Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот metodito » 19 сеп 2023 14:41

ReBorn1982 написа:https://news.bg/crime/okonchatelno-6-godini-zatvor-za-shofyora-ubil-trigodishno-dete-v-botevgrad-prez-2018-g.html

Употреби марихуана, сгазил дете, избягал от местоипроизшествието ...... и ..... 6 години .... то надали и тях ще излежи .....

metodito написа:
ReBorn1982 написа:https://www.24chasa.bg/biznes/article/15552492

Най-после признаха, че готвят ударно поскъпване на тока за домакинствата с т.нар. "либерализация" ..... естествено, държавата (с нашите пари) ще плаща част от поскъпването .... но откъде пари, като бюджетите вече ще са все на минус ..... явно заеми ....

Не отмениха ли либерализацията за 2025?

От 1-и януари 2026-а влиза. Тогава идва "купонът" с цените на тока .....

С бързината, с която текат събитията по света и у нас то дотогава я камилата, я камиларя. Да не говорим, че то може и България да няма до три години. ...при определено стечение на обстоятелствата.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 сеп 2023 14:43

Drunken_Master написа:
damyanov1963 написа:И трябва да дойдат с тракторите и да блокират улиците и булевардите?!

Абсолютно, да... Само по такъв начин, може да се привлече тяхното внимание. Примерно... когато майките на децата с увреждания стояха МЕСЕЦИ НАРЕД опънали палатки около НС, да имаше някакъв ефект? Абсолютно никой не ги отразяваше дни наред. До момента, когато Валери Симеонов не изрече ония глупости по техен адрес. И Вежди не каза "Махайте ми тия майки от главата!". Тогава, предполагам, че си бил много спокоен... не е имало задръствания, не са ти нарушавали гражданските права и т.н.?

damyanov1963 написа:Карай си трактора на село и не се занимавай с градски работи, не са ти ясни.

Старче, аз съм на 32 години и съм роден в град. Почти целият ми живот е минал в град. А това, да тръгнеш, да иронизираш някого, понеже живеел на село е толкова жалка история, че няма накъде. Ама то надали има нещо, което да ме учуди от теб... А и си фен на един определен отбор, то при вас такива хора са често срещани.

damyanov1963 написа:Я ми кажи поне, къде ще ползвате тоалетни?!

Ще се*ем на улицата, бъди спокоен... Ама няма да пърдим, че ще ти нарушим спокойствието. Ама ако мирише, вече не отговаряме. Сложи си щипка на носа, като ходиш до магазина.

Наистина ли си толкова див селянин, та не разбираш какъв е проблема?! Колко бяха майките с палатките и къде се бяха настанили, как може да сравняваш няколко палатки с няколко хиляди, или поне няколкостотин трактора?
И не ми отговори, къде ще ползвате тоалетни?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 сеп 2023 14:45

Именно, щото ги сравнявам. Едните стояха месеци наред и никой не ги ебаваше изобщо, другите са решили, да вземат нещата в своите ръце и поне да се опитат, да си решат проблема... Е, на някои им се нарушава спокойствието, ама то... всяко огромно постижение изисква своите жертви.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 сеп 2023 14:46

Спиране на субсидии и е без това обират лъвският пай. Който не е разбрал от от четири два са за техният сектор.
След като не спазват европейски договори, достъпа им до Европейския пазар да бъде спрян.
Да продават където си искат тия мазни угоени дебелаци.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2023 14:47

delqnski47 написа:
metodito написа:Страхотна манипулация на уродите да разделят българите.

Праят междукласова борба. Връщаме се у 20-те.
"Селяни"(зърнати) срещу "граждани".
А те двете са свързани. Тъпаците ги въртят в момента със стари манджи от 20-те години

Имам един приятел, който е пчелар, но в същото време е краен либерал, даже воинстващ. Фейсбуци с някакви постове ум да ти зайде. Как да му обясниш, че го манипулират. А това с изправянето на селяни-граждани, да, само това не се бяха сещали. Признавам им го обаче, че са добри. Докато не ни направят един майдан, няма да се спрат. Пробват това, после друго, трето. Само че си мисля, че не са си написали домашното. Ако пък успеят, значи това наистина не е същата страна, в която се родих.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 сеп 2023 14:49

metodito написа:
delqnski47 написа:
metodito написа:Страхотна манипулация на уродите да разделят българите.

Праят междукласова борба. Връщаме се у 20-те.
"Селяни"(зърнати) срещу "граждани".
А те двете са свързани. Тъпаците ги въртят в момента със стари манджи от 20-те години

Имам един приятел, който е пчелар, но в същото време е краен либерал, даже воинстващ. Фейсбуци с някакви постове ум да ти зайде. Как да му обясниш, че го манипулират. А това с изправянето на селяни-граждани, да, само това не се бяха сещали. Признавам им го обаче, че са добри. Докато не ни направят един майдан, няма да се спрат. Пробват това, после друго, трето. Само че си мисля, че не са си написали домашното. Ако пък успеят, значи това наистина не е същата страна, в която се родих.

Тва даже като се замисля няма огромно значение. По ще е интересно след няколко месеца с цените на бензина и тока. Що квиченье ще е.. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2023 14:51

Софиянци не ги бърка. Другите - онея путинофили в прованса да мрат в л***на.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 сеп 2023 14:57

Drunken_Master написа:Именно, щото ги сравнявам. Едните стояха месеци наред и никой не ги ебаваше изобщо, другите са решили, да вземат нещата в своите ръце и поне да се опитат, да си решат проблема... Е, на някои им се нарушава спокойствието, ама то... всяко огромно постижение изисква своите жертви.

Какво ще ми е постижението на мен, че и огромно от вашите протести? Ще се намалят непрекъснато галопиращите нагоре цени на храните в магазините ли? Протестирайте си по родните места, щом не се нарушават правата на другите, блокирайте си общини, улици, булеварди, градски транспорт, ако има такива, входове, изходи на населените места.
Ако го направите на всякъде, откъдето идвате, ефекта ще е същия.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 сеп 2023 14:58

Кви "наши" протести? Аз в момента съм си в Толбухин, че ще бера грозде... :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 сеп 2023 15:03

Масов бой е станал в двора на училище в Кърджали, съобщиха пред 24rodopi.com свидетели на сцените.
„Около двадесет младежи бяха. Някои голи до кръста, блъскаха се, дърпаха се, крещяха. На място пристигна полиция“, разказаха очевидци.
Школото се намира в централната част на областния град.
Трима тийнейджъри са били отведени с патрулка от полицаи след сбиването в двора на училище в централната част на Кърджали. Две от момчетата са инициатори на екшъна. Третият е свидетел, който да даде показания.
Две патрулки са се отзовали на сигнала за сбиване в двора на Механото в областния град.
„Двама се биха, другите бяха сеирджии и подкокоросваха биячите. Всички се бяха струпали и крещяха дивашки. Сбилите се са осмокласници“, разказаха за случилото се свидетели.

Училище в Кърджали? Тия са били българчета, залагам си главата!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”