Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2023 15:12

NOMER14 написа:Дрънкане, не се гъбаркай нас. Тази вила-механа е до голф игрището. Тамън за Смити, а и се продава.

И кво като е до голф игрището? Имаш хабер ти... :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 сеп 2023 15:24

Soulen написа:
tmanolov написа:
Soulen написа:
rhaegar написа:
Ех, а ако беше сега комнунизъм, всички щяхме да я имаме тая вила. Пу, язък. :lol:

Не знам защо, но все се сещам за white guilt ситуацията и как белите богаташи много ги е жал за горките негри, но не се отказват от привилегиите си в тяхна полза.

Иначе е доста масово явление да плюеш режима, който те е направил бял човек. Не знам точния психологически термин на подобно състояние, но е нещо подобно на турците, които са избягали в Германия заради мизерия и гласуват за Ердоган или хората от семейства на висши служители на ДС, които сега плюят комунизма :oops:

Това е класика - среща се и в двете посоки. Особено любими са ми списващите в Дневник от рода на Кюркчиеви, Терзиеви и прочие - когато си бил в стойка Г към единия режим, колко му е да се завъртиш на 180 градуса - нито стойката се налага да променяш, нито кинтите (е, и доларите са по-вървежни от преводните рубли от едно време). Мила родна картинка :oops:

Хората, които го правят за пари, ги разбирам. Тези, на които не им плащат и си вярват, не мога. Затова и може би примера ми с ДС не беше добър, там е ясно, че всичко е за пари.

аз не разбирам пък тези за парите - колко трябва да си безгръбначен, за да го правиш. Другите ги разбирам - просто са тъпи и жертва на съответната пропаганда. Проблемът е, че в света на интернет, където дори и за най-нелепата теза, тип "земята е плоска", ще намериш милиони страници с "потвърждение", точно такива не мож' ги обори. те са си като едно време бабите, които казваха - "дадоха го по тАлАвизорА" и с това приключваха разговора с чувството на морално превъзходство.

П.С. Дрънкана е типична извадка на подобен тип мислене - уж интелигентно момче, уж чел, не е да му кажеш, че е олигофрен, защото личи, че се е напънал да чете, и пак нищо не е разбрал. Та така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 сеп 2023 15:39

tmanolov написа:аз не разбирам пък тези за парите - колко трябва да си безгръбначен, за да го правиш. Другите ги разбирам - просто са тъпи и жертва на съответната пропаганда. Проблемът е, че в света на интернет, където дори и за най-нелепата теза, тип "земята е плоска", ще намериш милиони страници с "потвърждение", точно такива не мож' ги обори. те са си като едно време бабите, които казваха - "дадоха го по тАлАвизорА" и с това приключваха разговора с чувството на морално превъзходство.

П.С. Дрънкана е типична извадка на подобен тип мислене - уж интелигентно момче, уж чел, не е да му кажеш, че е олигофрен, защото личи, че се е напънал да чете, и пак нищо не е разбрал. Та така

Ами лесни пари. Всички са се пребоядисвали, ако им се отдаде шанс за власт през годините. Идеалистите са много малка част. 90% от нашите бивши комунета са били такива заради облагите и властта, нищо повече.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2023 15:43

Познавам хора дето се облажват и от двата типа пропаганда ( про-запад и про-русия, което напоследък се трансформира в про-китай ) ... Над 90 % от тях всъщност са А-политични, и извън "хобито" си, нито четат, нито гледат политически предавания.
"Просто бизнес", са казали "Янките", модел следван и от нЕкои "русофили". :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 сеп 2023 17:21

tmanolov написа:
Това е класика - среща се и в двете посоки. Особено любими са ми списващите в Дневник от рода на Кюркчиеви, Терзиеви и прочие - когато си бил в стойка Г към единия режим, колко му е да се завъртиш на 180 градуса - нито стойката се налага да променяш, нито кинтите (е, и доларите са по-вървежни от преводните рубли от едно време). Мила родна картинка :oops:

Въобще не е "родна". Има го във ФРГ (най-вероятно го има и в ГДР) след ВСВ, както и в Италия и Франция след ВСВ, в Гърция след хунтата, във всяка една страна от соц-лагера (може би без Полша). Но за България, където има майтап, че след девети септември са се появили един милион ятаци, а след 1989 - един милион дисиденти, да говориш за политическа класа... :oops: Или за "промяна"...

Това, което е "родно" и което пиша на няколко пъти тук, е опростенческия и даже опростачения начин за четене и разбиране на историята. Като например деленето на агитки "Левски"/ЦСКА, на черно и бяло. Което ви манипулират. Разделяй и владей. Това също не е родно. Но най ми харесват във форума лозунгарите. Те са били в първия ред на първомайските манифестации, а днес са първи фоби, атлантици и не знам какво. И има армия от хорица, дето искат да участват и те. Не схващат въобще какво се случва, ама не може то така - без тях. Как така?! Това вече може да е родно. Шопско някакво такова. Нищо по едно време всеки, без изключение ще се усети. Кога да е, винаги ще е късно.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 сеп 2023 21:05

NOMER14 написа:Дрънкане, не се гъбаркай нас. Тази вила-механа е до голф игрището. Тамън за Смити, а и се продава.

аа без тези, аз не си падам по такъв тип къщи и като цяло по къщи/вили : 0 Предпочитам нещо с всички удобства наоколо и на по високо, изглед и тн ; 0 :lol: И като цяло съм фен на по модерни съвременно градски модели тип Франк Лойд Райт, а не модерна имитация на селска къща : )

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2023 22:33

Thsmith написа:

аа без тези, аз не си падам по такъв тип къщи и като цяло по къщи/вили : 0 Предпочитам нещо с всички удобства наоколо и на по високо, изглед и тн ; 0 :lol: И като цяло съм фен на по модерни съвременно градски модели тип Франк Лойд Райт, а не модерна имитация на селска къща : )

Не, той Кройфа като цяло... хал-хабер няма, ама както и да е. :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 сеп 2023 15:35

Честит празник на толбухинския чугун :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 сеп 2023 15:38

Франкенщайн в женски образ с Ема Стоун и филм за съдбата на мигрантите в Европа са сред фаворитите за наградата "Златен лъв", която ще бъде връчена в събота вечер в края на 80-ото издание на Мостра във Венеция, белязано от стачките в Холивуд, съобщи АФП.

Политкоректност отвсякъде.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 сеп 2023 15:51

Когато искаха равноправие, жените казаха, че не търсят справедливост в жестокостта чрез жестокост,, карайки другия пол да почувства цялата тяхна болка...В едно добро сърце, когато си преживял нещо тежко, ти не караш другите да преминат през този ад, а се стремиш те да го избегнат... но властта е друго нещо... нали...забравяш защо си започнал , за да приключиш като пешка на омразата...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”