Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Разум и страст...

Мнениеот Yellow major » 22 фев 2010 18:58

Кой е казал до сега ,че не иска Митьо вън? Това е главната цел на всички Ботевисти!
Съгласен съм да се изслуша Салерно, да видим какво ще каже.
Да се подготвят 20 хубави въпроса и да се търсят конкретни отговори.
След това всеки да си решава какво да прави и кой да подкрепя.
Ако Пичони се съгласи да води отбора, което е много вероятно си правете изводите...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 фев 2010 18:58

botev forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
botev forever написа:Пиша темата в отговор на многото еднообразни теми в които подтекста е ясен-"смърт за селяка и торбестия му авер Салерно".Докато за селяка е казано всичко и няма човек който да не е съгласен,че мястото му е вън от футбола и по-добре от България,то дайте разгледаме положението на плондера.Някакви хора(Барековата завера) си правят срещи по късни доби решават си някакви неща и чрез своите маши насъскват феновете в желаната от тях посока.Не става така!Аз слушах наблюдавах и ми стана ясно,че сделка с тези мошеници от есента няма да има за което отнесох много негативи към мен.За това мисля,че тлъстия субект трябва да бъде изслушан и да му се поставят условия-като клуба да се управлява от доверени на феновете легенди,които да назнчат треньор,селекция и най-важното доказване на охолен бюджет и,че е безспорен собственик на клуба.Нека изслушваме и след това всеки да реши за себе си как да действа.

Форевър,аз не мога да разбера какво се обясняваме толкова????Има цел и тя е- МИТЮ ВЪН ОТ БОТЕВ!

Къде става въпрос,че не е това целта?

Aма щом продължаваме да дъвчем празни приказки, оставаме погрешни впечатления.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 фев 2010 19:01

Аз като чета коментарите днес вас май хем ви сърби хем ви боли.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 фев 2010 19:05

Xanko написа:Аз като чета коментарите днес вас май хем ви сърби хем ви боли.

ай стюга бе...

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 22 фев 2010 19:05

Аз оставам с впечатление, че въпросният потребител пуснал темата адски много се старае да е винаги на контра на общовзетата позиция.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

NORICH
Контакти:

Мнениеот NORICH » 22 фев 2010 19:12

И КАК ТАКА РЕШИХТЕ,ЧЕ БАРЕКОВ И АНДРЕЕВ СА ГЛАВНИ ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА,ЩОМ ПРИСЪСТВАТ ЗНАЧИ ТОВА Е "БАРЕКОВАТА ЗАВЕРА".МЕЖДУ НАС ИМА ,ТОЛКОВА МНОГО ИНТРИГАНТИ!

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 22 фев 2010 19:15

Според мен в една игра са Боби Михайлов, Христолов и Салерно. Разбра ли са се Салерно да доведе отбор. Боби ще си раздели парите от правата със Салерно. А Христолов ще получи опростяване на дълговете към БФС. Затова Христолов ходи да преговаря с Боби от името на Салерно.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 22 фев 2010 19:35

botev forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
botev forever написа:Пиша темата в отговор на многото еднообразни теми в които подтекста е ясен-"смърт за селяка и торбестия му авер Салерно".Докато за селяка е казано всичко и няма човек който да не е съгласен,че мястото му е вън от футбола и по-добре от България,то дайте разгледаме положението на плондера.Някакви хора(Барековата завера) си правят срещи по късни доби решават си някакви неща и чрез своите маши насъскват феновете в желаната от тях посока.Не става така!Аз слушах наблюдавах и ми стана ясно,че сделка с тези мошеници от есента няма да има за което отнесох много негативи към мен.За това мисля,че тлъстия субект трябва да бъде изслушан и да му се поставят условия-като клуба да се управлява от доверени на феновете легенди,които да назнчат треньор,селекция и най-важното доказване на охолен бюджет и,че е безспорен собственик на клуба.Нека изслушваме и след това всеки да реши за себе си как да действа.

Форевър,аз не мога да разбера какво се обясняваме толкова????Има цел и тя е- МИТЮ ВЪН ОТ БОТЕВ!

Къде става въпрос,че не е това целта?
Става на въпрос,защото само ти май не разбра че СКУНКС=ШРЕК.СВОБОДЕН БОТЕВ.К'Р за САЛЕРНО.
Изображение FORZA GIALLONERI

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 22 фев 2010 19:39

rump_shaker написа:Почвам да чета и да ахвам. Неискам да защитавам Бареков, или който и да е понеже не ги познавам лично. Но на фона на случващото се с Ботев и реакцията на част от феноввете ми се струва че някой от тях препочитата селския и слаерно на фона на Бареков и Андреев

Затова искам да питам тука приссътващите няколко неща:
1. С какво Бареков е показал и доказал че е долен измекяр и незаслужцава кредит
2. С какво Бареков е прецакал досега нас феновете на Ботев
3. Е ли Бареков-Андреев по-голямото зло, от това което се случва в момента на нашият отбор
4. Салерно и Селския ни ебат постоянно, нима варианта Бареков-Андреев е по-лош и с каакво той е по-лош
5. Бареков, израстнъл като обикновен приввърженик, постигнал нещо в работата си, значи ли че ще тръси само облаги и личностна изгода от Ботев
6. Неможе ли по същият начин да ЗАКЛЕЙМИМ всеки който се опита да помогне да изриним сеслкия. Освен Бареков и ма още няколко човек зад тази кауза. С какво те гарантират че няма да използват името Ботев. Нима една легенда обича повече от един фен!
7. Напишете кратко и ясно на какво трябва да одговаря човекът който ще помогне да се избавим от селския, или човекът който би повел новият взъроден Ботев!!!!!

Така е, един фен обича повече от легендата...вероятно, защото тук няма футболисти легенди на Ботев за да чуем и другото мнение. Сега обаче да се запитаме "Фанатизъм или здрав футболен разум". Фанатизмът, както и всяко човешко чувство, докарано до своята крайност, никога не е довело до нещо креативно и хубаво. Фанатизмът е за трибуните!

И тъй като виждам си явен защитник на Бареков, ще те попитам, ОК, може би имаш право, но трябва ли да се втурваме в безгранично доверие? Научихме ли си урока за доверието?

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 22 фев 2010 19:47

Стадиона е наш, на феновете! Това е нашата крепост, това ще съсипе Селския! Да не допускаме конгоанско-италианската селекция!

Върни се в “Архив”