Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ИВАН ЦАЧЕВ
Дано Цачев си възвърне формата и да се наложи, но ако мисли за нощен живот и мацки ще се провали. На Хичо може и да му потръгне тази година, защото има качества. От Генев според мен ще стане добър защитник, но му трябват още мачове. Според мен не всички юноши милеят за Левски и примерите в тази посока са много.
plamak написа:Дано Цачев си възвърне формата и да се наложи, но ако мисли за нощен живот и мацки ще се провали. На Хичо може и да му потръгне тази година, защото има качества. От Генев според мен ще стане добър защитник, но му трябват още мачове. Според мен не всички юноши милеят за Левски и примерите в тази посока са много.
истината е в юношите.
И аз бих се радвал да се дава шанс на юношите, има кадърни момчета. Политиката на клуба спрямо тях не е най правилната. Трябва да им се даде шанс, така най добре се вижда кой за какво става!
-
- Контакти:
pomiqrat написа:Кой беше този Ники ДимитровНадявам се разбирате иронията ми за таланта
Е как кой,вечната млада надежда.
gun175 написа:И аз бих се радвал да се дава шанс на юношите, има кадърни момчета. Политиката на клуба спрямо тях не е най правилната. Трябва да им се даде шанс, така най добре се вижда кой за какво става!
АБСОЛЮТНО. В КРАЙНА СМЕТКА ДОРИ ДА СЕ ПРОВАЛИМ В ПЪРЕНСТВОТО СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ОБВИНИ РЪКОВОДСТВОТО.
Стига сте спамили с тоя Цачев бе. Едно, че още нищо не е направил и показал и второ - вече има тема за него 

L_Messi написа:Стига сте спамили с тоя Цачев бе. Едно, че още нищо не е направил и показал и второ - вече има тема за него
Ами заслужава си вниманието. Той наистина е голям талант.
- Gonzo0009
- Контакти:
Ще го чакаме да стане и той на 30 години за да "натрупа опит" както казва треньорът ни...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Вечно говорим за юношите, ма една е истината. Просто 90% от тях не стават ... Хичо свърши с футбола, ония ден срещу Локо Мездра беше най-жалкия на терена. Цачев не е играл полувин сезон в Пирин, тука ще е 4-ти нападател... Демек няма място в момента в Левски. Генев му трябва самочувствие. Добре игра на бека ония ден. Тоа Станчев, много дребен и нещо не ми харесва. Иначе Милиев, Митрев и Гаджев няма кво да говорим за тях. Бъдещето на националния.
Ами то това е проблема при нас Все някъде трябва да '' трупат'' опит.