xWarden написа:Пуснах си Пловдивската ТВ онлайн...Не мога да повярвам, че повечето фенове вярват на Салерно и ще допуснат италианците
Извадката е много малка спрямо броя на всички феновете за да правим генерални изводи .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
xWarden написа:Пуснах си Пловдивската ТВ онлайн...Не мога да повярвам, че повечето фенове вярват на Салерно и ще допуснат италианците
veseo написа:vaskonti написа:Защо да е загуба на време? Какво можете да направите сега, което да е полезно за отбора и което ще е късно да стане след 1 месец например? Е това ми кажи!
Мисля, че както бяхте прави последните години в отношението си към Христолов, така и в момента може да прибързате и да допуснете грешка. Не казвам, че така ще стане, казвам, че има не малка вероятност за това.
Защото алтернативния план включва фалит на досегашното дружество, а не просто създаване на 32930913091 едновременни отборчета и "което потръгне сме от него". Ако БФС се успокои, че подкрепяме италианските курви и няма опасност за живота на говедарес първия кръг, ще му дадат лиценз, няма фалит и следва забавяне на алтернативния план с 6 месеца.
plan-2012 написа:xWarden написа:Пуснах си Пловдивската ТВ онлайн...Не мога да повярвам, че повечето фенове вярват на Салерно и ще допуснат италианците
Извадката е много малка спрямо броя на всички феновете за да правим генерални изводи .
rump_shaker написа:Фореваре стига си дразнил. Питаш за ПЛАН, питаш за ръководство... само ще ти кажа има имена... Бакалов е еидн пример, КЦМ като спонсор, има бъди сигурен
Сега ще те питам теб нещо. Кажи ми плана на СЕЛСКИЯ къв е. или на Салерно който е КОМБИНА сс селтака..... Кажи ми кат си толкоз отворен айде слушам ....
canar4e написа:Толкова съм учуден от предаването 1х2,или по-точно от анкетата,че чак имам чувството,че всичко е било нагласено между Любо и митьо...не знам..
Jeff Ament написа:canar4e написа:Толкова съм учуден от предаването 1х2,или по-точно от анкетата,че чак имам чувството,че всичко е било нагласено между Любо и митьо...не знам..
Е,как ще е нагласено като се обадиха доста хора.Ядосвам се,че се разделихме като публика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост