ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Феновете на Ботев твърдо срещу Салерно!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 фев 2010 19:32

BultraStyle написа:Не на Хиристолов ,не на Свинята ,СВОБОДЕН БОТЕВ !

++++++++

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2010 19:37

veseo написа:vaskonti, левскарче ли си милото, че толкова държиш да се играе тоя "мач"? Голям кеф да вадиш нож на умряло куче, а?

veseo, аз съм ЦСКАр до мозъка на костите си. Ще се въздържа да ти отговоря с твоя тон защото като много добре знам как се чувстват феновете на Ботев от цялата тая история и приемам, че в момента не мислиш адекватно по тая тема.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

xWarden
Контакти:

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот xWarden » 22 фев 2010 19:45

antonzzzz написа:Смятам на всички е ясно,че христоловото АД няма никога вече да получи лиценз.Така че следващия сезон трупата на това АД ще е във "В" група. Тук се замислих дали пък БФС не прави услуга с отлагането на решение? Имам предвид,че още на първите 2 мача като се разпънат транспаранти с нацистка символика- БФС ще ни извади в "Б". И така новото АД ще може да кандидатства за лиценза,който ще бъде отказан на христолово-салерновото АД!

Това с нацистката символика е доста добра идея и може да пробвате, кой знае, може пък Перуката най-сетне да извади Селското АД от А група :roll:

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 22 фев 2010 19:49

Всички са изперкали,гледам ПОТВ,и не вярвам....

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 22 фев 2010 19:56

Да си търси варианти за гостуване в Благоевград и София не беше най-добрия начин да спечели нечие доверие, не мислиш ли :lol: :lol:

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 22 фев 2010 19:57

doctora_1912 написа:За всички ,които мразим селския... : http://www.faceinhole.com/show.asp?id=7 ... 6132937164 :lol: :lol: :lol:

Стига бее, тва е гениално :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 22 фев 2010 20:00

canar4e написа:Всички са изперкали,гледам ПОТВ,и не вярвам....

Братле, това са хора които си набавят информацията от вестниците и ТВ, т.е. квото имкаже ДД и сие. Виж, че всички които пишем в двата форума на 95 % сме на мнение скункса-салерно ВЪН. А ние не сме повече от 2000 човека. Още 3000 да има нерегистрирани, които само четат. И така феновете, които сме горед-долу в час ставаме около 5000, А останалите десетки, дори стотици фенове ... ???

Трябва да се отбележе, че Мисира леко подпира жабураните !

doctora_1912 написа:За всички ,които мразим селския... : http://www.faceinhole.com/show.asp?id=7 ... 6132937164 :lol: :lol: :lol:

Мноо добро :lol: Хахаха шляп-шляп педалите :mrgreen:
Изображение

VETOB
Контакти:

Мнениеот VETOB » 22 фев 2010 20:08

Тези говеда и свине кой ги допусна във форума на най - великия клуб в България, та ми задават тези тъпи въпроси кой бил по - велик. Момчита най - великия отбор и БОТЕВ ПД

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 фев 2010 20:11

vaskonti написа:
veseo написа:vaskonti, левскарче ли си милото, че толкова държиш да се играе тоя "мач"? Голям кеф да вадиш нож на умряло куче, а?

veseo, аз съм ЦСКАр до мозъка на костите си. Ще се въздържа да ти отговоря с твоя тон защото като много добре знам как се чувстват феновете на Ботев от цялата тая история и приемам, че в момента не мислиш адекватно по тая тема.

Не за друго, ами такива съвети "абе изиграйте мача, кво губите" може да ги каже само болен левскар, надяващ се на още едно изнасилване срещу наша разбита команда...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”