efbet Лига, мач от 10-и кръг: Левски - Етър
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига, мач от 10-и кръг: Левски - Етър
Поне Костов им го шибна с макарите на тия. Само дето те не се замислят, няма с какво.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Да си ги пускат тия димки, ще им ги плащаме, но да го правят след първи гол. Тогава ще се успокои отборът, ще получи указания от треньора. А сега бързат да ги пускат, за да се попречи на ранен гол. Нарочно ли го правят? Или да се преместят на отсрещния сектор и вятърът ще им издуха пушеците извън игрището.
drvasko, като левскар, много силно ми се иска да не си прав, макар реалностите да сочат, че по-скоро би следвало да се откажеш прав.drvasko98 написа:
Категорично не играем добре. Като вземем в следващите 8 мача 6-7 точки си спомнете какво съм ви писал. Даже се притеснявам да не съм оптимист. Очаквам по Коледа да сме на 8-мо място
Но като левскар на мен ми се иска да вземем 12 т. от следващите 4 мача. Звучи невъзможно, особено на фона на селският и срамен футбол, който играем от реванша с Айнтрахт насам(тогава си играхме като Етър вчера), но такова ми е желанието, като левскар.
Ако ще да са грозни победи с по 1 гол на мъка след рикошети, автоголове или тупалки от далечно разстояние, но ми се ще да ги вземем всичките 4 мача, които ни предстоят за първенство.
Ей така, да се порадваме напук на аматьорщината в клуба, на мошениците и крадците от Палмсбет, на абсолютно некадърният и несъстоятелен мажоритар, убиващ Левски и левскарството с лъжите и схемите си ден след ден, на малоумните и прости левскари, подвеждани от елементарната пропаганда на разни И. Раеви приказки, на празнодумни трибунки из социални мрежи и извор на необятната Бай Ганьовска простотия в интернет, на бездарниците носещи свещената синя фланелка, начело с Fatiguant, Чандъров. Галчев и т.н.
Иска ми се напук на всичко това да ги вземем тези 4 мача!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
''малоумните и прости левскари''
rane, има ли смисъл от подобни думи от твоя страна? Нормално нещо ли намираш в това да обиждаш по такъв начин част от левскарите, които не са съгласни с теб? Ще оставя мнението все пак, за да може всички да го прочетат и да се убедят до какво ниво може да паднеш, за да тръгнеш срещу всеки, който не е съгласен с теб. Какво ще стане, ако всички започнем да пишем така?
rane, има ли смисъл от подобни думи от твоя страна? Нормално нещо ли намираш в това да обиждаш по такъв начин част от левскарите, които не са съгласни с теб? Ще оставя мнението все пак, за да може всички да го прочетат и да се убедят до какво ниво може да паднеш, за да тръгнеш срещу всеки, който не е съгласен с теб. Какво ще стане, ако всички започнем да пишем така?

1914.1902 написа:''малоумните и прости левскари''
Страхливият футбол сме го играели от Айнтрахт насам, не от гостуването на Спартак Вн, където устискахме Х

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:1914.1902 написа:''малоумните и прости левскари''
Страхливият футбол сме го играели от Айнтрахт насам, не от гостуването на Спартак Вн, където устискахме Х![]()
Аз шампионски футбол пък не си спомням да сме играли в последните десет години,освен при Люпко, който със сигурност знае как да стане шампион. Та е срамно да го наредя до останалите. : (
От Левски е останало само името и феновете.Сираков само тупа топката и нищо повече!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:От Левски е останало само името и феновете.Сираков само тупа топката и нищо повече!
Дори и името Левски, вече не всява страх и респект в отборите. Феновете са тотален леш. От близо 20-25 години, Левски не е това, което беше и няма да бъде. Стадиона ще е пълен само на европейски мачове, ако изобщо ги има. И ръководство и фенове само пречат на клуба.
Тежко обременени хора пишат тук, Миналата година помните ли поредицата поредни" победи" при владетеля на правилния футбол!!!! Точно този тип мачове.....целия отбор прибран на 40м пред вратата, гледайте и другите фаворити и те колко такива мачове ще имат.Влезне ли ранен гол отиват на 5-6 на 0, но самочувствието им идва ако задържат и става тактика- братя грабвайте телата! Заради този тип тактика даже Гуардиола купи 2- метров нападател и тези най се търсят сега, отминава времената на фалшиви 9-ки! Откакто почна тактиката с трима централни и бекове и деф халфове и какво ли не.Лично съм доволен от Костов и щаба му, приятно съм изненадан и при цялото ми уважение към Мъри, с него и смени в 92 мин завършваме 0-0.
-
Нашите не могат ли да видят Георги Николов от Хебър, а Арда нямам си на идея кой ги спонсорира, но как привлякоха Тунгара от Берое, големи пасове прави. Арда вкараха на Ботев Враца и Хебър 7 гола, ние едва се измъкнахме.