Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Виждам че много храните Хари Магуайър ,но тази година освен трите вътрешни турнира играем и в шампионска лига .Ще трябва да се правят ротации на състава и колкото и да не ни се иска Хари ще трябва да играе.Дано да е в по -маловажни мачове. Аз съм се нагласил да търпя и да се ядосвам.
ЗА ВИСОКА БАНКЕТНА КУЛТУРА.
Обаче не му липсва самочувствие
Говорейки пред The Sun, той каза: „Знаехме, че ще бъде враждебно срещу шотландците и през второто полувреме получих по-голямата част от това. С удоволствие се придържам към това, не се притеснявайте.
„Те натрупаха натиск върху мен. Не бих казал, че съм свикнал, но мога да се справя.
Той добави: „Не бих казал, че съм човек, който се бори с психически натиск, минах през много през последните няколко години и бях капитан на Манчестър Юнайтед почти четири години.
„Беше огромна чест и поемаш голяма отговорност и всичко, което идва с нея и това е както лошо, така и добро.“
Магуайър игра само 23 минути през този сезон, всички от които влезе от пейката при поражението с 1:3 от Арсенал, но Юнайтед са доволни, че той все още е в техните книги.
Той каза: „Просто не постигнахме споразумение и те се радваха да остана, а аз бях щастлив да се боря за мястото си.
„Искам да направя това и всеки път, когато тренирам или играя, ще давам всичко от себе си. В клубния футбол искам да играя игри, искам да играя футбол.
"Първите четири седмици бяха трудни, защото беше един мач на седмица и мениджърът не ме избра, но сега ни предстоят много мачове и съм сигурен, че ще играя много."
Говорейки пред The Sun, той каза: „Знаехме, че ще бъде враждебно срещу шотландците и през второто полувреме получих по-голямата част от това. С удоволствие се придържам към това, не се притеснявайте.
„Те натрупаха натиск върху мен. Не бих казал, че съм свикнал, но мога да се справя.
Той добави: „Не бих казал, че съм човек, който се бори с психически натиск, минах през много през последните няколко години и бях капитан на Манчестър Юнайтед почти четири години.
„Беше огромна чест и поемаш голяма отговорност и всичко, което идва с нея и това е както лошо, така и добро.“
Магуайър игра само 23 минути през този сезон, всички от които влезе от пейката при поражението с 1:3 от Арсенал, но Юнайтед са доволни, че той все още е в техните книги.
Той каза: „Просто не постигнахме споразумение и те се радваха да остана, а аз бях щастлив да се боря за мястото си.
„Искам да направя това и всеки път, когато тренирам или играя, ще давам всичко от себе си. В клубния футбол искам да играя игри, искам да играя футбол.
"Първите четири седмици бяха трудни, защото беше един мач на седмица и мениджърът не ме избра, но сега ни предстоят много мачове и съм сигурен, че ще играя много."
-
- Контакти:
Ами то го храним именно понеже ще трябва да играе. Въпросът е Глейзър да не натиснат Тен Хаг да го пуска понеже струва 70 млн. и е англичанин. Защото тогава ще го гледаме и във важните мачове. Предвид Варан колко се контузва, съвсем е възможно да бъде избран, макар че бих избрал Линдельоф пред него. Надявам се поне Мартинез да влезе във формата си от миналата година, защото и той малко неориентиран ми се видя в началото на сезона.
Иначе за Магуайър, шегата настрана, но записа много добър първи сезон при нас, къде и втори. Тогава Линдельоф беше трагичен. Играеше всеки мач, без да го сменят, това не е лесно, а и се представяше наистина добре. Обаче нещо от третия сезон насам се срина при него. Тогава се започнаха глупостите. Така де, то от тогава тръгнахме надолу и всички започнаха да показват спад във формата, но при Магуайър е просто потресаващо. Вече е на 30 години, бавен, тромав, неадекватен. Дано все пак покаже добра форма, но надали.
Иначе за Магуайър, шегата настрана, но записа много добър първи сезон при нас, къде и втори. Тогава Линдельоф беше трагичен. Играеше всеки мач, без да го сменят, това не е лесно, а и се представяше наистина добре. Обаче нещо от третия сезон насам се срина при него. Тогава се започнаха глупостите. Така де, то от тогава тръгнахме надолу и всички започнаха да показват спад във формата, но при Магуайър е просто потресаващо. Вече е на 30 години, бавен, тромав, неадекватен. Дано все пак покаже добра форма, но надали.
Интересно ми е какво ти е мнението за Джони Еванс .Защо всъщност го взехме?
Не съм 100% сигурен, но мисля че Хари се срина след злополучната ваканция в Гърция, където удари полицай. После му тръгна надолу.
Хахах вярно, това го бях забравил. Това беше паузата май точно в сезона, в който загубихме финала за ЛЕ. Тогава имам някакъв спомен, че беше контузен и се палеха свещи да може да играе във въпросния финал... Иначе при нас веднъж подпишеш ли договор и шанса да станеш криминално проявен е около 50%
Санчо ще тренира индивидуално докато тече разследването по скандала му с треньорите, тоест този го пишем бегАл.

Санчо ще тренира индивидуално докато тече разследването по скандала му с треньорите, тоест този го пишем бегАл.

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм доволен : двама житни бегачи по-малко. Санчо и Антъни изобщо не оправдават вложените средства и доверието, което им се гласува. Убеден съм, че Пелистри, Амад и Гарначо ще грабнат този шанс
Относно Хари Магуайър - най-добре го каза негов бивш съотборник " играч с малък манталитет за малки обори " - ова е истината.
Относно Хари Магуайър - най-добре го каза негов бивш съотборник " играч с малък манталитет за малки обори " - ова е истината.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Той в Гърция май се сби с едни англичани,които го познали в някаква кръчма и го дразнили.
Astronomer написа:kingofpop написа:MASTER_COOL написа:Хари и Гарет дали пък не са гаджета ?
Май забравяш, че Англия с Хари играха финал на Европейско и полуфинал на Световнопонякога се пише за него все едно е Пепи Занев
Аз по-скоро бих казал, че Англия играха финал и полуфинал МАКАР Харито, ама както и да е!
Еми няма как да се съглася. На Еврпейското помниш ли колко гола допуснаха Англия ?

П.П. Антъни беше в пъти по-вреден за отбора ви от Магуайър.....добре че поне от него се отървахте
Последна промяна от kingofpop на 14 сеп 2023 22:05, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Обаче Тод Боули какви ги дроби в Челси не е истина.Играч,който получава 120000 седмично не е регистриран за мачовете от ВЛ.
Значи кво се получава ,всеки ден тича за здраве на базата,но уикенда не играе ,не му чупят краката,не го псуват феновете.Глетка си телевизия и хич не му дреме.
Някой ,ако знае къде се дава агнето,за тая работа да ми се обади,ще добавя и бъчвичка ракия .
Значи кво се получава ,всеки ден тича за здраве на базата,но уикенда не играе ,не му чупят краката,не го псуват феновете.Глетка си телевизия и хич не му дреме.
Някой ,ако знае къде се дава агнето,за тая работа да ми се обади,ще добавя и бъчвичка ракия .