Народа вече започна да гледа за "рекорди", така че очаквам Тен Хаг да излети този сезон.
Records broken so far this season -
- Manchester United had never lost at the Tottenham Hotspur stadium, until Erik Ten Hag.
- Manchester United hadn't lost the opening two away games since 1973-74, until Erik Ten Hag.
- Manchester United hadn't conceded more than one goal in 4 consecutive league games since 1979, Until Erik Ten Hag.
- Manchester United had never conceded 2 goals in the opening 4 minutes of a PL game at Old Trafford, Until Erik Ten Hag
- Manchester United had never conceded 23 shots in one game at Old Trafford in PL history, Until Erik Ten Hag
- Manchester United had never lost to Brighton at Old Trafford, until Erik Ten Hag
- Brighton had never won twice in a row at Old Trafford, until Erik Ten Hag
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
ЕТХ се оправдава с липса на късмет....Това е първи знак на безсилие. Да имаше няколко спорни ситуации в наш ущърб, но не това е водещото !
Първият гол на Брайтън е показен за игровата безпомощност на отбора ни
Първият гол на Брайтън е показен за игровата безпомощност на отбора ни
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Тен Хаг дойде по подобие на Ван Гаал - с харизма, принципи и заявка за големи промени, налагане на нови стандарти и философия.
Единият не постигна и 30% от плановете, другият по необясними причини зацикли.
Ситуацията с Глейзърс като причина за слабите резултати е абсурдна и винаги се акцентира като изпаднем в лоша серия.
Може да са недостатъчно, но Ман Юнайтед има сумарно повече победи отколкото равенства и загуби.
Като печелим темата за Глейзърс леко затихва, почнем ли с лошите резултати и пак се почва рефренът.
Ами, е**** тоя двоен стандарт!
Тен Хаг е прекалено праволинеен, прекалено логичен в разбиранията си, което може да е благоприятно за друг отбор, но не и при нас.
Главен белег за подобен типаж, поне за мен са две неща - дали можеш да правиш обрати и успеваемостта ти навън.
Това са най-трудните неща в играта.
Когато обаче се пропуква и най-силният ти коз - домакинствата, тогава вече нещата стават коварни.
Не знам докога ще го повтарям, но ако има някакво самоуспокоение е, че все още сме в началото на сезона. Обаче след още 5-10 мача няма как да важи тази мантра.
В действителност следващите няколко мача са критично важни за евентуална стабилизация.
Пък вече какво ще стане след тях, това е друг въпрос, но продължи ли тази спирала от лоши резултати - шансовете за Топ 4 рязко ще намалеят, понеже 10+ точки разлика особено тази година няма как да се наваксат, чудо ще трябва.
Програмата до дербито с Ман Сити:
Байерн, Бърнли, Палас Купа, Палас, Галата, Брентфорд, ШЮ, Копенхаген
Отлична възможност за реанимация.
Мачът с Байерн е бонус, но така или иначе, каквото и да се случи, то следващите вече са задължителни за печелене!
Единствено мача за купата е по-особен, но едва ли на някой му е до Карабао предвид значимостта на ВЛ и ШЛ.
Тен Хаг изобщо да не си стяга мускулите там и да товари титулярите както миналата година, ами да пуска младоците и резервите, и вече докъдето стигнат.
Единият не постигна и 30% от плановете, другият по необясними причини зацикли.
Ситуацията с Глейзърс като причина за слабите резултати е абсурдна и винаги се акцентира като изпаднем в лоша серия.
Може да са недостатъчно, но Ман Юнайтед има сумарно повече победи отколкото равенства и загуби.
Като печелим темата за Глейзърс леко затихва, почнем ли с лошите резултати и пак се почва рефренът.
Ами, е**** тоя двоен стандарт!
Тен Хаг е прекалено праволинеен, прекалено логичен в разбиранията си, което може да е благоприятно за друг отбор, но не и при нас.
Главен белег за подобен типаж, поне за мен са две неща - дали можеш да правиш обрати и успеваемостта ти навън.
Това са най-трудните неща в играта.
Когато обаче се пропуква и най-силният ти коз - домакинствата, тогава вече нещата стават коварни.
Не знам докога ще го повтарям, но ако има някакво самоуспокоение е, че все още сме в началото на сезона. Обаче след още 5-10 мача няма как да важи тази мантра.
В действителност следващите няколко мача са критично важни за евентуална стабилизация.
Пък вече какво ще стане след тях, това е друг въпрос, но продължи ли тази спирала от лоши резултати - шансовете за Топ 4 рязко ще намалеят, понеже 10+ точки разлика особено тази година няма как да се наваксат, чудо ще трябва.
