Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ReBorn1982 » 09 сеп 2023 15:54

Наздраве.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 сеп 2023 15:56

ivan56 написа:Честит празник на толбухинския чугун :mrgreen:

Едно време ставаше доволен купон. Имаше един Джугашвили къде празнуваше във форума, Станко и Санди тролеха яко и някакъв КНДР разправяше как ходил на екскурзия там и как празнували корейските комунисти :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 сеп 2023 16:04

ReBorn1982 написа:Наздраве.

Според мен на смърт е по-добро пожелание, ама не знам, вероятно зависи от причините поради които правиш дадено действие.

Имаше един въпрос, който остана така неразбран за баща ми, и удовлетворен за мен, имайки предвид моето недоволство,спрямо неговия любимец и вероятно идол... защо сърбите бяха първи и защо те признаха това и до днес се превръща в щит на омразата...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xgWsJoUX08E[/youtube]
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 сеп 2023 18:10

Soulen написа:

Едно време ставаше доволен купон. Имаше един Джугашвили къде празнуваше във форума, Станко и Санди тролеха яко и някакъв КНДР разправяше как ходил на екскурзия там и как празнували корейските комунисти :lol: :lol: :lol:

Спомням си, е той Станко беше ако не се лъжа Джугашвили.
Сега са много тънко обидни всички :mrgreen:
Не носят на бъзик, не само за тази тема, ами по принцип.
Мен лично ми е голям кеф да троля сектата на Ливърпул :) Винаги има шарани на кукичката. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 сеп 2023 19:55

ReBorn1982 написа:
Франкенщайн в женски образ с Ема Стоун и филм за съдбата на мигрантите в Европа са сред фаворитите за наградата "Златен лъв", която ще бъде връчена в събота вечер в края на 80-ото издание на Мостра във Венеция, белязано от стачките в Холивуд, съобщи АФП.

Политкоректност отвсякъде.

То оскари и подобни награди от години са като белег кой филм не става изобщо за гледане :lol:

Само Чичо Клинт пробутва някой филм в такива класации, който е добър и не дразни хората.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 сеп 2023 20:13

То става ли вече някой за гледане ??? (ако ги следиш)

Аз преди много гледах филми, Холивуд бълваше качествено кино - екшън, комедии, драми и т.н., но с навлизането на тая политкоректност (и) в киното, съм отебал отдавна да се интересувам.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 сеп 2023 20:20

Soulen написа:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J6zm-a6z-bk[/youtube]
Това е единствения правилен начин за действие срещу червената чума!

ReBorn1982 написа:То става ли вече някой за гледане ??? (ако ги следиш)

Аз преди много гледах филми, Холивуд бълваше качествено кино - екшън, комедии, драми и т.н., но с навлизането на тая политкоректност (и) в киното, съм отебал отдавна да се интересувам.

Ами последния, който ми допадна с някакви номиниации (вярно че почти не ги гледам само като прочета анотацията) е American Sniper на Клинт.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 сеп 2023 01:08

Drunken_Master написа:
boabbb написа:Мамка му, как баш за почивните дни ще се преебе времето... Вчера даже не ставаше за плаж. Между другото, поздрави от плажа за работещите :lol: :lol: :lol:

Вчера звънях на мама, да я чуя. Татко си беше на плаж, край Балчик... Там имаме вила. По Северното Черноморие няма проблеми.

Е, ни я вилата... ;)
Изображение

То е било само доста на юг, добре че тая година го пропуснах ... Аз се избичих много, много на юг - ходих да гледам един ръждясал кораб, дето е хвърлил верига преди 40 години дали може да го дадем за желязо :lol: Ама то останало само ръжда, да го ева... Обаче и там дойдоха облаци от тоя мизерен циклон :x

Смити, на тебе освен да ти препоръчам новото бижу на Атлантис на Палм Джумейра - нощувките в момента са на промоция :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 сеп 2023 02:00

Аз си ходя само там. Или на Трейшън-а, или на Балчик (има едно местенце без циганори).
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 сеп 2023 03:31

boabbb написа:
Смити, на тебе освен да ти препоръчам новото бижу на Атлантис на Палм Джумейра - нощувките в момента са на промоция :mrgreen:

Пас, не ходя при Аладин. Ейн Бокек е най-готиното място.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”