ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

canar4e
Контакти:

Re: Феновете на Ботев твърдо срещу Салерно!

Мнениеот canar4e » 22 фев 2010 20:14

Invader написа:
canar4e написа:Всички са изперкали,гледам ПОТВ,и не вярвам....

Братле, това са хора които си набавят информацията от вестниците и ТВ, т.е. квото имкаже ДД и сие. Виж, че всички които пишем в двата форума на 95 % сме на мнение скункса-салерно ВЪН. А ние не сме повече от 2000 човека. Още 3000 да има нерегистрирани, които само четат. И така феновете, които сме горед-долу в час ставаме около 5000, А останалите десетки, дори стотици фенове ... ???

Трябва да се отбележе, че Мисира леко подпира жабураните !

doctora_1912 написа:За всички ,които мразим селския... : http://www.faceinhole.com/show.asp?id=7 ... 6132937164 :lol: :lol: :lol:

Мноо добро :lol: Хахаха шляп-шляп педалите :mrgreen:[/quote Стига бе,всички били лумпени, и няма ли какво да правят по цял ден,затова са против Салерно и ,,БОТЕВ,,..Не просто нямам думи ,това не са хора...80%са за Ботев утре да бъде пуснат на стадион Ботев!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2010 20:16

veseo написа:
vaskonti написа:
veseo написа:vaskonti, левскарче ли си милото, че толкова държиш да се играе тоя "мач"? Голям кеф да вадиш нож на умряло куче, а?

veseo, аз съм ЦСКАр до мозъка на костите си. Ще се въздържа да ти отговоря с твоя тон защото като много добре знам как се чувстват феновете на Ботев от цялата тая история и приемам, че в момента не мислиш адекватно по тая тема.

Не за друго, ами такива съвети "абе изиграйте мача, кво губите" може да ги каже само болен левскар, надяващ се на още едно изнасилване срещу наша разбита команда...

Ами мен дали ще играете или не ме засяга до толкова доколкото има макар и минимален шанс да откраднете някоя точка на Левски. Иначе не давам съвети, просто казвам, че според мен не е редно точно в този момент да пречите на Салерно, тъй като до 2-3 седмици ще се разбере със СИГУРНОСТ дали ви лъже или не. Проблем ли е за вас ако не ви лъже?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 фев 2010 20:19

Проблем е, защото ще е загуба на време. Аз лично на него никога няма да мога да му повярвам след като се компрометира толкова долно, ако ще и Меси и Роналдо да вземе. Освен това, ако сделката стане сельо няма да си получи заслуженото, а аз лично предпочитам той да влезе в затвора и да почнем от В група (или по-надолу) начисто, отколкото с италиански измамник в А група и 50 чужденци, а сельо да си се измъкне чист от цялата ситуация.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 22 фев 2010 20:20

В предаването на Любо Апостолов по ПОТ,повечето фенове искат да допуснем италианците.Публиката се раздели.
12 март 1912 г.

Изображение

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 22 фев 2010 20:22

Jeff Ament написа:В предаването на Любо Апостолов по ПОТ,повечето фенове искат да допуснем италианците.Публиката се раздели.

Не се е разделила,тя е 80 към 20 ДА БЪДАТ ДОПУСНАТИ... :roll:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2010 20:24

Защо да е загуба на време? Какво можете да направите сега, което да е полезно за отбора и което ще е късно да стане след 1 месец например? Е това ми кажи!

Мисля, че както бяхте прави последните години в отношението си към Христолов, така и в момента може да прибързате и да допуснете грешка. Не казвам, че така ще стане, казвам, че има не малка вероятност за това.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 22 фев 2010 20:24

Пуснах си Пловдивската ТВ онлайн...Не мога да повярвам, че повечето фенове вярват на Салерно и ще допуснат италианците :(

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 фев 2010 20:27

vaskonti написа:Защо да е загуба на време? Какво можете да направите сега, което да е полезно за отбора и което ще е късно да стане след 1 месец например? Е това ми кажи!

Мисля, че както бяхте прави последните години в отношението си към Христолов, така и в момента може да прибързате и да допуснете грешка. Не казвам, че така ще стане, казвам, че има не малка вероятност за това.

Защото алтернативния план включва фалит на досегашното дружество, а не просто създаване на 32930913091 едновременни отборчета и "което потръгне сме от него". Ако БФС се успокои, че подкрепяме италианските курви и няма опасност за живота на говедарес първия кръг, ще му дадат лиценз, няма фалит и следва забавяне на алтернативния план с 6 месеца.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 22 фев 2010 20:29

Така , сега гледах предаването 1х2 , дано и вие да сте го гледали . Обаждаха се само канари и ми направи впечатление един , който звънна и каза следното : " Не търсете вина само от Христолов , а от тези , които го назначиха преди 15 години , като Петър Стоянов и прочие " . Горе-долу това му бяха думите , истината е някъде там.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 22 фев 2010 20:29

Да сеmкаджиите вярват на салерно, публиката се раздели

Върни се в “Ботев”