Програмата до дербито с Ман Сити:
Байерн, Бърнли, Палас Купа, Палас, Галата, Брентфорд, ШЮ, Копенхаген
Отлична възможност за реанимация.
Мачът с Байерн е бонус, но така или иначе, каквото и да се случи, то следващите вече са задължителни за печелене!
Единствено мача за купата е по-особен, но едва ли на някой му е до Карабао предвид значимостта на ВЛ и ШЛ.
Тен Хаг изобщо да не си стяга мускулите там и да товари титулярите както миналата година, ами да пуска младоците и резервите, и вече докъдето стигнат.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Лошите новини не спират ! АУБ е аут за осем седмици след контузия....
Дало ,честно казано е много слаб в фаза защита !
Дало ,честно казано е много слаб в фаза защита !

Толкова мн контузии със сигурност не са случайност!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Абсолютно ! Според мен сме провели тотално сгрешена като методика лятна подготовка.
Отбора е в трагичен вид. Физически сме може би, най-слабо подготвения отбор във ВЛ !
Незнам какво сме правили в САЩ, но определено сега берем плодовете на този "труд"
Отбора е в трагичен вид. Физически сме може би, най-слабо подготвения отбор във ВЛ !
Незнам какво сме правили в САЩ, но определено сега берем плодовете на този "труд"
Нямам особени проблеми с Дало и Регилон по бековете. Особено като имаме и контузии, какво да се направи.
Имат хъс и леко безразсъдство на моменти, но поне атакуват и пробиват, което ми допада.
Ако имат късмет дори и голове могат да дойдат от тях.
Проблемът е в централната двойка защитници.
Тук липсва синхронът, което в комбинация с лошата форма на Каземиро прави нещата много опасни.
Онана също можеше и да се намеси/спаси по-адекватно при някои удари-голове.
По тази ос ни идват проблемите в защитен план.
Линдельоф изобщо не е в час, Мартинес е далеч от силните си дни, пък и да не забравяме че ВЛ не е Ередивизи, и колкото и да ни допада неговия дух, срещу някои неписани правила не можеш да се бориш.
Варан е опитен, но чуплив и тромав.
Остават Хари и Евънс, които са обект на подигравки, но истината е, че с тях бихме били по-устойчиви поради ред причини.
Време е един от тях да застане до Мартинес срещу Байерн, а вече за купата с Палас е редно е да ги пусне и двамата титуляри.
Имат хъс и леко безразсъдство на моменти, но поне атакуват и пробиват, което ми допада.
Ако имат късмет дори и голове могат да дойдат от тях.
Проблемът е в централната двойка защитници.
Тук липсва синхронът, което в комбинация с лошата форма на Каземиро прави нещата много опасни.
Онана също можеше и да се намеси/спаси по-адекватно при някои удари-голове.
По тази ос ни идват проблемите в защитен план.
Линдельоф изобщо не е в час, Мартинес е далеч от силните си дни, пък и да не забравяме че ВЛ не е Ередивизи, и колкото и да ни допада неговия дух, срещу някои неписани правила не можеш да се бориш.
Варан е опитен, но чуплив и тромав.
Остават Хари и Евънс, които са обект на подигравки, но истината е, че с тях бихме били по-устойчиви поради ред причини.
Време е един от тях да застане до Мартинес срещу Байерн, а вече за купата с Палас е редно е да ги пусне и двамата титуляри.
-
- Контакти:
Е не... това вече е прекалено... Варан, Уан Бисака, Шоу и слаби Мартинес, Каземиро и Рашфорд.
И според мен определено нещо грешно сме направили през лятната подготовка. Не знам чия е вината, но не е добре. Тежък сезон се очертава.
И според мен определено нещо грешно сме направили през лятната подготовка. Не знам чия е вината, но не е добре. Тежък сезон се очертава.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Този ще е най-тежкият от тежките !
Не виждам какво може да ни стабилизира.
Да чакаме влизането на Амрабат ( не че е лош, но не е и тази класа за която го представят ) да оправи нещата сам ми се струва фантастика.
Много лош момент за новото момче в атака - Хойлунд. Дано не се пречупи на ранна възраст и после го пишем бегал и него.

Не виждам какво може да ни стабилизира.
Да чакаме влизането на Амрабат ( не че е лош, но не е и тази класа за която го представят ) да оправи нещата сам ми се струва фантастика.
Много лош момент за новото момче в атака - Хойлунд. Дано не се пречупи на ранна възраст и после го пишем бегал и него.
-
- Контакти:
Е чакай за него... и той контузен! Всичко е леш! Маласия и той контузен. Маунт и той кога дойде, кога се контузи. Така че не е само подготовка, май, а лекарският ни щаб.