Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Сега е моментът софиянци да излязат и да видят жив трактор. Май трябваше да почнем с мотиките и лизгарите.
- damyanov1963
Drunken_Master написа:damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:damyanov1963 написа:Мога ли да попитам, аграрниците с тракторите на входа на София, които поставят ултиматоми и се канят да я блокират, като с това ще ми нарушат гражданските и човешките права, както и на още над 1 млн. души, къде ползват тоалетни и ние имаме ли право на протест в защита на гражданските и човешките си права, или само те?
Ще ти нарушат човешките и гражданските права? Щото протестирали?![]()
Ами Да, но ти не го разбираш, щото в твоето родно място не се случват такива работи, а тука - редовно.
Мда... Колко жалко, че в Толбухин нямаме НС.![]()
![]()
![]()
Ама що ти нарушават правата, че не разбрах? Много е шумно? Или понеже в София няма никакви задръствания, та сега има?![]()
Ами щом не разбираш, че един блокаж на улици създава затруднения, които нарушават правата на останалите, стой си в ТОЛБУХИН и се радвай на спокойствието.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Drunken_Master
- Контакти:
NOMER14 написа:Drunken_Master написа:Чак "добре нахранени" не са били... Айде, да не вадим пак статистиката от "Статистически годишник"...NOMER14 написа:Селяните преди Девети са били добре нахранени, но са нямали пари, за да ходят с фракове и бомбета.
Че какво му трябва на човек на къра - хляб, сирене, лук/чесън и джанки. Зимата вече и мръвка. То, и църковният календар повелява пост през повечето дни в годината.
Да, риба тон и сьомга не са яли.
Ква "риба тон и сьомга", то кладенците са били някакъв особен лукс в ония години... Да не говорим за маси, столове и т.н. Като стана дума за обработка на земята... то дървеното рало в ония години е било също някакъв огромен лукс. За железен плуг да не говорим. Отвратителна мизерия! Дядо ми е бил от кулашко семейство (както написах по-горе), ама какви неща ми е разказвал за ония години... После и нещата, които прочетох за ония години се потвърдиха.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
damyanov1963 написа:Ами щом не разбираш, че един блокаж на улици създава затруднения, които нарушават правата на останалите, стой си в ТОЛБУХИН и се радвай на спокойствието.
Аз разбирам... Само не разбирам, кво виеш на умряло, че хората протестирали. Нарушавали били гражданските ти права, що за дебилщина!? Ми, ако искаш, да вземат, да се съобразят с тебе и да изчакат до другото лято, да отидеш на Каварна на почивка, та да вземат тогава, да протестират, а? Баси... ай да не обиждам.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- delqnski47
- Контакти:
Thsmith написа:Или не ти позволява. Както не ти позволява да си вкарваш трактора в Столицата... примерно.delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:И утре ако украинътъ ти спре зърното, щот така е решила, кой ше те храни. Баба ти ли
Тея утре ако затворят Кофия с тракторите и така спрат достъпа на храни и суровини по магазините, ще изпукате за 2 дена. Ще тряя правите ''аir drop'' отгоре от самолетите да си вкарвате салами и наденици да ядете кат на война.
Няма ли да е по лесно просто да ги арестуват и "тракторите" да се отстранят от пътя?![]()
Само питам
Нещо не отговаря на въпроса ми тоя метод. Имаш 7 процента от БВП + второ място в ЕС по износ. Кво ще затваряш и ще арестуваш, ше си ядеш после подметките
Когато някой се опитва да направи нещо незаконно, арестуваш го. Не е особено трудно. Другото няма значение.
--
И между другото, може да се върнеш и да видиш, че съм на абсолютно същото мнение и за блокирането на Орлов Мост и палатковите лагери по улиците. Това, че някой има причина да протестира, по никой начин не му дава право да блокира останалите хора.
п.с. Аз и сега не им ползвам продукцията и не съм тръгнал да ям подметки.
Ти да не си сам тука. Тея дето ти бъркат говната в чинията какво ядат. Или техни роднини и приятели. Кво ядеш ти лично не е толкова важно. А иначе за протестите изобщо не съм убеден от чисто правна гледна точка. Пишеш до общината и тя ти позволява.
И да, за мен е важно точно аз какво ям, а не някой друг. Както и е важно да не ми пречи някой трактор или либерал да изляза от вкъщи или да си свърша някаква работа.
Очевидно е позволено, щот протестите се съгласуват с кметовете.
А важно ли ти е ако стане дефицит в бюджета поради липса на производство и ДДС тая разлика откъде ще се покрие? То само с ядене и сране не става, малко и акъл повече е нужен
Последна промяна от delqnski47 на 19 сеп 2023 14:04, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Drunken_Master
- Контакти:
- damyanov1963
Drunken_Master написа:damyanov1963 написа:Ами щом не разбираш, че един блокаж на улици създава затруднения, които нарушават правата на останалите, стой си в ТОЛБУХИН и се радвай на спокойствието.
Аз разбирам... Само не разбирам, кво виеш на умряло, че хората протестирали. Нарушавали били гражданските ти права, що за дебилщина!? Ми, ако искаш, да вземат, да се съобразят с тебе и да изчакат до другото лято, да отидеш на Каварна на почивка, та да вземат тогава, да протестират, а? Баси... ай да не обиждам.
На Каварна си ходи ти, аз на българско море не ходя от поне 10 години.А това, че такива като тебе не разбират как се нарушават правата с блокажи на улици и булеварди в МИЛИОНЕН град си е ваш проблем, който не ме интересува. Значи те имат право да протестират, като нарушават правата на другите, а ние нямаме право да изкажем поне мнението си, така ли?!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Drunken_Master написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боциньо трол
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
damyanov1963 написа:Значи те имат право да протестират, като нарушават правата на другите, а ние нямаме право да изкажем поне мнението си, така ли?!
Я ми дай някаква насока... примерно, по какъв начин виждаш, да изразят своето несъгласие с управлението на управляващите в момента? Примерно... щом много хора били нарушавали правата ти, да вземе, да отиде един човек само. Ама не само това, той и да не вика, понеже трябва да се пази тишина и да има спокойствие за едномилионния град. Да не си позволява да използва нецензурни думи, понеже минават по улицата деца и пенсионери и т.н. Ако носи транспарт със себе си, нека и там да няма нецензурни думи, че ще се засегне някой. И т.н. Дай някаква насока...
Съгласен ли си, понеже многото хора задръствали улиците, те да се придвижват пеша. Или най-много с велосипеди примерно, ама да си карат по велоалеята, понеже да не ти нарушават спокойствието, да няма задръствания и т.н.?
- damyanov1963
Drunken_Master написа:damyanov1963 написа:Значи те имат право да протестират, като нарушават правата на другите, а ние нямаме право да изкажем поне мнението си, така ли?!
Я ми дай някаква насока... примерно, по какъв начин виждаш, да изразят своето несъгласие с управлението на управляващите в момента? Примерно... щом много хора били нарушавали правата ти, да вземе, да отиде един човек само. Ама не само това, той и да не вика, понеже трябва да се пази тишина и да има спокойствие за едномилионния град. Да не си позволява да използва нецензурни думи, понеже минават по улицата деца и пенсионери и т.н. Ако има транспарт със себе си, нека и там да няма нецензурни думи, че ще се засегне някой. И т.н. Дай някаква насока...
И трябва да дойдат с тракторите и да блокират улиците и булевардите?! Ако на военните им се допротестира с танковете ли трябва да дойдат?!
Карай си трактора на село и не се занимавай с градски работи, не са ти ясни.
Я ми кажи поне, къде ще ползвате тоалетни?!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч