от снимката е идвал от долу?
От това което даваш за алфата като данни 122 коня за това купе хич не са малко.
Не съм някакъв про шофьор ама веднага се сещам за един такъв участък.
Излизането от Пампорово посока Пловдив
или Смолян е абсолютно същото, само че там посока Пловдив след завоя надясно е пак завой а не прав участък.
Най-вероятно Зила се е изнесъл първо да има видимост, второ да направи маневрата, а алфата просто се е нацепила в него, защото е карала бързо, при този спирачен път, който пишат.
Няма си на идея за този участък, но ако пътя по който е идвал Гунди е прав, най-малкото е щял да има видимост ако Зила е бил на пътното платно.
Моят прочит на тази случка е:
Че човек с такава кола(за времето си) обича високите скорости.
Нелеп инцидент.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 сеп 2023 23:19

rane написа:За автомобил без АБС, 30 метра следа от гумите можеш да оставиш спокойно със скорост от 80 км/ч, че дори и по-ниска.

Как реши, че са 30 метра ?? Снимката дори не хваща началото на следата от гумите .... май са доста повече.

За ремаркето - ти да виждаш ясна снимка на завоя ??! .... всичко е една снимка от далеч, и то от външната страна. Въобще не можеш да прецениш от нея дали минава ремаркето.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 сеп 2023 23:26

rane написа:Иначе е ясно, че камионът е преместен, за да се освободи едно платно, но защо историята на шофьора е скалъпена, така че да изглежда че Гунди е можел да избегне удара, имайки 4 метра свободно платно, а публикуваните снимки тогава са били само с разкаченото ремарке, за да подкрепят и внушават това?

Ти живееш в някаква много тежка конспирация.

Кой ще ти внушава нещо, като тогава е имало пълна цензура и никакви подробности за катастрофата не са публикувани официално, какво остава някой да манипулира ..... Съобщава се за случая бегло и точка. Тия снимки излизат публично десетки години по-късно.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2023 23:32

Жоро Соколов може да е бил репресиран по някакъв начин. Доколкото си спомням от самата футболна федерация не му позволяват да отиде в ЦСКА от вечният съперник. Да предположим, че някой министър примерно не го е пуснал, понеже е бил болен левскар. Малко ме съмнява, ама... да предположим, че е така.

Ама Гунди, дето ми кара Алфа Ромео в ония години, тоя да е репресиран? Абсурд на абсурдите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 сеп 2023 23:34

ivan56 написа:Моят прочит на тази случка е:
Че човек с такава кола(за времето си) обича високите скорости.
Нелеп инцидент

Естествено. За какво му е спортна Алфа, ако няма да я настъпва ??! Щеше да си кара Мерцедеса ..... отделно Фифи Перото твърди, че дясната спирачка не му е била читава и той е знаел, но е карал ..... това може също да е оказало влияние, не вярвам да лъже човекът, били са приятели и съотборници.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 30 сеп 2023 23:40

Не съм много сигурен в тази версия на историята.

Соколето, както го наричаше баща ми(бог да ги прости и двамата) бе болен левскар, защо ще му е отиде в ЦСКА?

Другото нещо, което ми разправяше за онези години, бе че Гунди бе адски малтретиран от противниковите играчи, специално Димитър Пенев е бил адски агресивен и груб спрямо него.

Другото което съм чувал от него, но вече не съм сигурен дали предавам думите му точно(защото рап текстовете бяха по-важни в онези години), че Шаламанов е бил един от най-коректните защитници, които са играли срещу Аспарухов и двамата се уважавали адски много.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2023 23:45

Оф... кво значи "малтретиран"? Той е бил изключителен футболист за времето си, напълно логично е да се играе по-твърдо срещу играчи, които застрашават постоянно твоята врата. Кристияно и Меси, малко ли ги ритаха преди години? Това малко като писанието на оня болнав тип, дето обвинява Пламен Янков за смъртта на Георги Аспарухов, понеже му изкарал червен картон. Кво е виновен той, че няколко дни по-късно, за зла беда, Гунди катастрофира?! Къв паралел може да се направи между едното и другото. Между другото, за Спиро Дебърски от Локо София съм чувал, че бил толкова бърз, че защитниците му късали фланелката най-редовно. Нямало друг начин, да бъде спрян.
Колкото до Соколето, това което аз говоря е част от интервюто му за "Всяка неделя" при Кеворк. Мисля, че интервюто е или от началото на 80-те, или от краят на 70-те. Там някъде...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7rH2XoesQVg[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 30 сеп 2023 23:48

Говоря за примери, като това, че са използвали карфици да го бодят по време на мач.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 сеп 2023 23:49

https://blitz.bg/sport/bg-futbol/sledovatelyat-na-tragediyata-pred-blits-nyamashe-kozha-po-telata-na-gundi-i-kotkov-gledkata-be-uzhasyavashcha_97386.html

Алфа-та се е движила със скорост около 144 км/ч.

Започнахме да правим измервания, отчетохме 40 метра разчетворена спирачна следа. Шофьорът на ЗИЛ-а е видял, че е чист пътят откъм София и е започнал да прави ляв завой. Камионът обаче е имал ремарке, за да се изнесе в насрещното платно му е трябвало повече време. Гунди е преценил, че може да мине преди камиона, но не е очаквал, че ще бъде с дълго ремарке. Това е довело до фаталния край. “

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2023 23:56

Ми, щом е карал със 144 км май нищо чудно шофьора на ЗИЛ-а да е прав и Гунди наистина да е бил пиян. На тия завои, кой адекватен човек, ще тръгне, да вдига подобна скорост!? Баси мамата...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”